Byt v přízemí, je ale výhodný?

kristinkristin
4. led 2016

Hledám podnájem a ted sem nasla jeden co by se my líbil a i cena je prijatelná , ALE je to v prízemí ne uplne to co si klidne muzete i zatukat na okno ale je to fakt nizko takze mam strach mate to nikdo tak asi 150m od zeme :/ nemate trebas strach ? 😒 😀

ireniq
4. led 2016

Byty v přízemí jsou hodne levne i z tohohle důvodu :-/ pokud tam nejsou mříže nebo jine zabezpečení, tak bych strach měla, nebo aspoň nepříjemný pocit.

olga_
Autor odpověď smazal
Zobraz
lv
5. led 2016

bydlíme v přízemí 6let, strach mě ani nenapadlo mít. Vidí jen samá pozitiva - nemusíme nosit věci daleko ke vchodu, děti dupou (to beru jako nej výhodu) a nikoho tím neobtěžují).

lv
5. led 2016

a co domky, ty jsou od země všechny..já mám navíc závratě, na balkon se bojím i ve 3.patře

alenka1122
5. led 2016
Uživatel alenka1122 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od alenka1122.

já při studiích s partnerem bydlela v jednom přízemním bytě v Brně. také byl velmi levný, ale to co jsme projeli na energiích bylo šílené, i když jsme moc netopili...navíc se na určitých místech stále tvořili šílené plísně. No moc ráda na to nevzpomínám. Další negativní zkušenost s přízemním bytem v brně je kamarádka, která ve stejné době bydlela se svojí sestrou, taky při studiích a vykradli je .

kristinkristin
autor
5. led 2016

no díky a právě mříže jsou jen v dětském pokojíčku říkám si vykrást nás no mohli vy ale to.není tak časté ne?:/

amabilis
5. led 2016

Já bych řekla, že s malými dětmi je to naopak super - nikdo vám nebude nadávat, že moc dupete 😀 Taky se člověk tak nenadře s kočárem. A když chce někdo vykrást byt, tak klidně vykrade i v pátém patře. Nebála bych se toho. Pořiďte záclony a při rozsvěcení zatahujte závěsy, ať není vidět vybavení bytu. Myslím, že jako prevence je to dostačující.

veruska007
5. led 2016

Já bych naopak do přízemního bytu nešla. Bydlela jsem tak v podnájmu a už nikdy víc. Připadala jsem si tam jako "brambory." Bylo tam málo světla a vlhko. Dost mi vadilo, že pokud nebyly zatažené žaluzie, tak mi mohl každý koukat do bytu, opilci mi čůrali pod okno, i když museli jasně slyšet, že se bavíme v místnosti. Vůbec jsem si netroufla nechat otevřené okno přes noc nebo když jsem odešla ven. Sice jsem tam měla mříže, ale stejně jsem se bála. Sousedům takhle do bytu běhala v noci hladová kočka. To bych se asi zbláznila, kdyby mi skočila ve spaní na hlavu. Mimochodem, sousedům v přízemí nedávno z balkonu ukradli oblečení - a to jsou dobře 2,5m od terénu.

lilliana32
5. led 2016

Tý jo,já bych si teda do přízemí netroufla. Nebo teda kde o to kde. Někde na vesnici nebo v malém městě možná, ale v Praze určitě ne. Ale záleží na každém, někdo hold upřednostní dražší pohodlí a někdo levnější ale s nejistotou ...

lrg
5. led 2016

Nešla bych ani kdyby byl zadarmo 😀 Jednak je to nepříjemný pocit, ne jen kvůli vykradení, ale spíš kvůli vandalům a jiným magorům. No a druhá věc je málo světla, ale hlavně hluk. Bydlíme v druhém patře a slyšíme z ulice každé slovo, když někdo před barákem kouří, je to jako bychom si zapálili v bytě. Navíc v přízemí je slyšet nonstop provoz u vchodových dveří a výtahu. Takže pokud bych měla na výběr, určitě bych do toho nešla 🙂