Bránění před psem. Co si o tom myslíte?
Na dítě na sídlišti naběhl pes, muž ho odkopl a majitelku strašně seřval, že pes útočil na dítě a že je nebezpečná bezohledná pejskařka.
Mám se stydět, nebo mám byt hrdá, že nás bránil před psem?
Kvůli tomu se registruješ na MK? Zdá se ti, že je tu nuda a potřebuješ rozproudit diskutující? Vykašli se na to.
Kvůli tomu se registruješ na MK? Zdá se ti, že je tu nuda a potřebuješ rozproudit diskutující? Vykašli se na to.
@anonym_465598 ano, ráda si povídám
Pes byl na volno? Choval se agresivně? Já teda osobně ač mám ráda zvířata, nenávidím lidi co mají psa navolno mimo park, louku. A ještě lepší jsou ti typy ,,nebojte se, on nic nedělá" takže já jsem taky už pár pejskařů dořvala. Nikdy, nikdy prostě nemůžou vědět, že zrovna teď pes nezaútočí. Pokud jdu já sama a pes projde, ok. Ale pokud jsem s dětmi a pes k jim, to je zle. Mám před očima dodnes, kdy pes prarodičů napadl bratrance, od mala ho pes znal, viděl ho pravidelně, byl na něho zvyklý, z ničeho nic, prostě psovi hráblo, pokousal ho v obličeji, ošklivě, je to pomalu 30 let a dodnes jizvy. Takže tohle prostě ne. Jednou jsem volala i městskou policii na arogantního blbečka co odmítl dát psa na vodítko na dětském hřišti a měl kecy.
Psi mám ráda, ale napíšu svou zkušenost. Šla jsem s 2letym synem po louce, proti nám běžel velký pes, pan z dálky volal, že je hodná. To sice asi byla, ale vrhla se na kluka a povalila ho. Já ho vzala do náruče, pes po nás skákal, kluk hysterak. Chtěla si asi hrát, ale v tomto případě musí být majitel schopný psa odvolat. Od té doby se boji všech psů a ani žádného nechce domu. A to si neumím představit, kdyby ten pes chtěl "zaútočit" nebo by zacal reagovat na rev kluka. Od té doby jsem na paničky volně běhajících psů důrazná, ať si psa odtáhnou pryč.
Já mám psa. Mám je ráda, ale tohle na volno taky nemám ráda. Jak už je nade mnou napsáno. Jen bych se opakovala. Taky jsem zažila několik situaci ,,on je hodnej". A přijde mi, že na volno je teď ve m dál víc těch psů.

Tak to asi závisí od situace, Jestli to byl malý pes a vrtěl ocasem a důchodkyně se omlouvala? Jasně ani malý pes nemá co skákat po lidech, ale jestli to bylo přiměřený musíte sama posoudit