Bazárek na Modrém koníkovi, jste už v "plus"?
Tak tu asi končím s prodejem. ☹
Je to dva dny (cca) co mi na obrazovce naskočila "nabídka" at si na bazárku předplatím službu PLUS.
Moje inzeráty prý budou upřednostňované.
Aha.
A dnes ráno koukám a na bazaru tu naskakují jen samé inzeráty s "plus". 😠
Já zatím nic nezaplatila.
Jak tak koukám kdoví jestli ještě někdy něco prodám.
Co na to vy, všechny? Všechny co nemáme plus? Asi si bud sáhneme do kapsy nebo máme s prodejem věciček po dětech tady utrum.
Jaký je Váš názor?
Hezký den všem 🙂 😵
Ted inzeraty nemam, ale konecne se musim dokopat a nafotit, po 2detech uz to je hora🙂) za sebe vzdy filtruji, nikdy se nekoukam na celek, zase tolik casu nemam🙂) drazsi veci jako Lindex atd si prodam na bazarcich jim urcenych..takze za me, i kdyz mam horu veci, platit zatim nic nebudu...
@sarkoc já si taky mimibazar platím. Platím to nejlevnější. A to z toho důvodu, abych mohla inzeráty aktualizovat. jakmile nemáš placenou službu, tak inzerát je zobrazen pouze 3 měsíce a pak ho oni smažou. Kdežto když si to platíš, tak ho tam máš neomezenou dobu a můžeš ho pravidelně aktualizovat. Do 3 měsíců nikdy neprodáš vše, co nabízíš. Vždy jsem věci prodávala zde i na MMB. Nedá se říci, že bych prodala více tam nebo tam. Je to tak napůl. Ale už po dva roky prodává mi na dvou burzách v Praze. Sice si za to řeknou provizi 20- 25%, ale dostanu na ruku cca přes 1000Kč, což je super. Když to prodávám zde nebo na MMB, tak vždy po jedné věci. Dostanu na účet 145Kč, z čehož je 45kč poštovné, musím s jedno věcí na poštu...je to opruz. Takže letos poprvé vše nabídnu nejdříve na burzách a zbytek pak asi vložím sem. Mám dvě děti, kluk holka a věcí je opravdu hodně. A to focení, popisování rozměrů...to je fakt na několik večerů. Já třeba nesnáším, když maminky neuvádějí rozměry. Obtěžuje mě jim psát a ptát se na rozměry. Pak čekat dva dny na odpověď fakt nehodlám.
A pokud to nebude nutné, taky tady nehodlám nic platit. Já si vždy filtruji, co potřebuji konkrétního, velikost, pohlaví a někdy i značku. Takže pak mám pouze 2 stránky věcí. Ale musím uznat, že nakupuji spíš na MMB. Je tam větší výběr. Tady většinou není to, co hledám.
@betelgeuzz Většinový názor nelze uskutečnit tím, že čekáme, kdo co napíše. Objektivní výsledky obdržíme tehdy, když oslovíme náhodně vybranou skupinu maminek, které se dotazujeme. Ovšem pravidla bazaru jsme nesestavili tak, že bychom si je vymýšleli, ale na základě situací, které přicházely nebo k čemu směřuje tendence možných problému nebo nedorozumění. Proto toto pravidlo nebudeme měnit.
@soldaeva však já ani nečekám, že na základě pár příspěvků v diskuzi změníte pravidla bazaru. To byla jen taková řečnická otázka. Jsou tady admini, majitel, dělat rozhodnutí je vaše právo. Mně jenom vadí ten přístup, že dělat to takhle je správně a dělat to jinak je snaha o podvod a nefér jednání. Podle mě není, jsou to prostě dva různé přístupy a každýmu může vyhovovat něco jiného.
