icon

Čekání na // 🙂

loveme
9. led 2016

Pojďme si spolu příjemně zkrátit čekání na vytoužené // 🙂

kajka93
11. led 2016

@cl8ireh a kolikaty jsi DPO ?? Co zkusit testik?? 🙂

myjusiatko
11. led 2016

Ahoj dámy, 5DPO. 🙂

kolmenka
11. led 2016

@myjusiatko jé stejně jako. Já. Kdy udeláš test?

myjusiatko
11. led 2016

@kolmenka Ešte som nad tym nepremýšľala. Skúšame to druhý mesiac a minulý som sa pekne vytrestala. Meriam si iba bazálnu teplotu.

kolmenka
11. led 2016

@myjusiatko A MS máš dostat kdy?

myjusiatko
11. led 2016

@kolmenka No normalne by som ju mala dostať už teraz 15.1., ale ovulaciu som mala podla teploty az 19DC, takze menzes by sa mi mal posunut teoreticky az na 21.1. Takže vobec neviem, čo od toho čakať. Nikdy skor, som nevedela presne ako mam ovulaciu a netusim ani aku mam lutealnu fazu atp. Preto ani ten test este nejako neriesim. Uvidim ako sa zariadim podľa toho, či MS po 15.1. pride, alebo nie.

ewiiika
11. led 2016

hoky taky se přidávám 🙂 ms má zpoždění už skoro týden. Dnes jsem začala špinit,ale jen malinko a to se mi před ms nestavá. Minulý týden test negativní a upřímně se mě teď testovat nechce...stejně by tam // nebyly :-/
Takže hodně zdaru ženy 😉

martinkamoj
11. led 2016

Holky,já jsem dneska 28DC 2 cyklus po zákroku, minulý měsíc krásná ovulace 19dc teď to byly jen lehčí čárečky na testech aa dneska mi to svítí... Naprosto nechápu buď jsem blbá já nebo ten test.. :D Pokud do pátku nepříjde MS samovolně jdu na gyndu na vyvolávačku a třeba se dozvím více.. 😉

myjusiatko
11. led 2016

@martinkamoj akože svieti, ze mas dnes ovulaciu? Tak to by som to este poistila. :D

martinkamoj
11. led 2016

@myjusiatko no přesně tak, ale absolutně nechápu, když měla být o týden dřív... To pojistím ale nebere mi to hlava😀

cl8ireh
11. led 2016

@kajka93 Jsem 9DPO, ale testovat jsem se zapřísahla nebudu před MS 😀 Už jsem testovala první měsíce zkoušení a pak jsem jenom byla zklamaná, že byl duch a přišla MS.

myjusiatko
11. led 2016

@martinkamoj Tak ja som tiez mala ovulaciu az 19 den cyklu a keby som si nemerala bazalnu tak si myslim, ze bola uz okolo 13-14. 🙂
@cl8ireh To je rozumne, budem sa tebou asi inšpirovať. 🙂

martinkamoj
11. led 2016

@myjusiatko já jí 19 Dc mívám běžně.. Ale 28 Dc mi příjde poměrně pozdě na ovulku .. ☹

kolmenka
11. led 2016

@martinkamoj já jí teď v lednu měla.25.DC

martinkamoj
11. led 2016

@kolmenka já práveže měla pozitivní testíky i před týdnem. A pak zas bílo.. Uvidíme do pátku co se z toho vyklube 🙂

kolmenka
11. led 2016

@martinkamoj pro jistotu to pojistěte a pak čekej co bude

myjusiatko
11. led 2016

@martinkamoj no ale psala jsi, ze byly slabsi nez ta druha carka a ted ze jsou silnejsi a tak to ma byt, ne? 🙂 Tu bazalnu nepolotu si nemerias? to by ti pomohlo rozlusknut dilema. 🙂 (Teda, teraz uz nie, ale dalsi cyklus pripadne.)

