icon

Bazárek na Modrém koníkovi, jste už v "plus"?

hanula11
4. srp 2015

Tak tu asi končím s prodejem. ☹
Je to dva dny (cca) co mi na obrazovce naskočila "nabídka" at si na bazárku předplatím službu PLUS.
Moje inzeráty prý budou upřednostňované.
Aha.
A dnes ráno koukám a na bazaru tu naskakují jen samé inzeráty s "plus". 😠
Já zatím nic nezaplatila.
Jak tak koukám kdoví jestli ještě někdy něco prodám.
Co na to vy, všechny? Všechny co nemáme plus? Asi si bud sáhneme do kapsy nebo máme s prodejem věciček po dětech tady utrum.
Jaký je Váš názor?
Hezký den všem 🙂 😵

moulinkaa
4. srp 2015

@bunicka No vidíš, jak pěkně pod tlakem ten obývák prokoukne 😎 Né, vážně, zadávání je jednoduché a velmi podobné tomu ve starém bazaru. Kategorie jsou jinak řazené (myslíme si, že líp), ale všechny vlastnosti, typy apod. zůstaly stejné. A jestli máš 2 minutky na očistec 😉 :

https://www.youtube.com/watch?v=PJkaYtsrfEw
hanula11
autor
4. srp 2015

Dle ceny taky nefiltruji, spíš třeba jen "boty" pro naši minislečnu.
Ale mám už i dva vnoučky, tak jsem občas jen tak pokukovala i když nic není potřeba, tam jsem vzala bodýčko tomu malému nebo tam kalhoty pro většího...
Ale to spíš když už něco chci, tak koukám k té konkrétní mamince.
Tuhle jsem taky cosi přidávala, ale ted mám docela po chuti a elánu něco nahrávat,
když to fakt skoro nikdo neuvidí. Jedině když bude pátrat přímo po tom co máme,
je to tu nabídkami přehlceno, njn.
Tak to nechám osudu. 😀 😵 Bud ještě někdy něco prodám nebo ne.

sisstin
4. srp 2015

Ja teda hledam podle filtru, napr. Kalhoty, 128, Next, pro kluky a vyjede treba 10 stranek. Ze bych projizdela celej bazar bez filtru, to podle me nikdo nedela 😕

bunicka
4. srp 2015

@moulinkaa Tak všechno je o zvyku,když já ty změny tak nesnáším,ať je to v čemkoliv 😝 😀

hanula11
autor
4. srp 2015

Změna je život,, jen tahle v bazárku být nemusela. Ale dalo se to čekat.

ammmi
4. srp 2015

@moulinkaa Na mobilu se nový bazar prohlíží děsně. Ještě jsem zvědavá, jak půjde vkládání, tipuju, že to bude problém. Mamin co nemají pc je tu spousta, jestli na tohle někdo myslel při tvorbě nového bazaru?
A udělali jste už něco s tím, že na vkládání fotek funguje jen nějaký prohlížeč? To bych dost ocenila a opět určitě ne sama, každou chvíli se na to v blogu někdo ptá a admini vždy dělají, že je to poprvé a že o tom nic neví.
Já chápu, že je můj problém to, že nemám pc, ale ... 🙂

gepe
4. srp 2015

@ammmi mam tablet i tlf a ani na jednom aplikaci mobilni konik. Jedu klasicky pres www., ta aplikace pro me neni ani v uspokojivem stavu, natoz pak v ni bazar.

ammmi
4. srp 2015

@gepe Však taky chodím jen přes pc verzi, to ostatní se nedá

dankak2
4. srp 2015

tak já jsem třeba z Brna, schválně jsem aktualizovala jednu fotku, pak najela na bazárek, a hádejte na jaké stránce se objevila moje fotka až na 9 a to přede mnou měla na brnačkách inzeráty s plusem jen jedna maminka na 9 stran, tak nechci vědět kde jsem když nezadám Brno, fakt masakr, škoda, modrý koník byl úžasný bazárek,ale myslím, že to tím placením pokazí obchůdky 80 % maminek. Na něčem se vydělávat musí, tak proč né na maminkách,že

