Bazárek na Modrém koníkovi, jste už v "plus"?
Tak tu asi končím s prodejem. ☹
Je to dva dny (cca) co mi na obrazovce naskočila "nabídka" at si na bazárku předplatím službu PLUS.
Moje inzeráty prý budou upřednostňované.
Aha.
A dnes ráno koukám a na bazaru tu naskakují jen samé inzeráty s "plus". 😠
Já zatím nic nezaplatila.
Jak tak koukám kdoví jestli ještě někdy něco prodám.
Co na to vy, všechny? Všechny co nemáme plus? Asi si bud sáhneme do kapsy nebo máme s prodejem věciček po dětech tady utrum.
Jaký je Váš názor?
Hezký den všem 🙂 😵
Ahoj všichni, také by mne zajímalo, jak je to nyní s vašimi "plus". Mně se bazárek stále dobře hýbal i když jsem si "plus" neplatila , ale co se zakázal nákup neregistrovaným, kteří tvořili polovinu zájemců, tak je najednou mrtvo. Nevím, třeba je to období, ale já nikdy tak dlouho nebyla na "suchu". Navíc od té ,doby co se změnily pravidla a také přibyly různé skupiny typu měním a věnuji, tak už si nikdo nekoupí ani tričko za 20,- kč a jde se raději dožadovat ve skupinách....
@bunicka zatim mam teda jinou zkusenost, mam plus asi 2 nebo 3 mesice a v zivote jsem neprodala na bazarku tolik jako ted 🙂 Mozna je to obdobim, ze pred vanoci vsichni nakupuji jak zbesili, ale ani registrace neregistrovanych nic nezmenila, kazdy tyden mam minimalne 5 novych zajemcu. Za me tedy velky uspech, jsem spokojena 🙂 Ale je tedy fakt, ze pridavam veci temer kazdy tyden alespon 2x 😉 Takze se u "me na bazarku" porad neco deje 😉
Po delší nečinnost tohoto fóra přidám příspěvek.
Doba pokročila, jak se vám placené členství - nečlenství jeví teď?
Má financování bazárku nějaký efekt?
Moja ako som pisala myslim ze nie, mne sa uprimne veci predavaju zhruba v rovnakej casovej relacii ako predtym, teda niekto vygoogli cez konk. vec mna a zaujme ho to a chce to, to je cele, teda ak mas fajn veci, alebo fajn ceny tak myslim ze budes predavat i bez toho, to je len mytus a hra na prveho, tu na konikovi tak oblubena, teda nie nezobrazis sa na prvej strane ale pre niekoho kto chce kupit napr. next 110 velkost to nie je tak smerodatne,...podla mna je podstatnejsia trojica - fotky - popis a tvoje hodnotenie 😉
A pravdaze ak napisem a, tak ma to i vyhody, vidis statistiku, teda vidis ci nie si uplne mimo s tym co ponukas...vidis ci si osoba precitala co jej pises, teda jo ma to svoje vyhody, tie ale tu uz boli odprezentovane a su asi holky ktore predavaju vo vacsom a viac veci ako ja takze asi by to vedela lepsie popisat alebo uz i popisala
@lostakova Katka ako adminka bazaru je myslim skvely clovek a vie vam predstavit tie vyhody, asi bude vediet i vyhody toho zeleneho pruzku, ktoremu rychlo neviem prist na meno 😅 kde si mozete pisat i to, ze mate veci nove a tiez lze predavat i veci Hand made, teda zas posun v niecom, pre maminy, ktore sa snazia si zarobit nejaku korunku navyse.
Snad to pisem dobre. Rovnako tak vsetko sa to da otestovat na mesiac alebo robit tak ako pisali holky v case kedy chces predat napr. blizi sa koniec roka, MDD tak mozno na hracky a zaujimave veci, knizky ak niekto tvori si to kupit....testnut a zrusit a zas si to kupit pred Vianocami, kopa ludi to robi takto na MIMIbazari myslim ze tu by to tiez malo ist a snad to ani nie je nic proti podmienkam, ze si to chces otestovat v najlepsom obdobi a premysliet ci sa touto cestou dat.
alebo i @aninkas1 , ANicka vam tiez zde na otazky odpovedala a tiez to myslim pozna lepsie ako ja, predava tusim viac tak bude vediet zhodnoti pre a proti lepsie.
kazdopadne nech sa dari holky!
@hanula11 od doby co mam plus ucet mam cca 5-10 novych zajemcu tydne, me se prodava skvele 🙂 Statistika shlednuti inzeratu na konci je pomerne dobra (v den kdy se nic nedeje minimalne 100 zobrazeni, v den kdy uverejnim nejaky inzerat o ktery je velky zajem nebo nekam dam odkaz na muj bazarek se zobrazeni vysplha pres 200, od rijna mi pribylo asi 20 sledovacu bazaru....) Ja jsem s pluskem moc spokojena 🙂
@bunicka Já mám teď od ledna v průměru něco málo přes 1.000,- za měsíc, ale už je to většinou jen z oblečení, velké věci na děti už mám prodané. Plus bych I zaplatila, pokud by byla cena nižší, vzhledem k tomu, jak jsou tu přisně nastavená pravidla pro inzerci, nesmí nakupovat neregistrovaní a samotné zadávání inzerátu je take časově náročnější, než jinde, tak mi to přijde nepřiměřené.
