icon

Banány, co by to na nich mohlo být?

duhovakony
30. kvě 2018

Holky prosim vas nevite nekdo co by to mohlo byt asi tak pred 5dny jsem koupila banany a jsem si tak na 70%jista ze to tam nebylo a dneska sem si chtela vzít banan (ale cely tyden jsem na to sahala a brala si dycky banan a nenaasla sem to.)..mam strach jestli se z toho nevyklubal nakej pavouk exotickej😣😣😢 nemate zkusenost?

Banány, co by to na nich mohlo být?
Strana
z4
nynus
31. kvě 2018

Ty krasooo ja bych rekla podle videa ze pavoucek...chjooo uplne sem v tvoji kuzi...jak opatrne naslapujes jestli nahodou nekde neni...ja bych to asi nekam donesla..lip vyfotila pro ty co to u rozumí 😉

priefi
1. čer 2018

@pomoztekacence vcera jsme byli v obchode a pani pred nama mela banany a ja normalne az couvla 😂😂😂

duhovakony
autor
1. čer 2018

@robin92 nic noveho nic neobjeveno...nastrazila sem i mololapku kdyby se nahodou neco chtelo nachytat☺😀

duhovakony
autor
1. čer 2018

@nynus jj to sem udelala hned ten den sem to poslala dvoum odbornikum a psali ze to vypada na motyla ale tezko takto urcit a ze i kdyby pavouk tak tu nema sanci prezit (ale nelzeme si,v dnesni dobe vsechna havet přežije perfektne v jakýkoliv podminkach )😁

priefi
1. čer 2018

@duhovakony ja jsem tak premyslela, ze kdybych byla a Tvem miste a potkala big pavouka, tak me by asi ani nemusel kousnout, ja bych dostala infarkt a bylo by 😅 Ale ne... nic tam neni... pavouk nebo cokoli jineho vylezl pri vyplachu, nebo v obchode... ehm... kdyz uz jsme u toho obchodu, kde ze jsi to koupila?

Strana
z4