icon

Čekám dítě se ženatým

malazabka78
30. čer 2021

Ahoj, předem říkám že vím, že jsem blbá a nechovala jsem se správně, ale teď už to je asi vedlejší. Zamilovala jsem se do o dost staršího ženatýho chlapa, který je zároveň i můj šéf. Začalo to před rokem, začal si on a já si nechala zamotat hlavu. Zamilovali jsme se, antikoncepci jsme moc nehrotili, z toho co říkal jsem měla dojem, že s manželkou mu to moc neklape a taky jsem cítila, že mě miluje. Zkrátka jsem si myslela, že kdyby se něco stalo, tak od ní odejde. Stalo se, nutil mě do interupce, ale je mi už ke 30 a měla jsem strach, že se něco pokazí a zůstanu bez dětí, navíc si nemůžu nějak odůvodnit že bych si nechala vzít dítě které vzniklo z lásky. Řekl o tom manželce, která asi vyšiluje, ale z domu ho zatím nevyhodila. Říká že od rodiny nechce odejít. Já jsem z toho nešťastná... říká že dítě chce vídat a bude se o nás starat jak bude moct, ale od rodiny neodejde. Finančně to taky úplně problém není. Pořád doufám, že si to časem nějak rozmyslí... mám podporu přátel i rodiny, i tak se ale bojim, jak to všechno zvládnu. Ani nevím, proč to sem píšu, možná jenom potřebuju slyšet o někom s podobným příběhem, komu to dobře dopadlo. Je mi to všechno moc líto...

priefi
18. črc 2021

@malazabka78 a jak to teď vlastně mezi Vámi aktuálně je? Pořád Tě tlačí k potratu?

priefi
18. črc 2021

@malazabka78 co se týče vymazání, dej šipku, dej nahlásit příspěvek a do vzkazu pro adminy napiš, že chce diskuzi smazat. Případě označ adminy @ a za zavináč nápis slovo admin a napiš zde vzkaz admínům, že jsi autor a chceš smazat. Schválně je neoznačuji, protože to musí být tvá žádost.

malazabka78
autor
Autor odpověď smazal
malazabka78
autor
18. črc 2021

Ještě jednou děkuji za podporu všem co se snažili pomoct 🌷

cherie24
18. črc 2021

@malazabka78 dobrý člověk? Dobrý člověk se nechová jako sobecké hovado myslící penisem. Nenech se obalamutit tím, že se chvíli chová k tobě dobře. Ono se to zase hodně rychle může otočit. Stačí nějaký spouštěč. U nás to bylo třeba oznámení miminka a teď se nepřestávám divit, co je opravdu zač. Taky jsem si říkala, že asi ve skutečnosti není zlý člověk, jen nebyl na rodinu připravený. Jednou hovado, pořád hovado a to, že se umí chvilkama chovat hezky na tom nic nezmění.

priefi
19. črc 2021

@malazabka78 pošli mi to když tak do soukromé zprávy, nestihla jsem přečíst a chápu, že se jedná o citlivé téma, když to hned mažeš.

irmamala
20. črc 2021

To je diskuze…. Zase vim hovno jak to teda dopadlo 😀

levandule_k
20. črc 2021

@irmamala Myslím, že je ještě brzo na nějaké závěry 🙂

viki999
20. črc 2021

Píšeš ze je ti ke 30, trochu o tom pochybuju.. založit diskuzi a pak fňukat ze ti lidi řeknou svůj názor a ještě detinsky vymazat vše 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Z reakci je celkem pochopitelný co jsi psala a přikláním se k holkam co píšou, ze bozi mlýny v tvém případě mlely rychle ;)

odula
20. črc 2021

@irmamala to teda jo. Vdany slepice si tu hojí mindraky a nejistoty mi přijde. "Co kdyby mi chlap jednou taky zahnul... Tak to aspoň naložím týhle". Přitom my víme n- ono... No nic. Chudák zakladatelka

