Blbne tu už někdo s Vánocema?
Ahojky,blbne už tady někdo s Vánocema,jako já? Jsem magor do Vánoc 😅 A jen se trošku ochladilo,tak už mi tu hoří svíčky a hraje Popelka 😕
@kri jo balvnek je doma dost 🙂
jj už za pár 🙂
ještě dotaz jsem totiž antitalent,jak mám udělat to abych tu špičku měla trochu dělší a zakroutila se mi směrem dolů třeba takto?
https://www.facebook.com/pages/Dobré-rady-a-náp...
jáááááááááááááááááááááááááááááá,.-)))))strom na terase ozdoben, truhlíky v okně, dárky téměř už všechny..upečeno 90 kg pečiva(peču na zakázku.-) ) a už se děsně těším na ty nadšené děti pod stromečkem.-))))))))))))))))))))))))
@pet.s tedy ty si šikulka, to já mám jen těsto na perníčky a ostatní začnu péct až od příštího víkendu, to přijede kamarádka a budeme péct společně. Jen nevím jak nám to půjde se 4 dětma! 😉
U nás je to skoro stejné 7 dospělých, 4 děti a pes s králíkem! 😉
@vvvecna mě se ty stočený delší špičky moc nelíbí a nevím jestli by se to nepřevažovalo. 🙂
Tak už jsem konečně vybrala konečnou variantu adventního kalendáře pro prcka, tak se na to musím večer vrhnout.
Tak focení, které mám od přítele k Vánocům, dopadlo naprosto skvěle 🙂 fotky jsou úžasný, už aby byly hotový 🙂
@palomitacheca to je super! Já to nakonec zrušila a jsem ráda,paní dělá jen takové obyč vánoční,co si člověk odfotí i doma.Kdy je budete mít hotové?
Ahoj holky! Už týden se chystám na strojkové cukroví a pokaždé něco nemám.Nejdřív jsem nemohla najít pistoli na těsto,pak kroužek na nástavce,pak nebyly vejce nebo tuk a ted se mi zas ztratil ten kroužek! Já to snad neudělám.
Předevčírem jsem dělala perníkového anděla,čerta a Mikuldu,zítra bych je chtěla zdobit.Půlku upečených perníků už mi muž snědl,prý byly luxusní.
Ted mám puštěné koledy a užívám si předvánočního klidu.Muže potom vyšlu pro chvojí a udělám adventní obdélník,na věnec nemám základ.Adventní kalendář mám pro Nel papírový od českého Ježíška,vyrobit jsem nestihla.
@benjik byli jsme tam v úterý, ve středu večer mi přišly náhledy, v pátek přijali objednávku, tak to bude trvat ještě asi 2 týdny, než to upraví a vytisknou. Navíc jsme ze 3 fotek nechali udělat obrazy pro babičku, tak jsem zvědavá, jak dlouho je budou dělat. Ale do Vánoc to snad stihnou 🙂
@benjik děkujeme 🙂 byli jsme u Lucky Maršíkové v Podolí. Poprvé nás fotila v těhotenství, tohle bylo takový pokračování. A určitě jsme u ní nebyli naposled 🙂
holky ahojky.... my dnes udelali pernicky a i linecky rovnou.... 😝 😀 😎
@framboise : my mame koupenej 😀 , ale na dvere vanoci si zase vyrobime...az bude cas 😀
@palomitacheca nádherné fotečky, taky bych chtěla nechat rodinku vyfotit, ale bohužel až po vánocích, teď už by jsme to ani nestihli a penízků taky není nazbyt. ☹ Ale mám pokaždé fotky od fotografky z vítání občánků, tak alespoň něco.
Holky já jsem tak naštvaná, zrovna teď nám musí odejít baterka do auta!!!!
@framboise super, náhodou je moc pěknej! 😉 Já ho budu dělat až dnes.
Jinak ♥♥♥ První adventní neděle!♥♥♥ 😵
Ale nebudu si kazit vánoční náladu! Jdu vykopat manžílka z postel, aby mi sundal vánoční výzdobu, včera na to neměl čas. 😠 A jdu se vrhnout na ten adventní věnec a ostatní výzdobu. A zapálit františka! 😉
@kri díky 🙂 já focení objednávala už v září, aby měla Lucka volno. Teď jenom budu doufat, že fotky budou co nejdřív 🙂 ještě bych totiž chtěla z těch minulých, i z těch nových pár fotek vyvolat ve formátu 10x15 pro babičky do alba. Na to ale potřebuju upravený fotky ve větším rozlišení.

😵 😵 😵 prosinec 😵 😵 😵