@betelgeuzz prosimte ten podfuk na kupujiciho jsem prvni zminila ja, ne Isolda. Takze to ji mozna vkladas do ust neco, co je muj osobni soukromy nazor. Nejsem ani admin ani majitel - jsem uzivatelka 🙂
275, plusů přibývá 😔 😔 😔 😀
Ale o tom to je, hodně lidí koukne na prvních cca 5 stránek max a když je nic neosloví, teprve hážou do lupy co je zajímá, Pokud se tedy neplusový inzerát nedostane na prvních 5 stránek, tak bohužel zapadne v davu. Kde mám jistotu, že po zaplacení plusu, budu mít inzerát na první střaně ? Když už je tolik lidí co zaplatí
Proto jsem založila tuto diskuzi, co vy na to že nám "normálním" většinou už nikdo do albíčka vůbec nekoukne.
Njn, a jestli si zaplatíš, možná stejně budeš kdoví kde. Přesně tak. Nejdřív všichni platící, pak zbytek.
Holky já nevím co blázníte 😀 Však to pošouvání inzerátů na další a další stránky tu bylo vždy i před PLUSem! 😀 Jen je v tom teď o fous jinačí systém - fakt jsem v životě neviděla nikoho, kdo by na bazárku nakupoval tak, že nedá vůbec žádná kritéria nebo vyhledávání a jen by projížděl jednu stránku za druhou 😉 I tak, těch inzerátů přibývá třeba 50 za 10 minut, takže i před PLUSem jste byly během hodiny na stránce 20 😉
@hanula11
@dankak2
A to, že si lidé tuto službu kupují a je o ní zájem, z toho je vidět, že má potenciál - průšvih by byl, kdyby to naopak nikoho nezajímalo 😉
@hanula11 Taky mi přijdou ceny za plus dost vysoké, chtělo by to nějak víc odstuňovat, jako je to na MMB, třeba podle počtu inzerátů. Zaplatit 1200,- za rok a půl a mít tu 30 inzerátů se fakt nevyplatí a na kratší dobu, je to opravdu dost drahé. Navíc nikdo neví, jestli za rok bude mít na bazar ještě čas☹.
str. 310 😉 😀
já dnes na straně 254, super :D
Jj, super 🙂 😀
Muzete mi rict, co zas v mym bazaru znamena "pres limit" a automaticky me to hodi, at si koupim plus zas???? 🙄
@sisstin Ahoj Terezo, pravděpodobně to souvisí se spouštěním nového bazaru i pro PRO uživatele a také tím, že jsme tě v roce 2012 přepnuli právě z PRO na běžné konto. Přestože se při změnách snažíme dopředu vychytat nedostatky, skoro vždycky vyskočí nějaká chybka, jako je tahle. Napsala jsem o tom kolegům, během dneška na to kuknou. Poprosím o trpělivost, jsem si jista, že to brzy opraví. Díky a pěkný den přeji! 🙂
Holky já myslím že kdo chce danou věc si vzdy najde. I když je ted plus tak už jsem mela 3 zájemce o věci.
Už jsem někde ke straně 400 😝 😀 😎
@lucifereeek já myslím ze nenajde, je to ještě vetší loterie než dřív, náhoda s čím dál menší pravděpodobnosti.
😠 😕 😀
@hanula11 že tě to furt baví sledovat 😲
@hanula11 Ja teda na vazno uvazuju o tom, ze drazsi veci tj. kocar rozvesim vsude mozne a obleceni a spol., co prodavam za postovny vepisu nekam do diskuzi o darovani apod. Sice je to zase cas navic a prace, ale co jinyho delat, ze? Posilat veci za postovny a jeste platit za uverejneni inzeratu se fakt neda.
Holky, teď jsem hledala letní overálek pro prcka, podle mých požadavků jich vyjelo 22 a jen 1 inzerát byl Plus, takže klid, myslím, že i bez Plus si zboží zájemci najdou 😉
@betelgeuzz nebaví, zvědavost mi nedá.
A už to dělat nebudu, taaak 😅 😵 .
@myslim že ani tady nebude na kočárky až tak velká konkurence s plusaky 😎 😉
Zkus sem jen to asi je i tak jiná skupinka
https://www.modrykonik.cz/group/6765/.

@betelgeuzz a to je právě to, co se nikdy nedozvíme, protože tady a dát na většinový názor? (i udělat jen průzkum?). Aneb my víme co je pro vás nejlepší a zavedem to i proti vaší vůli.