@bunicka 🙂 Já už mám hlavně taky jen větší velikosti cca od vel 86 výše,, miminkovské věci už jsou taky pryč. Můj osobní rekord byl 20 tisíc za měsíc (to žádné plus nebylo), když šly z domu velké věci po dětech (kočár, fusak, postýlky, židlička atd.), ale inzeruji i jinde, takže to není jen z MK.
Celkove mi ted jdou obchody nic moc, kdyz jsem prodavala Next po synovi, tam mi div neutrhaly ruce a ztrata minimalni. Ted po dceri jdu s cenou hodne dolu a jako prodam jednu dve veci mesicne :/
@sisstin na holcicky vseobecne je vsude tuna hadru, takze se i hur prodavaji bazarovy, je vetsi konkurence. Vseobecne bych rekla, ze se vubec nevyplati kupovat to novy, protoze za ty ceny treba co jsem koukala ze tam mas, to je docela narocny prodat - ja vim ze to mas treba "novy", ale to samy se da koupit v bazaru (jakoze nekdo koupi totez z bazarku na netu z UK, ponosi a proda, ty to tady koupis novy, ponosis a prodas) - a ty bazarovy ceny jsou jinde...a ve vysledku ta vec je obnosena stejne...ja se treba hodne ridim podle cen co ma na oblecky Brumla nebo Laclik - tricko za 40, svetr za 60, kosile za 80, znackovy o 10-30 korun vice (Gap, Ralph Lauren atd. ...) Jeste v zivote jsem neprodala leginky za vic nez 55,- - to je podle me sci-fi 😅 Napriklad.... 🙂
@aninkas1 ale přeci nemůžu dat věc, třeba leginy, za 60, když jsem platila 299 a jsou v supr stavu. Ale beru, že věci pro holky je neporovnatelně vic jak pro kluky
@zvalentova no ja bych za novy leginky treba v zivote 299,- nedala, tak mozna mam zkresleny pohled na nakup a prodej 😉 Leginky nad 130,- vubec nekupuju 😉 Nema to vyznam, to jsou vyhozene penize oknem 😉
Kocky ja myslim, ze mozes dat cenu aku chces - myslim ze na veciach je vzdy vidiet ze je to nosene len jednym dietatom alebo ze je to kupovane len pre tvoje deti..neviem chodime na navstevy i tu v nemecku, na nasich hrackach veciach je vidiet ze su nase...teda pisat to ako pise anicka nosene len mojou dcerkou a ta cena tomu potom logicky odpoveda...prusvih su prave vsetky tie podvodnicky co robia ludi opatrnymi co do sumy a potom tiez posta...ta teda mava kutikmi snad vsetkych...najma ak vezmes co za sluzby ponukaju....viem ze stale sa tu najdu zlate pani postarky co potom napisu ze robia..ale chodim na postu a vidim, klasika 70te roky...tesne pred 19tou maka cela posta vsetky okienka, lebo chcu ist domov ale skus tam ist o 11tej kedy je do cesty domov dlho...to je uplne ine tempo na jedno okno 😅 🙄
a tu na konikovi mi vcelku zamavalo stylom jednak :
- neregistrovani, to boli vzdy tak fajne maminy 🙄
- dalsia vec, je ta skatulkova prisnost - teda nemozes mat napisane darcek k tomu, alebo postovne v cene...alebo cosi co jasne ze na tvoj inzerat upozorni ale zas v dobrom, teda ze sa staras, ze mas zaujem, ze chces predat a chces aby sa to i fajne kupilo...mna tak mrzia vsetky tie veci nielen moje co Stoja presne na tomto zbytocne dlho...ako predaju sa ak ti to nesuri ale zbytocne sa to protrahuje...lebo furt pride niekto kto urobi vietor a prida na ciernu listinu nejake zaznamy alebo zas posta...alebo tu naroky na to co v bazariku ma byt.
God bless za zmeny, ze to tam zas mozes mat uvedene...alebo neuvedene a tym padom je jasne citatelne ktory inzerat je aky.
😉
Este ak by slo vratit tych neregistrovanych...co? Kati? ako viem, ze ich chce mat konik vsetkych registrovanych ale za uvahu to stoji...stale som oznacovala isoldu...tak teraz skusim teba Kati @lostakova :-* nech sa o Tom vie resp. premysla
@sisstin no jo, kdyz ja bych v zivote za detsky obleceni tolik penez nedala (nehlede na to, ze na to nemam, tak 750 za detsky dziny je zlodejina 😲 ) Za 750 mam minimalne 10 kusu z nejakeho UK bazarku 😅 Spis vic kdyz vychytam vyprodej 😉 A kvalitou jsou tam ty veci vice mene jako novy, tak je zbytecny to samy obleceni jit koupit do kamenneho Nextu, kdyz to koupim za zlomek ceny v bazaru 😉 Tuhle jsem Kryspinovi kupovala novy tricko v C&A a zdalo se mi 129,- za nej az moc 😅

715, na tisícovku to ještě neskáče, ale do Vánoc už tam jistě budu 😉 😀 😵 .
Tak, děvčata, pomáhá vám placení v prodeji?
Nebo jsou to vyhozené peníze 😠 😎 😵 ?
Ale upřímně 😔 🙂