icon

Augmentin 1g, jak dlouho zabírá?

lucifervlkova
18. dub 2018

Holky prosím za jak dlouho zabírají atb augmentin na zánět mocaku a ledvin?Beru druhý den a zlepšení nepociťují.Už sem zoufalá.

Strana
z2
terezapetrova
19. dub 2018

@lucifervlkova taky mi přišel pomalý nastup, možná ten 3 den,jak ti je?

lucifervlkova
autor
19. dub 2018

@terezapetrova Nic moc.Už mi bylo líp.Chvílemi mám strašné nuceni.Snažím se opravdu hodně pít.Každý den čekám,kdy to konečně přejde

hancazivocich
19. dub 2018

@lucifervlkova - a čím? pokud šoupla tvoji moč do přístroje...a ten - předpokládám, že to, co mají i u naší dětské, to vyhodnotil na přítomnost krvinek, atd....tak to máš i u stentu...pokud jí to vyloženě nevyplivlo nález v moči...10 na šestou e-coli, citlivá na Ampicilin...atd...tak to není to, co tvrdím já...zkus přečíst moje odpovědi!..Tohle máš řešit s urology - oni mají posílat a provádět sona, RTG...apod..ok...obvoďák může běžným sonem poznat běžný věci, který dělá běžně...ale třeba ani urologové nevyšetřují sono žlučníku, pže ti řeknou, že na to nejsou kompetentní...a jejich vyšetření nebude optimální...takže pokud ti dělá obvodní sono močáku, ledviny....nooo....

terezapetrova
19. dub 2018

@lucifervlkova drzim palce 🙂

lucifervlkova
autor
19. dub 2018

@hancazivocich nene pouze moč mi vzala to je vše.Ano je to přístroj,z kterého vyjede papírek s výsledkem.Já sem to chtěla řešit,ale dnes mi sestra řekla,že je sama a má toho moc,nebo musím vydržet atd.

lucifervlkova
autor
21. dub 2018

@terezapetrova Včera sem byla na uro a doktor mi řekl,že s tím nucenim se nedá nic dělat.Prášky,které na nuceni sou mi nedoporučuje,že je to bordel.Až v půlce června du na scinti,aby se zjistilo,zda se ledvina nastartovala nebo ne.Do té doby asi skončím v blázinci.

terezapetrova
21. dub 2018

@lucifervlkova to me mrzi :( ale kdyby jsi mela mít dlouhodobě potíže tak bych zas šla k lekari, ti by snad měli pomáhat

lucifervlkova
autor
21. dub 2018

@terezapetrova Určitě nevydržela by sem.Dneska sem šla po dlouhé době ven a hrůza.Pořád sem myšlenkami jinde.Čekám kdy zase budu muset jít curat,že mě to pořád nutí.Hrůza

terezapetrova
22. dub 2018

@lucifervlkova hm , tak to je neprijemny, myslim na Tebe ať se to porad zlepšuje..

lucifervlkova
autor
22. dub 2018

@terezapetrova Děkuju moc a čekám každým dnem,kdy se to zlepší a budu normálně fungovat.

mysik123
23. dub 2018

Ahoj, pokud chceš pomoci s řešením ráda ti poradim☺ napiš mi na email kata_z@centrum.cz

lucifervlkova
autor
Autor odpověď smazal
lucifervlkova
autor
24. dub 2018

@mysik123 Už sem psala

Strana
z2