icon

Čekám dítě se ženatým

malazabka78
30. čer 2021

Ahoj, předem říkám že vím, že jsem blbá a nechovala jsem se správně, ale teď už to je asi vedlejší. Zamilovala jsem se do o dost staršího ženatýho chlapa, který je zároveň i můj šéf. Začalo to před rokem, začal si on a já si nechala zamotat hlavu. Zamilovali jsme se, antikoncepci jsme moc nehrotili, z toho co říkal jsem měla dojem, že s manželkou mu to moc neklape a taky jsem cítila, že mě miluje. Zkrátka jsem si myslela, že kdyby se něco stalo, tak od ní odejde. Stalo se, nutil mě do interupce, ale je mi už ke 30 a měla jsem strach, že se něco pokazí a zůstanu bez dětí, navíc si nemůžu nějak odůvodnit že bych si nechala vzít dítě které vzniklo z lásky. Řekl o tom manželce, která asi vyšiluje, ale z domu ho zatím nevyhodila. Říká že od rodiny nechce odejít. Já jsem z toho nešťastná... říká že dítě chce vídat a bude se o nás starat jak bude moct, ale od rodiny neodejde. Finančně to taky úplně problém není. Pořád doufám, že si to časem nějak rozmyslí... mám podporu přátel i rodiny, i tak se ale bojim, jak to všechno zvládnu. Ani nevím, proč to sem píšu, možná jenom potřebuju slyšet o někom s podobným příběhem, komu to dobře dopadlo. Je mi to všechno moc líto...

zelenaesmolda
18. črc 2021

@codal
drsne ale trefne napsano

malazabka78
autor
Autor odpověď smazal
codal
18. črc 2021

@malazabka78 no tak mu nezapomeň padnout kolem krku, když se k tobě tak hezky chová a můžete si začít hrát na šťastnou rodinku ve třech. Jeho žena a jeho děti to určitě zvládnou, hlavně že ty jsi šťastná 👍👏👏👏👏🤦.

lilian2111
18. črc 2021

@codal Souhlas. 🙈

malazabka78
autor
Autor odpověď smazal
malazabka78
autor
18. črc 2021

Kdybyste mi někdo poradil, jak se maže diskuze, tak bych byla moc ráda, myslím že už je zbytečné to tady přiživovat

inkheart
18. črc 2021

@codal asi tak😨
Někteří lidé holt nemají špetku sebereflexe

levandule_k
18. črc 2021

@codal Ti tři se nějak domluvit musí, i když je to blbá situace, tak je lepší, když budou komunikovat slušně, než když se budou nenávidět.

To, že @malazabka78 ve skrytu duše i přes to, že byl na ni sprostý, doufá, že budou spolu šťastně žít, je věc druhá. (Osobně mi pan milenec není moc sympatický tím, že podvádí manželku (ano, na nevěru musí být vždy 2) a v milence živí plané naděje, že jednou budou spolu jako opravdicky na pořád (soudím, dle toho, že dítě rázně neodmítl), ale vše může být úplně jinak.

Můžu vědět, jak dlouho jsi s fungovala jako milenka, než jsi otěhotněla? (Je to jen zvědavost, i když mi do toho nic není.)

Mě osobně by to zajímalo, jak to ustojí manželka, pro koho se rozhodne on, o co bude dál usilovat malazbka78, jak to bude mezi nima třeba za 5-6 let.

madlis
18. črc 2021

@malazabka78 zkus vedle toho prvniho tvyho příspěvku dat tu sipku v pravo. Myslim ze tam je možnost "vymaž"

codal
18. črc 2021

@levandule_k to že spolu po to všem musí fungovat, to máš úplnou pravdu... Jeho ženě to fakt nezávidím, kousnout nevěru je jedna věc kousnout nemanželské dítě věc druhá a ještě mnohem těžší.. mě hrozně štve ten přístupu, kdy zakladatelka tady fňuká, jak bude sama, jak ji podvedl, že jí sliboval hory doly i s jelenama a pak se k ní zachoval hnusně, zůstal s manželkou a dělá ze sebe chudinku a teď se k ní chvíli chová hezky (bůh ví co to znamená) a já z tý její zprávy mám pocit, že už zase vymýšlí, že ho nakonec fakt od ty rodiny odtáhne a to je mi hrozně proti srsti.

malazabka78
autor
18. črc 2021

@madlis bohužel to nejde, je tam jenom možnost "zruš" a na to když kliknu tak to nic neudělá 🙈

mimi1004
18. črc 2021

@malazabka78 Diskuzi nesmažeš, to můžou jen správci. Co sis nadrobila, to máš. Chtěla jsi rozbít cizí rodinu a nevyšlo ti to. Co by vdaná žena s jedním dítětem ti to škodolibě přeju, i když on v tom má samozřejmě svůj podíl. Bohužel to nejvíc bolí jeho ženu. Styď se.

netopejr
18. črc 2021

@mimi1004 Jojo, další ltasny dukaz,jak se manzelky navazi do milenek. Chlapa jenom podil.... Kdyby chlap dodrzel, co slíbil a manželku neodvadel, k ničemu by nedoslo. Takuze mozna bys to mela prat to skodolibě vemu manzelovi, at si to vyzere, i ldyz milenka ma taky podil... Ale to se nehodi, svine jsou jen milenky, manželé ne...
Ale to uz tu nekdo hezky vysvetloval, ceho a proc se jí tu od manželek dostane....
Takze přeji, at ve své svatosti se nikdy ničí milenkou nestanes.