martinkamoj
11. led 2016

@myjusiatko neměřím, nebo pokaždé vstávám jinak.. V mém případě by to nešlo.. Jednou vstávám ve 4 podruhé v 10.. Noo přesně tak, tak uvidíme necháme se překvapit a budeme pojisťovat ;)

maslicko
11. led 2016

@kajka93 bud v klidu 🙂 ja to taky nekdy delam jen pro miminko 🙂 ne ze by me to nebavilo, nebo tak, ale vis jak 🙂🙂🙂 ja myslim, ze kdo se snazi o mimi dlesi dobu tak to taky nekdy dela ikdyz se mu nechce 🙂 nejsi sama🙂

cl8ireh
11. led 2016

@kajka93 My jsme to donedávna měli podobný. Ale byli jsme jednou paní "co ví" upozorněni, že to je u nás ta brzda. Tak jsem přestala o tom manželovi říkat, kdy mám ovu a tento si to užíváme a nemyslíme tak na to 🙂

kajka93
11. led 2016

@cl8ireh
@maslicko a presne pro to uz mu to ani neříkám. Prijde mi to vzdycky jako ted Z povinnosi proste musime. A ted mu to nerikam a "vyjizdim" po nem i mimo ovu. A je to lepsi 🙂

pulecp
11. led 2016

Holky, čím víc se sledujete, tím víc je pro tělo problém, aby to (cokoliv - ms, ovu...) proběhlo. Představte si to tak: Mám skvělou rovnováhu, půl metru nad zemí přejdu bez problémů po dlouhé kládě. Ani tomu moc nevěnuji pozornost. Představte si, že ale není půl metru nad zemí, ale deset. Bude problém přejít. Je to stejná kláda, stejný výkon, co se změnilo? To, na co soustředím pozornost. Čím větší obavy mám, čím víc se na činnost asoustředím (samozřejmě s obezřetností až strachem), tím větší problém způsobím. Nakonec spadnu, právě proto, že jsem spadnout nechtěl ☹ Představte si místo klády menstruaci, ovulaci, otěhotnění... cokoliv Vás napadne.

kajka93
11. led 2016

@pulecp je tp krasne napsane ale precejenom se takova klada prechazi vzdycky lip se slovy nejake podpory a souciteni a pochopeni toho ze v tom nejsem sama. To ze se někdo pozoruje a pta se na ruzne věci kterym nerozumi je neco podobneho jako kdyby nam nekdo rikal jakym zpusobem tu kladu mame prejit aby to pro nas bylo nejlepsi. 😉 kdyby se nikdo nevenoval tomu co nas trapi bylo by to jeste horsi, pro prirovnani - jakoby naa nikdo na druhem konci klady necekal s otevrenou naruci 🙂

pulecp
11. led 2016

@kajka93 Tomu rozumím. A souhlasím s Tebou. I v tom, že jako chlap (i přesto, že jsem byl u 3 porodů svých 4 dcer (u první ne), že jsme spoustu věcí okolo těhotenství řešili s manželkou... přesto souhlasím, že o tom mám daleko méně informací než Vy a žádnou přímou zkušenost. Přesto si troufám tvrdit, že ta poznámka měla smysl, protože Vám umím pomoci s tou kládou, ne přes informace, "jak našlapovat", ale s metodou, jak na to myslet tak, aby to bylo podobné, jako půl metru nad zemí.

cl8ireh
11. led 2016

@kajka93 Taky taky 😀 Předtím jsem byla dost přítulná kolem ovu a teď pořád. Každopádně doufám, že kvasinky zase rychle zmizí, protože s tím se nedá nic ☹

kajka93
11. led 2016

@cl8ireh jaaj no to ja jsem rada ze me jeste nikdy kvasinky nepotkaly. Alw kazdopadne doufam ze se z toho rychle dostaneš. Jinak ja jsem taky pritulna ale vzdycky v dobu kdy je to nejmene vhodne 😀 jak taky jinak ze?? 😀

cl8ireh
11. led 2016

Jee holky narazila jsem na krásný video. Až mi slza ukápla 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=o7iqn4ySBGU
luca16
11. led 2016

@cl8ireh Moc krásné video. Ta bolest při porodu je opravdu nepopsatelná, ale brzy je zapomenuta. Ten drobeček za to stojí. Není větší lásky než lásky k vlastnímu dítěti.

luciasek1987
11. led 2016

teda děvčata... jděte víte kam :DD řvu tu jak magoooor..... jsem těsně před MS (možná těhu)... každopádně hormony mám rozházené tak jako tak.... to je náádheraaaa

beruska1889
11. led 2016

@cl8ireh krásné videjko... 😉 snad už tuhle sílu lásky brzy všechny taky poznáme 😉

Strana