odula
20. črc 2021

@viki999 dětinsky? Člověk je detinskej kdyz chce smazat diskusi kde ho uživatele internetu inzultujou ? Hmmmm 🤔

inkheart
20. črc 2021

@odula já si třeba léčím ten "mindrak", že mám kámošku, které se tohle stalo, pak se to stalo i třeba mojí babičce. A vím, kolik zla takové ženy jako zakladatelka mohou napachat. A upřímně k ní cítím odpor

odula
20. črc 2021

@inkheart no, tak si ho nelec. Protože ta ženská co svedla dědečka a tvoji kámošky manžela není zakladatelka, nemá její povahu , zrovna tak to platí o manželce a chlapovi. a nikdo z té grupy není ve stejné situaci. Tohle přenášení vlastních specifických zkušenosti do jiných situaci je zlo. Může existovat zase pár kde manželka je abusivni krava a muž se konečně dostal z jejího vlivu. Nebo situace kdy chlap je idiot a oběma ženským se uleví když ho kopnou do zadku. A ještě milion jiných.co se stalo u vás je mi líto ale grilovat kvůli tomu neznámou osobu na netu je prostě špatně

inkheart
20. črc 2021

@odula ok, chápu. Ale stejně mě mrzí, ze v dnešní společnosti je vše natolik free, že je už pomalu ok dělat si děti se ženatými a pokud to někomu přijde amoralni a nechutné, je zlý člověk... Ale tak každý bere za zlo něco jiného, no

netopejr
20. črc 2021

@inkheart jdi nanl chvili pracovat do muzskyho kolektivu. To tě vyleci z cernobilyho videni světa, ze za to muzou jenom, nebo hlavně, zeny. 🙄

netopejr
20. črc 2021

@inkheart a ten zenatej u toho nebyl, nebo byt nechtěl....
Ten hlavne nevi, kde je jeho misto, a komu co sliboval.
Rozhodně to neni jem jeji vina.

inkheart
20. črc 2021

@netopejr neříkám, že za to může jen žena milenka, ale rozhodně tam má minimálně 50%podíl. A jelikož tady přispívá ona a ne on, reaguji na ni😉

levandule_k
20. črc 2021

@inkheart Když jsme u těch procent a milenka má 50%, tak těch druhých 50% má záletný manžel, nebo to dělíš třeba, 50% vinny milenka, 30 %záletný manžel a 20% manželka?

katule1990
20. črc 2021

@inkheart Za mě za to teda může hlavně ten chlap. Chlap je ten, který se rozhodl podvádět manželku a rozbíjet rodinu, ona nikoho nemá. Jasně, z morálního hlediska se neměla pouštět do vztahu se ženatým, ale on jí vykládal, jak jí miluje, doma to nefunguje, div ho nevysvobozuje atd. Nikdy jsem nechápala ten postoj, že za všechno může ženská, protože chlap, co podvádí, je prostě jen chudák, který nemůže udržet ptáka v gatích a to má přece v genech, tak jakápak vina...🙄

codal
20. črc 2021

@odula ten chlap má vždycky možnost nebýt hajzl a vztah s manželkou ukončit. I kdyby to byla sebevětší hydra, tak podvádět ji je svinstvo. A milenka má taky možnost se rozhodnout, jestli se někomu nabourá do vztahu, jestli si začne se ženatým, je to její volba a fnukat tady, že jí chlap opustil těhotnou (když tomu těhotenství mohla zabránit, neselhala antikoncepce, ona se rozhodla žádnou nebrat) a vrátil se k manželce je prostě absurdní.Nesnizuje to vinu toho chlapa, ale ona v tom jede s ním a jestli čekala, že ji tady holky, které si nevěrou dost často prošly a dost často zůstaly kvůli jedné takové slečně samy s dětmi, tak to bylo stejně naivní jako si myslet, že chlap, co se po roce vztahu nerozvedl, se najednou rozvede jen proto, že s ním milenka "náhodou" otěhotněla.