Zabka uz se kála v uvodnim příspěvku, neni potreba se do ni navazet.

netopejr
18. črc 2021

@malazabka78 napis správcům s žádostí o smazání

malazabka78
autor
18. črc 2021

Ne, nestydím se a stydět se ani nebudu, a to ani když mi to sem někdo napíše.
Děkuji @netopejr, už jsem napsala

somalicats
18. črc 2021

@netopejr Máslo na hlavě mají oba. On, že podváděl, a ona, že se tahá s ženatým.

somalicats
18. črc 2021

@malazabka78 Ty přestaň fňukat, vyžereš si to, co sis sama nadrobila. Navíc se ti nic tak strašného nestalo, budeš mít jedno dítě. A že ho sama nezvládneš? Holčičko, já zůstala ze dne na den sama na 4 malé děti, z toho nejmladší teď bude 10 týdnů. A nemůžu si dovolit fňukat a hroutit se z toho.

klokanka31
18. črc 2021

@netopejr Tak ono to bere jinak ženská co je bez chlapa, a ženská co je vdaná. Ženská bez chlapa si klidně začne se ženatým, ale pak jako vdaná by asi nechtěla aby se jí stalo to samé, aby jí s manželem spala nějaká svobodná...zakladatelka se teď nestydí že chtěla vědomě rozbít manželství s dětmi, ale až to někdo jednou udělá jí, nevím jestli to bude brát tak v pohodě.

somalicats
18. črc 2021

@klokanka31 Chlap, co podvedl jednou, podvede znova. Vůbec bych se nedivila, kdyby to zakladatelku časem dohnalo.

mimi1004
18. črc 2021

@netopejr Představ si, že jsem tu možnost měla a neudělala jsem to. Dotyčného jsem odkázala do náruče manželky. Takže ano, v tomhle směru jsem svatá.

levandule_k
18. črc 2021

@codal To souhlasím, manželka to má teď nesmírně těžké. No ten borec mi nepřijde jako férový chlap a nej parťák pro život a mám pocit, že si ho autorka maluje trochu na růžovo a že ho stále miluje.
Já jsem hlavně chtěla, aby se k tomu postavila čelem, protože udělat si dítě úmyslně a jít pak na potrat, protože milenec nejásá, mi nepřišlo hezké vůči nenarozenému dítěti.

inkheart
18. črc 2021

@somalicats jj takový případ znám z okolí, milenka pak nemohla uvěřit, že jí pak taky začal podvádět s mladší 😅

malazabka78
autor
Autor odpověď smazal
levandule_k
18. črc 2021

@malazabka78 Tak ať jednou není sundání růžových brýlí moc bolestné a konec konců znáš ho nejlíp ty, já jsem jeho manželce jemu, ani tobě a jemu doma nesvítila, takže nevím, co je pod povrchem.

codal
18. črc 2021

@malazabka78 dobrý člověk nepodvádí svou manželku, dobrý člověk si nepořídí dítě s milenku, aby ji pak poslal na potrat, dobrý člověk se staví k věcem čelem a neposílá za milenkou manželku, aby jí vysvětlila, že potrat je nejlepší řešení, dobrý člověk vypadá opravdu jinak... ale ty prostě chceš svou pohádku o šťastné rodince i na úkor toho, že jinou rodinu rozbiješ... o jeho "dobrém" charakteru není absolutně žádných pochyb a věřím, že budete šťastní až do smrti 🤦...

klokanka31
18. črc 2021

@malazabka78 Pokud to nebylo plánované tak proč jsi neměla antikoncepci? Ale to je jedno, miminko je na cestě. Jen by mě zajímalo, chtěla jsi miminko jako takové, nebo jsi chtěla miminko s ním? A opravdu si myslíš že může být dobrý člověk někdo, kdo podvádí manželku? Kdyby tebe jednou podváděl manžel, bude pro tebe dobrý člověk?

klokanka31
18. črc 2021

@inkheart Taky tohle znám z okolí. Milenka odtáhla chlapa od rodiny, paradoxně se z ní stala příšerně žárlivá fúrie, no ale stejně nezabránila tomu, že její milý si jednoho dne začal zase s další...☺

malazabka78
autor
18. črc 2021

No, nic není tak černobílé jak to tady vy píšete. Dál to asi rozvádět nebudu.

codal
18. črc 2021

@malazabka78 spíš nic není tak růžové, jak ty si myslíš... A nepochybuji o tom, že on byl vlastně hrozný chudák, který potřeboval zachránit od zlé manželky, která s ním roky nespala a trápila ho tak, že musel skončit v tvé náruči... A na potrat té vlastně taky poslal z donucení...

netopejr
18. črc 2021

@somalicats však jo. Ale tady se do ní některé naváží, jak kdyby ho privazala, a on nechtěl. Nebo byl nesvepravnej.
A ty invektivy jí nepomůžou ani v hledání řešení její situace ani v jiném, náhledu na tu situaci.

Strana