icon

Chci miminko, ale mám "dívčí postavu", jsem velmi drobná

kkacenkkast
23. bře 2015

Zdravím vás všechny dámy 🙂 🙂 S přítelem plánujeme miminko. Bohužel mám ale velmi drobnou postavu.
Měřím cca 156cm a váhu mám 42kg 😒
Už jsem zkoušela snad vše abych přibrala, nemám problémy s přijmem potravy 😎
I kdyžsi často ríkám, že i Asiatky rodí, ráda bych poznala tímto prostřednictvím někoho,
Kdo už má tu zkušenos a otehotněl🙂 předem děkuji za vaše přispěvky 😵

Strana
z2
betelgeuzz
27. bře 2015

Mám 156 cm a před těhotenstvím 44 kg. Otěhotněla jsem bez problémů, holky teda byly malé, první bohužel ke konci nepřibírala, ale myslím, že to s mou váhou nesouviselo.
A na řešení cyklu bych se vykašlala. 35 dní je normální cyklus, sice trochu delší, ale nevidím důvod, proč kvůli tomu brát nějaké léky.

kriistin
27. bře 2015

@kkacenkkast ja mam 152cm a normalne jsem otehotnela.
cyklus jsem mela taky 35dni a na to mi pomohl kontryhel.

kkacenkkast
autor
27. bře 2015

Damy doufam ze vas neurazi to, ze jsem si nektere z vas pridala do přátel 🙂 postavove mi prijdete celkem podobne a ja se rada hudu koukat na to jak se Vam dari 🙂 🙂 nehledejte v tom zadne dvojsmysli. Nevim jak bych to lepe nepsala 🙂

gingerone
27. bře 2015

Já 158 cm, před těhotenstvím 46 kg, u porodu 53 kg, dcera 3 kila a úplně zdravá 🙂 Já jsem zase zpátky pod 50 kily. Taky jsem chtěla při plánování přibrat a nešlo to, ale otěhotnět šlo v pohodě 🙂

mandala
27. bře 2015

Měřím 154 cm, před prvním těhu 50 Kg, cyklus po 35 dnech, otěhotněla jsem neplánovaně, akorát první porod byl teda hustej 😀 Druhý těhu taky neplánovaný a třetí asi po 3 měsících snažení. 🙂

nikabar
27. bře 2015

Tak já s mírami velice podobnými cca 156cm, váha před těhu cca 50kg, otěhotněli jsme, malá se narodila a měla 3800g a to mi tvrdili že jsem drobná že bude mimi malinké ...hihi...a porod díky tomu že pořád počítali že bude drobek dle jejich měření víc jak tři kila mít nemela, jsem porodila normálně...a to potom všeci koukali na tu velkou baculku🙂 Takže i malá maminka může mít velké dítko a tvé tělo si s tím určitě poradí🙂 A narážky typu ,,kde to dítě dáš,, vypustit jedním uchem....protože i ženy s dokonalými mírami nemusí otěhtnět vubec a ty jako drobek odnosíš krasného cvalíka🙂 Holt přírodě neporučíme🙂

ana_stazie
14. dub 2015

@kkacenkkast čtu tady, co slyšíš od okolí a musím říct, že mě "vtipné" komentáře typu kam to dáš atd přivádějí k šílenství. Měřím 151 cm. Snažíme se o mimčo už pár měsíců, doufám, že to zvládneme všechno ve zdraví 🙂

anjelita
14. dub 2015

Nevidim jedinej duvod proc bys nemohla mit mimco a super tehotenstvi 🙂 Pokud tvuj partner neni obriho vzrustu co by mimco podedilo, muzes porodit naprosto normalne.

mogwaika
14. dub 2015

@anjelita mamča měří 156cm, otec 195cm a stejně jsem se jí do břicha vešla 😀 I když teda rodila císařem.

dianee
14. dub 2015

Ahojky, musíš věřit! Taky jsem měla problémy s otěhotněním (snaha byla rok a půl) nakonec se po gynekologickém zákroku, pro časté krvácení porařilo. Po roce a půl jsme to naprosto přestali řešit - už jsme byli oba vyčerpaní z negativních výsledků. Každý večer si dali vínko, jezdili na motorce jak diví a ono hle - pozitivní test! Měřím tedy trošičku více 160 cm a na začátku těhu jsem vážila 44 kg, v 8 týdnech zhubla na 42 kg a byla odeslána na rizikové na neschopenku 🙂 A rodila císařským řezem, pro drobnou postavu, malá neměla místo k otočení a byla KP (koncem pánevním). celkově jsem přibrala na 67 kg, po 2 měsících mám zpět svou váhu 44 - 45kg 🙂 přeji ať se Vám daří!

mandala
14. dub 2015

Jedna paní od nás z vesnice měří odhadem asi tak 148 cm, možná i méně, je štíhlá, otěhotnět se jí teda nedařilo, ale to nevím, čím to bylo, nicméně po IVF se zadařilo, těhotná byla se mnou a hlava mě to nebere, já byla jak kule a na ní nebylo nic vidět. Kluk měl normálně 3 kg. Takže z takových řečí si fakt nic nedělej... 😉

mandala
14. dub 2015
anjelita
14. dub 2015

@mogwaika no jde prave o to ze drobnejsi zensky rodici obriky maji problem s uzkyma porodnima cestama a o tom to je. Nosit muze i obra, ale jde o to ho porodit pokud mozno prirozene. V nejhorsim pripade cisar, takze fakt bych se nebala niceho, dnesni pece je dobra.

seb
17. dub 2015

já měla před těhu 45kg a 162 cm, otěhu jsem v obou případech přirozeně, rodila taky přirozeně, dokonce podruhé s vyvolávačkou a to mi hrozila dr. předčasným porodem 😝 , po porodu a kojení a běhání kolem dvou dětí jsem zhubla na 42kg a přibrat se nedaří a nedaří, držím palce at se brzy zadaří ;)
jo a kluci měli oba přes 3kg (přítel má skoro 2m ;)

saaralota
17. dub 2015

Ahoj, přidám svou zkušenost. Jsem taky drobnější postavy, před těhotenstvím jsem měla 162 cm a 53 kg (což není zase extrémně málo), můj manžel má necelé 2 metry a skoro 120 Kg 🙂 Taky jsem měla trochu strach, jak velké dítě budu mít 🙂. Syn se nakonec narodil o 2 týdny dřív a měl cca 3 kg, takže po manželovi naštěstí nebyl 🙂. Jinak já jsem měla v těhotenství problémy s nevolnostmi, takže jsem na začátku dost zhubla, pak jsem přibrala asi 8 kg a ty jsem nechala v porodnici. Po porodu jsem měla asi 47 kg a měla jsem velké problémy to nabrat zpět. I když jsem jedla dost, tak díky kojení a horšímu spánku jsem se opravdu cítila slabá a nemohla jsem s tím nic udělat. Zlepšilo se to cca po půl roce, když jsem míň kojila a začalo se s příkrmy. Dodnes nejsem na své původní váze (už je to skoro tři roky). Jinak bylo těhotenství v pohodě,jen ke konci už mi malý dost tlačil na žebra a tak...no doktor říkal, že to je taky tím, jak jsem drobná, ale že to prostě musím vydržet 🙂.

ivasad.
1. led 2019

Já před těhotenstvím měla 49kg, 158cm. Otěhotněla jsem bez problémů hned, s dcerkou v druhém cyklu bez ochrany, se synkem v prvním. Rodila jsem dobře, rychle, oba měli 3600g. Tak se neboj 🙂

Strana
z2