icon

Bazárek na Modrém koníkovi, jste už v "plus"?

hanula11
4. srp 2015

Tak tu asi končím s prodejem. ☹
Je to dva dny (cca) co mi na obrazovce naskočila "nabídka" at si na bazárku předplatím službu PLUS.
Moje inzeráty prý budou upřednostňované.
Aha.
A dnes ráno koukám a na bazaru tu naskakují jen samé inzeráty s "plus". 😠
Já zatím nic nezaplatila.
Jak tak koukám kdoví jestli ještě někdy něco prodám.
Co na to vy, všechny? Všechny co nemáme plus? Asi si bud sáhneme do kapsy nebo máme s prodejem věciček po dětech tady utrum.
Jaký je Váš názor?
Hezký den všem 🙂 😵

anien
4. srp 2015

Holky! Zachovejte paniku! Vy děláte, jak kdyby se bez Plus nedalo už nikdy nic prodat. Já si myslím, že to bude fungovat dál podobně, jen prostě některé budou mít zaplacené výhody. Dyť i na Mimibazaru to tak je a svět se tam nehroutí 😉

hanula11
autor
4. srp 2015

@anien je to ale dost peněz, na MMB stojí cca 40 korun měsíc, tady týden. O velkých ziscích tyhle obchody nejsou, spíš je to až prodělečné. No já do placení tady spíš nejdu, opravdu to ani nestojí za to.

terinda
4. srp 2015

Tahle novinka mě velmi mrzí, prodej pak ztrácí smysl. Většinou se tu prodávají věci za pár kaček a nevyplatí se si kupovat nějaký plus 😖
Já na bazaru nehodlám vydělávat, jen se potřebuju zbavit několika věcí za pár šupů...

lu777
4. srp 2015

@hanula11 dá se tam koupit i prodat... při tom výkupu se to zabalí a oni si to i sami vyzvednou, když toho je víc 🙂
mají z toho nějakou provizi, myslím asi půlku? ale mně se to líbilo, super když má člověk hodně drobných věcí, protože si ušetří mraky času za to focení, oceňování a rozesílání 🙂
hlavně některé věci se prodávají špatně, protože toho je na internetu hafo, ale oni to mají u obchodu s plenami, dětskou výživou a tak, takže to lidi mají za jedno poštovné nebo bez u většího nákupu, takže se to prodá rychleji si myslím... já to prostě sbalila, poslala a víc jsem nemusela řešit, což když už nejsem na MD mi vyhovuje nejvíc

hanula11
autor
4. srp 2015

@terinda, já vždycky zaktualizovala a jen koukla, jestli ty moje inzeráty nevypadají mezi těmi ostatními až tak moc blbě (dávám sem obyčejné věci, obyčejné fotky). Ted zaktualizuji a jsem někde na xxxx-té stránce. Filtry fungují, ale i tam mají ti v "plus" výhodu, tak nevím. Bylo tu fajn že se neplatilo za prodej věcí které už nepotřebujete a dalo se občas i hezky pokoupit za pár kaček.
@lu777 díky

ducik
4. srp 2015

Jako kupující - fakt používám takové filtry, ze vyjede jen tolik položek, ze projdu všechny. Vybírám pak podle ceny v poměru k použitelnosti věcí. Tak je úplně fuk, jestli je inzerát první nebo poslední.

terinda
4. srp 2015

@ducik to je sice super, ale nestane se, že tě něco "uhodí" do očí a pak teprve zjistíš, že to potřebuješ 😅
Jde se vyloženě po tom, co potřebuješ a víš o tom 😉

ducik
4. srp 2015

@terinda jasně, ale prostě neprobiram bezcílně inzeráty od shora dolů. Na to nemám čas ani prachy

terinda
4. srp 2015

Holt to šoupnu na e-mimino a bude klid 😎

nisulka
4. srp 2015

Ja by som ten bazar tak čierno nevydela, kto chce nech si platí a kto nie ten má tiež šancu predať aj keď menšiu... filtry sa používaju myslím dosť často, pretože keď chcem niečo kúpiť býva to konkrétna vec o ktorej mám úrčitú predstavu...

betelgeuzz
4. srp 2015

Vždyť i na mimibazaru jsou lidi, kteří si platí a dokonce mi při filtraci naskočí rovnou "od hvězd" a musím si to sama překliknout. Přesto prodávají i ne hvězdy. Já si tam nikdy nic neplatila a taky jsem prodala. Podle mě je to zbytečná panika ze změny.

mimi1004
4. srp 2015

Nezaplatím a rozhodně od žádného PLUS z principu nic nekoupím.

blahova_andrea
4. srp 2015

já nic platit nebudu, nevyplatí se mi to. bych zaplatila víc než "vydělám" 😅 inzeráty tu nechám. když se najde kupec, tak budu ráda. když ne, tak se nedá nic dělat. to myslím platí všude.

vendulka
4. srp 2015

@betelgeuzz jenže na MMB si můžeš vybrat jestli chceš od všech nebo od hvězd, tady nemůžeš nic a jen listovat a listovat....

