Až docela smutné

koncice
6. únor 2015

Docela smutné když člověk najeden na stránku : http://www.pepa.cz/valentyn/?utm_source=faceboo... : Kde asi i během roku lze něco si objednat, i za pár korun, a ten váš se k ničemu takovému nemá, promintě ale i naprostý blbec sna dokáže do vyhledávače napsat co dát k valentýnu, k narozeninám, k výročí a vyjede tolik inspirace ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

andrrriiik
6. únor 2015

@koncice To máš pravdu,vykašli se na něj,nejspíš se nezmění ☹

kacca11
6. únor 2015

Co si o tom promluvit i s ním?

guinea
6. únor 2015

Někteří chlapi Valentýna cíleně blokují, jakožto zlý komerční svátek určený jen k tahání peněz z kapsy. Taktéž můj manžel. Tak si holt na Valentýna o samotě zapěju u YouTube valentýnskou píseň "Kráva", a těším se na 1. máje. To máme místo Valentýna, vždycky dostanu kytičku 🙂

Taky si můžeš zazpívat Krávu 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=W1xrXpzYJDw
koncice
autor
6. únor 2015

@andrrriiik být chlap tak aspon minimálně dvakrát ročně udělám nějaké překvápko at nějaký významný den , či obyčejný, podle mě když je to prostě jen tak bez důvodu je to o to hezčí, a romantičtější ale on ten duvod vlastně je z lásky.

koncice
autor
6. únor 2015

@guinea nojo ale u nás není žádný významný den at už mám narozeniny, svátek nebo naše výročí, tím teda né že myslím na sebe já si na něho vzpoměla a koupila mu něco k svátku a k narozeninám.

mandala
6. únor 2015

Už jsem si zvykla, že ten můj si sotva vzpomene na narozeniny a to možná ještě díky dcerám, natož Valentýna. 😉

guinea
6. únor 2015

@koncice No tak jestli u vás nejsou ani tvoje narozeniny významným dnem, tak to už je zlé ☹ Jak dlouho váš vztah trvá?

koncice
autor
6. únor 2015

@kacca11 s ním nejde normálně mluvit, v předchozí diskuzi jsem napsala že začne s tím že se stará o to abych se měla dobře, ale na ukor toho že je na mě pak hnusný, ani nevím jak mám začít, hned by spustil svoje, nezajímá ho jak to vidím já.

koncice
autor
6. únor 2015

@guinea skoro dva roky, no tak třeba letos budu mít narozky, ale spíš počítam s tím že je ani letos mít nebudu.

guinea
6. únor 2015

@koncice Taky jsem s takovým chodila. Pět let. Na narozeniny zapomínal pravidelně, Vánocům se divil, že už jsou tu. Jen na první Vánoce jsem dostala dárek (lahev whisky, hmm, to je to pravé, co udělá radost dvacetileté dívce 😖 ). Pak pět let nic, až když jsem se odhodlala s ním rozejít dostala jsem zlatý prsten s 8 brilianty (jeden fakt velký, ostatní malé). Nakonec se mi podařilo se z toho vztahu vymanit, a jsem moc ráda.
Paradoxem je, že když jsem se po letech dostala do menších finančních potíží a chtěla prsten prodat, ukázalo se, že mi pořídil to nejlevnější zlato (jen 14 karátů), a ty absolutně nejlevnější a nejméně kvalitní brilianty. Gemologická laboratoř prsten odhadla na 12 tisíc (a já myslela podle velikosti, že by to mohlo být miniálně 25 tis). Reálně mi za něj ve zlatnictví nabízeli jen asi 2 tisíce za to zlato.

andrrriiik
6. únor 2015

@koncice Jj sice s tím mým jsme taky dlouho nic takového neměli,jako romantiku,ale zas se ke mě chová hezky a věnujeme se sami sobě aspon tím,že něco podnikneme.Je mi líto,že to tak s ním máš všelijaké ☹

guinea
6. únor 2015

@koncice Tím chci říct, že máš jen tři možnosti: se situací se smířit, nebo jí změnit, nebo ze vztahu odejít. Já s mými dnešními zkušenostmi bych odešla. Třeba by si tvůj přítel ve vztahu lépe sedl s někým, kdo také o dárky nestojí, a ty budeš šťastnější s mužem, kterému naopak bude radost dárky dávat.

78marcela
7. únor 2015

Ono to člověka zamrzí. Můj chlap je v tomhle taky typický chlap. Na nějakého Valentyna totálně kašle. Zpočátku mě to mrzelo, ale naučila jsem se mu to prostě nenápadně připomínat, že mám narozeniny, svátek. Neberu si to osobně, vím že takový prostě je. Dnes jsem mu taky připomněla že má jeho dcera svátek. Miluje ji, stará se o ni, ale tohle prostě v hlavě nenosí.
Ale zase mám v něm oporu, vím že mě má rád, že se na něj můžu spolehnout, když potřebuju. V minulém vztahu mi přítel dělal samé romantické překvapení, bylo to moc krásné. Jenže když jsem potřebovala oporu v každodenních starostech, tak to prostě dat nedokázal. Žádný není dokonalý. Pokud v jiných oblastech vztah funguje a víš, že tě má rád, tak bych se s tím smířila. Pokud ne, odešla bych.

diamanta
7. únor 2015

Já to mám v pohodě, nic nečekám, protože dokud jsem byla malá a v pubertě a i pak, o nějakém valentýnu jsem netušila. Ten svátek sem nepatří. A když už se zavedl, tak já ho jako Svůj necítím. S manželem jsme si nějakou drobnost dali, nebo si vyrazili, dokud to šlo, ale pak mi na Valentýna umřel tatínek a já řekla, že už ho nikdy slavit nebudu. To jen obchodníci prostě potřebujou pořád mít nějaký svátky a důvody, aby měli na co zacílit reklamu a v těch lidech vytvořit pocit, že když nic nedostanete, tak jste mimo. Aneb přijďte si vybrat, jinak ho nemilujete/vás nemiluje. Ha haha....
Jestli tě něco mrzí, tak mu řekni, že Valentýna neslavíš, ale že tě musí vzít zítra na super večeři, protože prostě to chceš 🙂

polaks
7. únor 2015

Manžel tiež neslaví valentína,slavíme Máj-lásky čas,takže nieje ste jediná..ale je pravda,že na narodeniny a iné sviatky nezabúda a vždy mi dá to,po čom túžim..

lucifereeek
7. únor 2015

já bych to zas tak nehrotila, já můžu být taky ráda, že vůbec něco dostanu na narozeniny, natož aby mi něco koupil na Valentýna nebo dokonce jen tak 😀 prostě to někteří chlapi neřeší 😉

povidalka911
8. únor 2015

Tak ho pošlete do háje za zajeďte si třeba s kamarádkou někam na výlet http://www.teroplan.cz/ , na tom Pepčovi je i spousta pobytů, tak proč si neudělat radost ;)

povidalka911
8. únor 2015

@guinea 😀 😀 😀