aninkas1
4. srp 2015

Holky, sice jste všechny strašně proti PLUS, ale co to tak sleduji, počty inzerátů...tak od zavedení PLUS přibylo v bazárku MK 20 000 nových inzerátů!! Bývalo tu kolem 360 000 a teď je 380 000 - tak to asi nebude zas takový průšvih😉 Hlavně pro kupující je to dobrý - čím víc inzerce, tím větší výběr 😉 🙂 Láme se sezóna, začínají se kupovat zimní věci 🙂 Pro mě je PLUS v bazárku jako pro nakupujícího v podstatě neviditelné (když nechci) - jak píšou holky - mám v hlavě, po čem jdu a to si vyfiltruji, ve výsledku je tam tak 5 max 10 inzerátů plus, kouknu na ně a pokud nejsou zajímavé, jdu dál 🙂 Takže se samozřejmě kupující dostane i k inzerátům "ne-PLUS" 🙂 A naopak jako prodávající - docela by mi bodlo, kdyby moje inzeráty byly vidět mezi prvními, není to na škodu 🙂 😉 A drahé to není - někdo tu píšete, že 40 za týden - ale houbelec - 24 za týden, naopak, když si to koupíte na rok, tak je to dokonce jen 16 korun na týden!! (26 týdnů máte zdarma)... Takže bazárkování zdar a zkuste se naučit přijímat změny pozitivně - jako výzvu - ne jako nepřekonatelnou překážku 🙂

gepe
4. srp 2015

@aninkas1 ahoj, mam otazku. V profilu zena, zadne fotky, zadni pratele ci prispevky. Pouze jedna kz z lonskeho roku s informaci at se podivaji na jeji bazarek zde, ze prodava veci po sve dceri (tj 1 dite). Aktualne ma 1511 veci na bazaru, s tim, ze pres 1300 je obleceni. Ma 165 hodnoceni. Povez mi z Tveho pohledu, domnivas se, ze je to bezna mamina, ktera prodava uz rok veci po jednom diteti a v takovem mnozstvi? Ptam se Te, jelikoz jsi jedna z tech, ktera se aktivne jako beta tester podili na vyvoji noveho bazarku a vim, ze bazarku rozumis. Diky za odpoved 🙂

aninkas1
4. srp 2015

@gepe No asi takhle, neco o tom vím, ale myslím, že by na to lépe odpověděla Vlaďka, nechci jí do toho fušovat 🙂 @moulinkaa

katcha21
4. srp 2015

No... Hlavně čím víc prodávajících bude PLUS, tím víc inzerátu bude "prvních" 😀

aninkas1
4. srp 2015

@katcha21 no asi tak 😅 😀 Ale přesto, v bazárku je skoro 400 000 - to, že jich je hodně PLUS se zdá na první stránce - listujete listujete a pořád plus 🙂 Ale já teď třeba sháním klučičí sněhule Crocs, vel. 30 😀 Nejen, že v bazárku v podstatě nejsou žádný, ale taky neni ani jeden inzerát PLUS 😅 😉 Takže když najedete na konkrétní vyhledávání/filtry, výrazně se počet PLUS zmenší 🙂 Koukněte občas na SVK bazárek, jak to tam funguje 🙂 PLUS je tam už 3 roky a nikdo to už neřeší 🙂

gepe
4. srp 2015

@aninkas1 me jen napadlo se Te zeptat, kdyz mas prehled o cislech, zda je to normalni mit tolik inzeratu 🙂 ok, diky

aninkas1
4. srp 2015

@gepe jasný 🙂 čísla - to je moje 😅 jsem to tu kdysi psala i do "úchylek"...pamatuju si náhodný SPZ a různý další podobný, děsně důležitý, čísla... 🙄 😀

gepe
4. srp 2015

@aninkas1 chapu 🙂 ja to mam obdobne, cisla vsemozna, ale nejednou jmena ci nazvy prazdno i po opakovani 😅

