icon

Běháme

nnnadja
29. únor 2016

Behate?Zacinate? Pojdme se hecovat,predavat zkusenosti. Chystate se na zavody? Zacala jsem behat pravidelneji na zacatku prosince-nyni zvladnu 5km v kuse🙂 ale chybi mi pravidelnost🙂

Strana
z4
frami
15. bře 2016

Tak jsem běhat nebyla, jakmile jsem přijela z práce spustil se déšť se sněhem :( Mrholení nebo slabý deštík mi nevadí, ale tohle nedávám. Zítra mám tenis, tak snad ve čtvrtek, ale těch třicet už nedám, tak aspoň těch dvacet.

patrusa
15. bře 2016

ted jsem se vratila z 5km, ke konci zacinalo mrholit, tak jsem to stihla akorat. Jen ten cas byl tragicky

frami
15. bře 2016

Já čas moc neřeším, důležitý pro mě je, abych si to užila. Když běžím moc rychle není to pro mě ono. Jsi dobrá, že vyběhneš i za tmy. Já se bojím, ne, že by mě někdo přepadl, ale zranění. Blbě vidím a nechci si něco udělat. A za kolik si tu pětku měla?

patrusa
15. bře 2016

@frami takhle vecer beham jen kolem sidliste, takze osvetleny chodnik. Dneska 32.44. Snazim se trochu zrychlovat, abych ten pulmaraton nebezela 3 hodiny 🙂

frami
15. bře 2016

@patrusa tak takhle běhám pětku normálně 🙂 , takže čas pěknej. I když musím říct, že pětku běhám přes 30 min., ale desítku za hoďku, takže kupodivu později zrychluju. Půlmaraton, to jsi dobrá. Pro mě je to daleko, nebaví mě tak dlouho běžet, ideálka je teď desítka, ale už jsem si kolikrát říkala, že to trochu protáhnu. 🙂

patrusa
15. bře 2016

Tak 10 za hodinu je muj cil, bihuzel porad mi tam 4 minutky prebyvaji 🙂. Ten pulmaraton je trochu hec v praci, zatim jsem bezela nejvic 13km, takze se uvidi 🙂

hahebu
17. bře 2016

Dneska jsem konečně dala 5 km/30 min. A běželo se mi naprosto skvěle, počasí konečně začíná spolupracovat! Mám hroznou radost 🙂
Jinak holky, co se chystáte (odhodláváte) na půlmaraton - já ho běžela v roce 2012. Nikdy jsem neuběhla víc, jak 8 km a stejně jsem do toho šla. Byl to úžasný zážitek, který jsem přežila a do cíle jsem opravdu doběhla 🙂 Takže neváhejte a běžte do toho!

patrusa
17. bře 2016

@hahebu krasny cas 🙂. Uz se na ten oulmaraton tesim. Vcera jsem dala 10km.

frami
17. bře 2016

Tak já mám po běhu :( Krásné počasí, z práce bych to krásně stíhala, ale pobolívá mě v krku a pokašlávám, tak to nechci pokoušet. Nemocná jsem nebyla už 15 let, tak, aby mě to neskolilo teď. Manžel i děti jsou nemocní všichni. Mě to tak štve :( Tak aspoň včera ten tenis.

hahebu
26. bře 2016

Tak jsem konečně překonala tu 15 km hranici 🙂 Tento týden 18,8 km. Zítra si dávám nedobrovolbou pauzu - chytly mě záda ☹

patrusa
27. bře 2016

Ja tenhle tyden nedobrovolne odpocivam, skolila me rymicka :D. Dneska jdu na posledni velky trenink 15km, uz je mi lip a ma byt hezky

frami
27. bře 2016

Tak já jdu v úterý k doktorce :( V podstatě mi nic není, jen ten krk a kašel, ale jelikož se mě to drží už 14 dní, tak je to divný. Ale jsem naštvaná, venku krásně, děti u dědy a já dřepím doma. Tak jsem si aspoň přidala krátký cvičení, chci trochu zformovat postavu.

patrusa
28. bře 2016

Tak vcera pri 15km na me prvne v zivote prisla opravdu krize, ale prekonala jsem to a dobehla. Tak v sobotu hura na pulmaraton. Strasne se tesim, ale citim i nervozitu

frami
28. bře 2016

@patrusa Držím pěsti, ať se ti krásně běží a jsi spokojena s výsledkem. 🙂

hahebu
28. bře 2016

@patrusa ať se ti dobře běží!!!

