Čekám dítě se ženatým
Ahoj, předem říkám že vím, že jsem blbá a nechovala jsem se správně, ale teď už to je asi vedlejší. Zamilovala jsem se do o dost staršího ženatýho chlapa, který je zároveň i můj šéf. Začalo to před rokem, začal si on a já si nechala zamotat hlavu. Zamilovali jsme se, antikoncepci jsme moc nehrotili, z toho co říkal jsem měla dojem, že s manželkou mu to moc neklape a taky jsem cítila, že mě miluje. Zkrátka jsem si myslela, že kdyby se něco stalo, tak od ní odejde. Stalo se, nutil mě do interupce, ale je mi už ke 30 a měla jsem strach, že se něco pokazí a zůstanu bez dětí, navíc si nemůžu nějak odůvodnit že bych si nechala vzít dítě které vzniklo z lásky. Řekl o tom manželce, která asi vyšiluje, ale z domu ho zatím nevyhodila. Říká že od rodiny nechce odejít. Já jsem z toho nešťastná... říká že dítě chce vídat a bude se o nás starat jak bude moct, ale od rodiny neodejde. Finančně to taky úplně problém není. Pořád doufám, že si to časem nějak rozmyslí... mám podporu přátel i rodiny, i tak se ale bojim, jak to všechno zvládnu. Ani nevím, proč to sem píšu, možná jenom potřebuju slyšet o někom s podobným příběhem, komu to dobře dopadlo. Je mi to všechno moc líto...
@levandule_k logicky manzel 50 a milenka 50🙈
@katule1990 to jsem nepsala, ale sem přispívá zakladatelka z pozice milenky a tak se vyjadřuji na její adresu. Chlapa viním stejně.
@drep Jak rikas...nerikam, ze kazda milenka je obet, ktera se nesnazi rozslapat celou rodinu za kazdou cenu, ale rozhodne je to pade na pade i s chlapem a nekdy holt i vina manzelky, cernobily to rozhodne neni...
@levandule_k no to, co se tady deje na akcich, nejsou silacke reci, ale obcas sodoma gomora...🙈😂🙈
@camelinka Tak kdo si rád nezaflirtuje že jo? V rodině máme řemeslníka, a ten říká, že paničkám pochlebuje, zaflirtuje, a dostane aspoň víc peněz. Ale ve skutečnosti by s nima do postele fakt nešel ☺
@klokanka31 No tak tahle taktika na me pusobi primo opacne😌😂
@klokanka31 no, jestli se tak holedba, ze by s nima fakt nesel, tak sazim boty, ze s nektetejma občas chodiva...
@klokanka31 ...navic, kdyby psal muj chlap nekomu, jak je strasne sexy kocka a doufa, ze mu bude delat asistentku v plavkach, nebo klido bez nich, tak ho nakopu do prdele, ikdyby to byly jen kecy v kleci...🤷🤷
@netopejr Nevím, je sám tak by mohl, kolikrát mu už lidi říkali ať si nabalí nějakou zákaznici ☺
@camelinka Tak to zas jo. I když tihle frajírci ho většinou mají malého, tak si musí honit ego aspoň řečmi ☺
@klokanka31 Tak to pekne dekuju, ted kdyz prijde, tak chytnu zachvat 😂😂😂🙈🙈🙈
@camelinka ☺☺☺

@drep začít někoho podvádět je prostě rozhodnutí. To, že chlap odejde ze vztahu, od manželky, ať už proto, že se změnila, je zlá, nefunguje jim to atd., je věc jedna. To se prostě stává. Nejsem zastáncem toho udržovat vztah za každou cenu, ani kvůli dětem, ale je potřeba se k problémům postavit čelem, řešit je a kdyz to nejde, tak s čistým štítem odejít a pak si začít nový vztah. Ještě i pochopím, že třeba někdo krátkou dobu udržuje oba vztahy, protože se zamiloval a nechce hned všechno trhat, rozhoduje se, budiž i to jsem schopná pochopit, ale rok mít paralelní vztah je prostě svinstvo, zvlášť když s milenkou spí na ostro a je mu jedno, že to může mít následky a milenku pak případně pošle na potrat a je úplně jedno, jestli je manželka největší megera pod sluncem. Stejně tak má milenka možnost po krátké známosti, kdy se teda zamiluje do ženatého (stane se) říct, hele vyřeš si to a pak přijď. Být rok ve vztahu se ženatým chlapem, spát s ním bez ochrany a doufat že po roce manželku opravdu opustí protože třeba náhodou otěhotní je vypočítavé a bezohledné a věta: "lásce neporučíš" je jen hloupé aliby.