icon

Čekáme dvojčátka 2015-16

rollova
24. říj 2015

Ahoj holky,ráda bych vytvořila diskuzi, kde bychom se mohly navzájem podporovat a předávat zkušenosti ohledně vícečetného těhotenství .Já jsem v 6+2tt po ket jednoho embrya a i přesto me mi bylo řečeno ,že jsou vidět dvě dutinky ,takže jedno je přirozeně a jedno z ket.Srdicka vidět ještě nebyla a v hlavě mam tisíc myšlenek ..doma ještě ročního chlapečka 🙂. Čípek mam po konizaci ,tak mam docela strach ze všeho . Najde se někdo ,kdo je na tom podobne? Nebo alespoň ceka dvojčátka ?

Strana
z4
uhz
10. pro 2015

@a_nnysek
@marticcelli Děkuji děvčata, zatím je to v začátku a trochu šok, ale hlavně, ať se vše dobře vyvíjí 🙂 Dr. mě moc nepodpořil, prý dvojky nerad vidí, jinde mě zase plaší, že když není zle, těhotenství nepropívá.. znáte to asi 🙂 Co není může být, jen mě překvapilo, že zrovna já s náchylným žaludkem nemám hlavu v kýblu, ale jasně, co není, ještě může být. Chápu, že maminky, co je jim zle, by zas byly rády za mé ne-nevolnosti. Taktéž přeji všem, ať jde vše jak má!

danous
12. pro 2015

Ahojky děvčata, v pátek screening dopadl dobře. Spadl mi balvan ze srdce. Akorát mě mrzí, že nemáme ani fotku. Manžel si to užil, zatlačoval slzu. 🙂 . Pohlaví zatím nevíme. Krásný víkend 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

rollova
autor
13. pro 2015

@danous gratuluji 🙂.., první meta za námi

a_nnysek
13. pro 2015

@danous super,velká gratulace.o fotku si příště řekni,je to pěkná památka.Můj chlap taky vždy natahuje 🙂

a_nnysek
15. pro 2015

Jinak jsem si při vánočním nákupu odskočila a něco málo pořídila..Peněženka zaplakala, ale já mám radost 😉 😉 😉

marticcelli
15. pro 2015

24+5tt 🙂

uhz
15. pro 2015

Holky, kdy Vám začalo růst břicho? Jakože předpokládám, že asi dřív než by to bylo obvyklé u jednoho 🙂

rollova
autor
15. pro 2015

@a_nnysek ty jo.,že ses rozjela 🙂. To ja začnu az budu tak v 30tt dřív ne ..🙂. Mam toho i spoustu po Petovi .

a_nnysek
16. pro 2015

@rollova Jj,to chápu, že začneš později 🙂 My u prvního těhu pořizovali hodně brzy, zrovna jsme prodali auto a byly penízky, a ve 21tt jsem musela na přerušení, tak to bylo takové smutné, ale věci jsem neoplakávala, protože jsem věděla, že další děti určitě chceme..Takže s Pavlíkem jsem už základ měla a díkybohu po 1.screeningu dala dohromady téměř všechno oblečení, protože od 22tt už jsem musela ležet, doma a později v nemocnici..Spoustu věcí obstaral muž, v tomhle je na něj naprostý spoleh, ale stejně mě to mrzelo, že si to nemůžu sama vybírat..Takže teď alespoň věci, co se nedají objednat z netu jako oblečky + nějaký nábytek nachystám dopředu, ať mám klid..Po Pavlíkovi mám jen pár věcí, a to budou mít kluci na doma, jelikož budou stejní, chci je parádit stejně 🙂 Ve čtvrtek 2.screening a když bude vše OK, jedem o víkendu pro kočárek..Strašně mi to letí,asi jak nemám kvůli ďáblíkovi čas nad tím dumat a po Vánocích už 20tt 😲 😲 😲 A oblíbené kontroly čípku 😀 😀 😀

rollova
autor
17. pro 2015

@a_nnysek Ahoj ,tak ti dnes držím palce a pak hned informuje 😉. Chápu ,že si to chceš užít 🙂, každý to v sobe Máme jinak a ja se dost bojim,aby vše dopadlo ..tak to raději počkám ..Hlavně,na kluka mam spoustu věcí ,dalo by se ručí téměř vše po Petovi a na holčičku budu kupovat .Dnes se mi povedla registrace do Podolí, tak jsem ráda ...Hezký tezke se tam dostat .

a_nnysek
17. pro 2015

Tak 2.screening v 16tt za námi a vše na jedničku. Kluci mají vše co mají mít, hodná paní doktorka nám všechno ukázala a popsala 🙂 Odpovídají a jsou souměrní, je mezi rozdíl 1 den a ten si drží od začátku, takže jen tak dál..Jeden cca 136g a druhý cca 154g, leží si tam jak na palandě 😀 😀 😀 Tak po Vánocích další velký utz ve 20tt, ale dr.říkala, že to vypadá dobře a nemělo by nás nic překvapit...Tak třikrát huráá, zdravíčko je nejdůležitější 😉

rollova
autor
17. pro 2015

@a_nnysek moc gratuluji 🙂...druhy screening v 16 tt ??to ja mela ve 13tt a pak az me ceka ve 20tt

a_nnysek
17. pro 2015

@rollova no delali mi tripple testy a u nas kdyz jdes na utz v 13 tt zvou automaticky na 16 tt na utz-tam zkoumaji srdce a rozstepy patere..A hlavne,ja cekam ty jednovajky,tak me hlidaj 🙂 🙂 🙂

rollova
autor
17. pro 2015

@a_nnysek aha, to slyším poprvé 🙂...,tak hlavně ,že ti to dobře dopadlo 😉.Já jdu ba kontrolu ve středu .