nnnadja
autor
30. bře 2016

@patrusa taky drzim pesti, at se dobre bezi🙂

Já vyběhla po delší době. Konečně zdravá a konečně počasí🙂 Začla jsem tedy v pondělí. Zatím mám naběháno 7km. Do konce týdne bych už fakt chtěla 15-20km. Ale kam se hrabu na patrusu🙂 Jen mě zlobí Endomondo - buď neznačí vůbec trasu, nebo naopak přihodí 2 km navíc třeba. Neděl to taky někomu? A co se mi tedy stalo úplně poprvé - bolí mě z běhaní svaly. Nikdy neboly a najednou ano. Ale jak se říká, když to bolí, tak to pracuje🙂 Hezké běžecké dny, kočky!

patrusa
30. bře 2016

@nnnadja ahoj, diky za podporu.

Me endomondo rajy blblo, tak jsem presla na nike +.

Pocasi je ted uplne perfektni, vcera jsem vytahla lehky kalhoty.

Mozna ta pauza zpusobila, te te boli svaly, ale telo si rychle zvykne 🙂

nnnadja
autor
30. bře 2016

Dnes dalsi vybeh-4km kolecko. Mam ze sebe radost🙂 endomondo opet zklamalo:/pul trasy nemerilo;(

patrusa
30. bře 2016

Ztahni si ten nike+ je to taky zadarmo a zatim se mi nestalo, ze by se zasekl.

Ja dnes posledni trenink 8km. Ted 2 dny relax.

berblin
30. bře 2016

O víkendu se chci pustit opět do běhání. Poslední trénink byl o Vánocích. Jen se mi povedlo za poslední 3 měsíce nechutně přibrat, tak se děsím, že po dvou kilometrech odpadnu.

lucinkaxxx
30. bře 2016

Holky já se pridávám, dnes jsem vyběhla od ledna poprvé, přibrala jsem kamosku, která běžela poprvé po 15 letech, takže čas jsem ani nemerila. Indianem cca 4 km. Jinak l tomu běhání po tme,beham s celovkou 😄

patrusa
2. dub 2016

Tak jsem to ubehla, cas horsi nez jsem chtela, ale nevadi . 2:23:11

hahebu
2. dub 2016

@patrusa gratuluji!!! Já v tom roce 2012 2:18 🙂 Podle mě, paráda!! ;)

patrusa
2. dub 2016

@hahebu do zari je co zlepsovat 🙂. To pobezim v Usti nad Labem

nnnadja
autor
3. dub 2016

@patrusa uzasne nahodou🙂 gratuluju. Jen co mala po obidku usne jdu na 5km🙂

nnnadja
autor
16. kvě 2016

Devcata,tady nam to nejak usnulo🙂 urcite vsechny porad behate ze🙂. Me ceka v sobotu rainbow run-moc se tesim;)

patrusa
16. kvě 2016

ja uz 14 dni behat nebyla, prvni tyden se synem behani po doktorech a minuly ryma a kasel, ze jsem se zadychala i na rovine. Tak snad koncem tydne zase vybehnu 🙂

berblin
16. kvě 2016

běhá se, běhá se, ale jen opatrně. Před 6 týdny se mi stal prolaps dělohy, je to mazec. Každých 500m si musím odskočit za stromek. Přece se běhání nevzdám, že? 🙂

zolik
17. kvě 2016

ahojky holky, můžu se přidat. Na začátku května mi ve 34 letech ruplo v bedně a dala jsem se poprvé v životě na běh. Zatím běhám vždy pátek a neděle, když je manžel doma a snažím se teď přes týden alespoň 1 x, ale mám manžela na cestách a doma mimčo,tak je to těžší s hlídáním. Ale zrovna dnes to vyšlo a nabídla se kamarádka, že pohlídá.Takže začátky - 5 km za 35 minut. Teď po 2 týdnech stále stejné tempo, běhám od 6 - 8 km. Poslední nedělní běh byl 8,12 za 1 hod. Zatím jsem ráda, že udržím běhat v kuse, až si to vše sedne, zrychlím tempo a snad se dostanu taky na těch 5 km za 30 minut 😉 Tak štastné a pohodové běhání a radost z pohybu.

patrusa
17. kvě 2016

tak ja dnes dostala ATB, takze minimalne dalsi tyden bez behani :(

Strana
z4