terinda
5. srp 2015

Ne, na téhle změně nevidím nic pozitivního. Líbiilo se mi, že jsme na to byli všichni v bazaru stejně. Teď už je to fakt jen o výhodách pro plusáky 😝
Už z principu si plus nekoupím, ani za 16Kč za týden... Mám tam pár věcí za pár korun a takhle by se mi nevrátilo skoro nic. Naštěstí dražší věci jsem už prodala a zbytek dám jinam 😠
Např. boty prodávám cca za 100, skoro nenošené, PC kolem 800. Když je úspěšně prodám všechny, "vrátí" se mi investice za jedny 😅
Jak jsem už psala, chci se zbavit zbytečných věcí (v dobrém stavu)... o nic jiného mi nejde.

atinkaa
5. srp 2015

@gepe ahoj moja, dotaz bol sice na beta aninkas 😅 aale snad nem vadi ked ti skusi odpovedat beta atinka 😀 😎
ano mas pravdu v Tom ze je tu obcas i nejaka akoze mamina, ktora vyzera velmi podobne ako plateny Profil hviezdickovy z mimibazaru, co ma - kolko si to pisala? ehm 1300 obleckov na bazariku, ak tomu tak je tak ver, ze Vladka @moulinkaa si s nou poradi....ale nepripisovala by som to len k cislu, obvykle to ma za moje oko aj ine znaky...tie veci na oko vyzeraju ako balik z Anglicka, vsetky tie veci, v nich su plus minus rovnake....lebo ak by si to hrala iba na cislo tak God bless za to, ze sa mi tu veci po bambulkach este nepodarilo nafotit 😅 😀 😀 😀 lebo jo cislo, najma ak ta 1300 sa tyka obleckov predavanych po kuse kazde triko tak pojde dole 😉 😎 teda ano moze to byt aj obyc shopoholic mama ale toho spoznas velmi lahko, obvykle je ten popis iny nie v style veci jsou z baliku tudiz neprane tak s tim pocitejte a milion vykricniku 😉bude tam asi kus vacsej peclivosti a zas tie profi su niekedy na konikovi opatrne a paradoxne nemaju Vela inzeratov, ale zas maju fotky na torzach, co si neviem predstavit ze by som si kvoli predaju veci po detoch a mojich kupovala ...maju fakt iny text, a je to poznat inak, uplne vsetky znaky ti tu neprezradim ale tak nejak to podla mojho oka je 😉

a za mna kocky, tie vas nepreskocia,...takze o to skor by som sla do inzeratov od maminky pre maminu a isto budu googlene 😉

Pekny den babule, to sa podda a uplne pod caru mne sa tiez Nova vizaz bazaru nem lubila teda urcite je to i o Tom, ktora z nas ma radsej veci zabehane....hned ako to tak bude s bazarom tak to bude okejko...mimochodom pozerala niektora z vas prednostne ak kupujete veci zde profi profil? ak je odpoved ako moja tak je to jasne 😉ale zas su tu aj neregistrovani a za mna ti drzia penazenky viac a castejsie ako maminky co tu su ...teda je to aj pre nich....viac inzeratov....vacsie lakadlo inzerovat tu, a pre nas ostatne je vyhoda presne ta, ktoru tu stale piseme dookola....medzi nimi ak su Vase inzeraty atraktivne, tak budu tiez lahsie najditelne podla zadanych parametrov a pri vacsom ludi a pohybe na bazariku je vacsia sanca ze i Vase-moje veci budu predane...takze sa skusme tesit!🙂

hanula11
autor
5. srp 2015

@aninkas1čísla taky miluji 😉 nejsi sama s touhle úchylkou, i ve škole mě vždy bavila matika, spolužáci nechápali 😀 , na okraj 😝 😵.
Píšeš, že těch plusů na začátku není tolik. Je to tu pár dní (od včera?), další plusy určitě přibydou, právě kvůli té šanci "být vepředu" jak píšeš. Normální inzeráty bez upřednostnění se budou dál a dál posunovat.

