Bazárek na Modrém koníkovi, jste už v "plus"?
Tak tu asi končím s prodejem. ☹
Je to dva dny (cca) co mi na obrazovce naskočila "nabídka" at si na bazárku předplatím službu PLUS.
Moje inzeráty prý budou upřednostňované.
Aha.
A dnes ráno koukám a na bazaru tu naskakují jen samé inzeráty s "plus". 😠
Já zatím nic nezaplatila.
Jak tak koukám kdoví jestli ještě někdy něco prodám.
Co na to vy, všechny? Všechny co nemáme plus? Asi si bud sáhneme do kapsy nebo máme s prodejem věciček po dětech tady utrum.
Jaký je Váš názor?
Hezký den všem 🙂 😵
Jinak se mi ted 2x stalo, ze psan super stav a prisla mi dost oprana bunda a dost oprany triko, asi co je super stav ma kazdej hozeny jinak :D
@sisstin no to je dost na nic, tyhle subjektivni privlastky :-/ zas je fakt, ze me se stalo asi 3x ze jsem prodavala neco "bez vady" nebo vady mela uvedeny a pani to prislo a nasla neco dalsiho nebo novyho 😲 Proste jsem to prehlidla 😲 Bych se hanbou propadla, vzdy peclive zkoumam, jestli je to ok a kazdej pidi flicek priznam a pak treba je tam dira a ja to prehlidnu 😲 🙄 No stane se, tak jsem vratila cast ceny...
Ale celkem se mi ted zalibilo HM z eshopu, levnejsi jak Next, ale zas si tam tak nevyberu na malou, tam maj lepsi veci na syna...
@sisstin taky nekupuju obyc veci 🙂 Mam rada Gap, Rebel, Young Dimension, Next obcas beru detem George, F&F a tak, ale uplne obyc teda taky ne 😉 Myslim, ze moje deti chodi oblikany velmi pekne 😉 Ale nemusi to znamenat, ze draze 😉 Ale ja to mam trochu jako konicek, shaneni luxusnich veci za nemozne laciny ceny 😉
@aninkas1 Já jsem ujetá na Carter's, Aguš jsem toho pokoupila hafo. 🙂 Bohužel jsem zjistila, že mají pěkný věci i pro kluky. 😅 Což ne u všech značek platí. Dnes mi zase cukala ruka, ale kašlu na to, sice nakupuju od paní, co žije v USA, nejlevněji jak to jde, ale stejně to doprava z USA děsně prodraží.
@aninkas1 nové tam napsat vůbec nesmíš, bohužel se tu v bazaru bere slovní spojení JAKO NOVÉ = NOVÉ, to mi taky vadí, vždyž, každý snad chápe , že je v tom rozdíl. Nové je nenošené a jako nové, je sice nošené, ale není to na tom vůbec poznat 😔 , takových oblečků se po dětech najde ve skříni dost, že je vůbec neunosí.
@aninkas1 Takže už se smí do inzerátu psát "jako nové" ? Zkusím to, jsem zvědavá, kdy mi přijde "tip" 😀
Prozradíš, kde nakupuješ levné značkové oblečení?
@hojda Také ráda nakupuji ve slevách, jenže pak toho nakoupím víc a to je ten celý kolotoč s nakupováním a množením věcí, které ani neunosíme. Mám z nákupů radost, moc mě to baví, ale pak už míň, když se vlastně ani nová věc nedá prodat ☹
Ps: holky, kdo spravuje tyhle stránky? Už po třetí píši tenhle příspěvek, tak je i dost zkrácený, protože po zadání smajlíka (kliknutí) v pravé části se mi smazal a hodilo mě to na 1. stranu grrrrrr

@sisstin Taky občas koupím novej Next, ale nepočítám s tím, že bych to za slušnou cenu prodala, prostě si dělám radost. Prodat za pěknou cenu věci pro prťata do vel. 74 je navíc úplně nereálný, hlavně ty šatečky a džínečky, to jsou věci, co ty malí mají na sobě jednou nebo dvakrát, případně třeba moje holka džíny v kojeneckým věku nenosila vůbec a šaty výjimečně, vadilo mi, že to je nepraktický. A podobně uvažujou všichni lidi, co koukají na bazar, nakonec asi budeš ráda, když to prodáš za stovku. Trochu větší šanci na prodej mají podle mě overaly, ty jsou bezkonkurenční, tam se to za třetinu ceny většinou prodá. Next se líp prodává ve větších velikostech, ale stejně ten boom už je pryč a spoustu toho na bazarech visí dlouho...