a_nnysek
18. pro 2015

@rollova jj,co doktor, jinej postup viď..každopádně všechno uvidí v tom 20 tt a určitě to bude všechno dobré 😉 😉 😉 spíš jsem zvědavá,co bude se mnou potom..dr.na genetice říkala, že budu více hlídaná, že mě možná moje mudr.někam pošle...to se mi už zdá teda přehnaný, ale tak uvidíme 😖 😖 😖

a_nnysek
5. led 2016

Tak jak ženy, žádná se neozýváte, jak se vám daří? 😉 😉 😉

rollova
autor
5. led 2016

@a_nnysek Ahooj,taky mi trochu chybi, že sem moc nikdo neprispiva 🙂. Min rok jsem před dvěma lety jsem byla v rijnovkach a tam to zilo 🙂..Dobrá parta se tam sešla. Já jdu dnes odpoledne i mudr tak podám info 😉..jinak díky bohu Dobrý ...a co ty ?

a_nnysek
5. led 2016

@rollova Já jdu na KO zítra, tak snad bude vše OK..Budou mi brát další krev, protože minule jsem měla nízkou glykémii, no furt něco 😀 Jinak se cítím fajn, včera a dneska jsem cítila lehké pohyby, ale nic moc, možná to bude tím, že mám placentu na přední straně..Začínám se těšit..Jinak už máme doma kočárek, bugaboo, teď v něm v mono verzi jezdí Pavlík (mou původní trojkombinaci jsem po Vánocích prodala) a jsem moc spokojená, i chlap ho chválí, což je co říct 😀

rollova
autor
5. led 2016

@a_nnysek ja mam zas placentu 2,5cm přes vnitřní branku ..takže taky pořád něco .Je to prý další riziko .jeden mudr řekne,že se ještě muže posunout ,druhý ze si myslí ;ze už ne..jako kdyby nestačil ten muj čípek . Tak sem dej foto 😉 kočárku ..jsem zvědava .Taky ho máme v plánu koupit .

a_nnysek
5. led 2016

@rollova No hele, co s těmi dvojčaty není rizikové, že? 😀 😀 😀 S tou placentou ti neporadím, neznám nikoho, kdo by to měl, ale je pravda, že jsem kdysi na MK četla pár příběhů, kde se ženským vytáhla nahoru..Každopádně co to nese za riziko? Větší šance na císařský řez? Tomu se možná kvůli dvojčatům stejně nevyhneš ☹ ☹ ☹ Určitě to bude dobré, když se pořád držíme 😉 ..Popravdě kočár jsem moc nefotila, přivezli jsme ho od paní a sice ze zvědavosti složili, ale pak složili na mono verzi a zbytek uklidili..Je se zelenýma stříškama, ale ty jsou oproti nánožníkům šislé (což se prý u těch origo stříšek stává běžně - za ty prachy super ne? 😀 ), takže budu používat minimálně a mám už koupené prodlužovací žluté (šité) a ještě si nechám ušít asi leopardí nebo zebří motiv 😎 😎 😎 Ale jsem fakt spokojená..

rollova
autor
5. led 2016

@a_nnysek fakt krásný kočárek 😉..i ty barvy . Co ty madla jak tam jsou dají se dát na stranu ? Jinak ohledně te placenty , muže to začít krvácet ...odkoupnout se ..atd ..Raději nezjistovat. ..a doufat, že se posune. Jinak samozřejme CS.

a_nnysek
5. led 2016

Madla jdou vycvaknout, nemusí tam vůbec být..Co kontrola?
@rollova

marticcelli
5. led 2016

@a_nnysek pekny kocarek 🙂
Jaka je to znacka?

a_nnysek
5. led 2016

@marticcelli Bugaboo Donkey,verze Twin

rollova
autor
5. led 2016

@a_nnysek kontrola super 🙂..mimískove jsou ok a placenta se mi posunula 🙂..,tak jsem ráda . Celkem jsem se toho bála

a_nnysek
6. led 2016

@rollova Super zprávy, moc ti to přeju..Všichni straší a uvidíš, dobře to dopadne..Já jsem byla dneska taky na KO a paráda, kluci jsou ukázkoví a rostou stejnoměrně, což je u nás to nejdůležitější 😉 Jsou hlavičkami natočení dolů, a leží k sobě bříšky, no bylo to krásné, až mi slza ukápla, ty dvě pidihlavičky vedle sebe..Kdyby tak natočení chtěli zůstat, nezlobila bych se 😉 😉 😉 No a váha cca 250g každý..Za týden poslední screening ve 20 tt, tak musím koupit DVD a nechám si prcky nahrát na památku..Jinak než jsem si vyřídila svou dr., táta došel s Pavlíkem na očko toho Priorixu, tak snad to zvládneme bez větší reakce, stačí že se mu derou zuby a je silně nepříjemný 😠 😠 😠

rollova
autor
6. led 2016

@a_nnysek tak moc gratuluji 🙂..to jsou dobre zprávy. VI mudr,že jsi tehu? Mě Priorix kvůli tehu odložili na později

rollova
autor
6. led 2016

@a_nnysek jinak Petovi taky rostou ZUB a taky je dost někdy protivný ..a vztekaci 🙂. Už se těším na velký utz 🙂

a_nnysek
6. led 2016

@rollova Jj,vi,ja se na to i ptala.Ale c

a_nnysek
6. led 2016

co dr.,to jiny nazor.Snad to bude OK a budem to mit za sebou 😉

Strana
z4