vendulka
4. srp 2015

@mimi1004 přesně, taky to tak chci udělat, pokud bych si tady někdy něco chtěla koupit, já tu teda ale spíše prodávám, koupila jsem za tu dobu co jsem tu asi jen 2x

atinkaa
4. srp 2015

Kocky tak ako na to pozeram ja:
- maju to takmer vsetky inzertne portaly, teda Bola otazka casu kedy to pride i tu
- myslim, ze stale predavaju i ti bez pro, bez hviezdiciek bez poplatkov, zavisi od toho co ako, za aku cenu, cim su atraktivni
- nevidela by som to nijak cierne
- pro nemam a platit si ho teda nebudem, ale odkedy pro je, tak mam viac uzivatelov, ktori sleduju moj bazar a i jednotlive cisla jednotlivych inzerovanych veci sa zvysuju - neviem sice ci to nieco pre moj predaj znamena alebo nie, ale myslim ze tu to minimalne hovori o Tom, ze aj ked nie som na prvej strane tak si niekto tie veci sleduje 😉

no a este sa da skusit kuk do tem
- menime, predavame, darujeme - tam mate viac moznosti co s vecami chcete pachat
- vymena - tema je vcelku svizna a veci z bazariku mozete vymenit s maminou z rovnakeho mesta napr. za knihy, potraviny, plienky, co len chcete
+ v neposlednom rade pre tie co pisu ze to radsej hodia do kosa davam do pozornosti temu darujeme za postovne, velakrat som ponukla veci i bez fotky a veci boli do druheho dna prec, jo v tomto pripade z toho nie su koruny ale dobry pocit vcelku jo...teda skuste si to cele nechat prejst hlavou...skuste mozno same googlit v novom Bazare...ja myslim ze ak clovek hlada podla slov, napr. fisher Price, lamaze nieco..tak ze budu i Vase inzeraty ak su cenovo a vecou zaujimave, zaujimave 😉

elana
4. srp 2015

platit nebudu, oblečení neprodávám (dávám na charitu), prodávám jen plínky a tam je natolik specifická skupina nakupujících, které ví přesně po čem jdou, co chtějí a za kolik je to dobrá cena, že věřím, že si zboží své kupce najde. A když ne, prodám na Emiminu nebo na FB. Ještě časem prodám kočár a hotovo. Jak tu padlo v jednom z prvních příspěvků...to se zas jeden zamyslel a vymyslel trakař 😝

terinda
4. srp 2015

A co se vizuální stránky bazaru týče, dříve to bylo hezčí a přehlednější 😅

betelgeuzz
4. srp 2015

@terinda mně se to zas líbí víc teď. 🙂

mmaajjaa
4. srp 2015

Také si rozhodně nebudu připlácet, protože bych byla věčně v mínusu. Uvidím, jak to zde půjde a kdyžtak časem zkusím něco vložit na emimino, tam je to "zatím" zadarmo 😀
A pokud něco sháním, filtruji a to těch stránek na projetí zase moc není...

betelgeuzz
4. srp 2015

@vendulka tak se rovnou přepneš např. na stránku 10, kde už PLUS nebudou.

bunicka
4. srp 2015

Take si nebudu platit plus. 😉 Na MMB jsem zkusila 3 mesice placene a vysledek take nic moc,tak neni duvod. Kdo ma o danou vec zajem,tak si ji najde mezi vsemi 🙂 Kdyz neco hledam filtruji a hledam podle parametru a predstav. Takze tak. A novy bazar si neprepinam,nechci si zatim zvykat na jiny design dokud nemusim. Mam rada zajete veci v kterych se orientuji a ne furt vsechno co chvili jinak. Clovek pak ztraci spoustu casu hledanim .

zvalentova
4. srp 2015

@bunicka bohužel, přepínání už nejde ☹ Už je jen nový.

hanula11
autor
4. srp 2015

@betelgeuzz plus je tu dost, téměř 200 stránek bez specifikace a možná bude hůř, jestli zaplatí i další 😲
Já si už na nový bazar zvykla, trvalo mi to ale dlouho. A jestli už stará verze nejde ... co naděláme? Nic, ani s těmi plusy.

bunicka
4. srp 2015

@zvalentova Já vidím stále starý ,tak možná,až se restartuji,nebo odhlásím,tak už mi nepůjde,ale zatím mi jde 😉

betelgeuzz
4. srp 2015

@hanula11 a ty si prohlížíš bazar jen tak? já si dám vyhledat např. gumáky do 100 kč a k tomu velikost a vyjede mi třeba 20 inzerátů.

moulinkaa
4. srp 2015

@zvalentova @bunicka Holky, starý bazar postupně vypínáme, tento týden už jej pravděpodobně vypneme posledním, kdo jej ještě mají. Takže už bude pro všechny přístupný jen nový bazar, bez možnosti přepnout do starého. Tak ať si na něj všichni brzy zvykneme. 🙂
Vlaďka
Modrý koník tým

vendulka
4. srp 2015

já teda taky spíše vyhledávám tak, že si zadám jen velikost kterou potřebuji a projíždím co mi padne do oka, i když to třeba v tu chvíli nutně nepotřebujeme,ale když hledám něco konkrétně, že z něčeho náhle vyrosteme nebo na zvláštní příležitost, tak filtruji,ale z tak 80% projíždím...ale to dělám teda na MMB, kde si i někdy filtruji jen určité značky...
teď třeba sháním bílí svetr - cardigan a nikde nemůžu sehnat :-/
já většinou nakupuji postupně, tak proto tolik nefiltruji

vendulka
4. srp 2015

člověk nikdy neví, na co mlže narazit a o co by mohl přijít 😀 a dle ceny tedy nefiltruji nikdy, to jsem ještě nikdy neudělala

bunicka
4. srp 2015

@moulinkaa nééééé 😀 😀 To dneska musím přidat inzeráty. Pořád to odkládám,neb není čas,ale raději udělám hned,ať mi ta krabice zmizí z obýváku,protože pak to zadávat bude očistec,než přijdu na to, co kam patří 😀

Strana