pajula123
20. črc 2021

@odula a tak já myslím, že tu byla i spousta názorů, které zakladatelku podpořily nejít na potrat. Ale nebudeme jí to do budoucna přece lakovat na růžovo. Ten muž se pro mě klasifikoval do kategorie debil tím, že si pozval manželku na to, aby do ní oba valili, že má jít na potrat.

lachtanice86
20. črc 2021

@odula detinsky je uz jen to spat s milencem bez ochrany a věřit že odejde od manželky

odula
20. črc 2021

@lachtanice86 ja bych spíš řekla naivní.

codal
20. črc 2021

@odula já bych řekla spíš vypočítavé. A to že do toho šel ten chlap, tak to je vůbec šílenost. To je debil non plus ultra.

odula
20. črc 2021

@pajula123 ten chlap se kvalifikoval do kategorie debil uz dávno před tím (např - kdyz uz tedy lze a podvádí, coz samo o sobě ke kvalifikaci stačí - spat s milenkou bez ochrany? Twe - když uz se bavíme o tom co je dětinský, tak tenhle přístup daleko předčí naivitu autorky která věřila ve spřízněnost duši se ženatým kancem)

camelinka
20. črc 2021

Holky, od skonceni skoly delam z 95% jen s chlapama a to byste se nektery hodne divily, jaky sou to chudacci, kteri se doma jen trapi, popr sou se zenou jen kvuli detem a blaa blaaa...
A jakoze nekteri sou fakt na Oskara😀.
Nerikam, ze sem se nikdy nenechala zblbnout, ale ted uz se jen musim smat a zkousi to dalsi a dalsi...a nejen tady v praci, ted potrebuju na chate neco udelat od remeslnika a ten to do mne vali docela nahusto, ikdyz ho vzdy (prozatim) slusne odfakuju (porad jeste potrebuju tu koupelnu nechat udelat, zejo😀), a na konstatovani, ze z nej musi mit manzelka radost, mi odpovedel, ze zadnou nema a na FB samozrejme profilovka s zenou (kterou dokonce od videni znam🙈).
Takze ano, zacit si se zenacem/zadanym, neni vrchol charakteru, ale chlap ma vzdycky stejnou moznost, se na to vykaslat a rozhodne to neni zadny chudak, ktery k tomu nejak prisel...

malazabka78
autor
20. črc 2021

Nezlobte se, ale diskuzi jsem chtěla smazat, protože jsem už rozhodnutá a na svém rozhodnutí nic dále měnit nebudu. To že se ke mně otec mého dítěte chová slušně a některým zde to tu vadí, to už můj problém není a dále to tu už přiživovat nechci. Žádala jsem, aby mi diskuzi smazali. Ještě jednou děkuji všem, které se snažily pomoct, velmi si toho vážím a určitě mi to pomohlo v nejtěžších chvílích 🌷

drep
20. črc 2021

@camelinka já taky pracuju v převážně mužském kolektivu. Ale zároveň dost pospolitém, takže soustu jejich manželek či partnerek znám docela dobře. A mam ve svém okolí x vztahů, kdy jsem si říkala, že nechápu, proč s takovou pipinou je. No, po pár letech jeden odešel od své opravdu zlé ženy, druhý od své hysterické partnerky, třetí od ženy, která asi po asi sedmi letech od porodu nenabyla zpět svou osobnost a zůstala mamynkou s mlíkem na mozku. Dva odešli, aniž by měli milenku v záloze. Netvrdím, že tomu fandím, předně měli přemýšlet před početím, ale vlastně je docela chápu. Svět fakt není černobílý a nežijí v něm jen dokonalé manželky, proradné milenky a bezcharakterní muži🤷🏻‍♀️

odula
Autor odpověď smazal
levandule_k
20. črc 2021

@camelinka Někteří mají pouze silácké řeči, nic víc, ale zase jsou i ti, kteří nemají problém zahnout.

Strana