atinkaa
5. srp 2015

..
@hanula11
@dankak2
kocky tak som aktualizovala svoje inzeraty co sli a vysledok....do 36strany som sa len tak listovanim svojich veci nedopatrala to mate pravdu...ale ked som zadala klucove Slovo v danom pripade odrazedlo, choditko tak mam inzerat prvy, teda fakt no stress 😉

hanula11
autor
5. srp 2015

@atinkaa.., to budeš až někde na straně 200, možná dál, já to včera hledala tak daleko (ne hned);a ... nedohledala 😠
Inzerát na odrážedlo uvidí "hned" jen ten kdo hledá přímo je.

sisstin
5. srp 2015

holky, já to furt nechápu moc, kde je problém...přece když si zadám, co hledám, v jaký velikosti, třeba jakej typ atd., tak se ten váš inzerát neztratí, zatím se mi nestalo, že bych něco zadala a jako kritérium mi vyjelo milion stránek, vždycky je jich pár.... 😕 to, jestli váš inzerát je vepředu na titulní straně bazaru nebo ne, to je přece úplně jedno ne 😕

sisstin
5. srp 2015

jako dost pochybuju, že je tu většina holek, který jen tak jako na bazar koukaj bez toho, aby měly v úmyslu něco koupit, a prostě že v tom budou listovat a tohle se mi líbí, tohle se mi líbí....já jdu vždycky pro nějakou konkrétní věc, třeba hledám ted na mimino holku, šatičky, velikost 56, pro běžnou příležitost, značka Next....tak vyjede max. 5 stránek....

vždyt stejně to funguje i na MMB 😕 tam teda jednu hvězdičku mám, ale já pro ty f unkce, že je víc fotek, aktualizace, víc možností uložení a tak, ne kvůli tomu, že bych musela mít inzeráty vepředu, to fakt stejně zapadne za pár minut....

aninkas1
5. srp 2015

@sisstin presne taky moc nechapu "pomoc, jsem na milionty strance"! V zivote jsem jako kupujici nevyuzila to, ze bych si otevrela bazarek a od prvni stranky bezcilne jela do stranky 200 😅 Podle me tem holkam proste vadi, ze nejsou prvni kdyz aktualizuji - ze si to proste kontrolovaly, jak vypada jejich inzerat a mely dobrej pocit, ze ted teda jsou videt 😅 😀 Coz je blbost a psychologicka hra, ale budiz 😀 Proste zadna tragedie!! na slovenskem modrem koni je pres 2 000 000 inzeratu!! Holek s pluskem je tam kolem 2600 - reknete je to hodne?? 🙂 Namatkou jsem si vyhledala hluboky kocarky - tak tech inzeratu PLUS je tam mene nez jedna stranka....fakt DON'T PANIC 😉 😅

hanula11
autor
5. srp 2015

@aninkas1 a kolik plus je na českém koníkovi?
Zrovna hluboký kočárek se nekupuje každý den, asi spíš oblečení a toho ti vyjedou mraky i když si fáš filtr.

sisstin
5. srp 2015

já bych si i to plus zaplatila, ale pro mě teda nepřináší žádný výhody....to, že poznám, zda si někdo moji zprávu přečet, to teda jako nevidim jako super výhodu, prostě za tu cenu (dražší jak na MMB) se mi to nevyplatí... 😅 celkově tady dost málo prodávám, na MMB se stejnými inzeráty mi to frčí mnohem víc

atinkaa
5. srp 2015

@sisstin svata pravda 🙂

@hanula11 hani ja si prave myslim, ze je dolezite prave to, ze ide niekto kupovat odrazadlo, tak si to zada a najde aj moje....prusvih by bol ak by si prave v danom Momente Bola ''neviditelna'' ale ak tam vidiet inzerat je, ma dobru cenu,vec je krasna, tak myslim, ze sa az tak Vela nedeje 😉

sisstin
5. srp 2015

@hanula11 fakt mraky toho nevyjedou, když si to zadáš trošku podrobnějc...já třeba tady mám problém, že mi přijde, že holky hodně prodávaj hodně jetý oblečení třeba po 50Kč, a já si z takovýho nic nevyberu, jsem trošku náročnější zákazník 😕

1kolousek1
Autor odpověď smazal
Strana