icon

Chodily byste na AJ s hlídáním dětí za 350 kč/60 minut?

evran
12. srp 2013

Jsem na MD a jsem lektorka angličtiny, s kamarádkou uvažuji o otevření kurzů pro maminky na mateřské s hlídáním dětí - mamky se učí, děti si hrají 🙂 Tak bych ráda věděla, zda by byl mezi mamčama zájem 😉

ivular
•
12. srp 2013

Na něco takového bych chodila ráda, ale 350 Kč za 60 minut bych dát nemohla. A když už jsme u těch jazyků, tak "byste", nikoliv "by jste" 😉

berenika39
•
12. srp 2013

za jednu maminku jedno dítě, indivindi, je to ok. za výuku ve skupině je to mimo. mluvím za sebe, záleží na místě,jaká je konkurence.

llluckaaa
•
12. srp 2013

Na něco takového bych ráda chodila, ale pokud by se jednalo o skupinovou výuku, musela by být cena někde jinde. Hodně záleží, kde by kurzy probíhaly - Praha / venkov / velká města, ceny jsou hodně rozdílné.

adelka21
•
13. srp 2013

Ne, to bych si radši zaplatila někoho na hlídání domů a šla na skupinový kurz,který je levnější. Ted zrovna hledám aj kurz, ale skupinový, ne individuální, ve skupině víc pokecate, vidíš i chyby jiných, najdeš kamose, je větší legrace🙂

madrilena
•
30. srp 2013

v naší situaci ne /s partnerem se bavíme anglicky/; nejsem si jistá, kolik lidí si může dovolit na MD dát 360 Kč za 60 minut.... musel by to být někdo hodně motivovaný a myslím si, že takoví si najdou schůdnější cestu; v dnešní době už se dá sehnat rodilý mluvčí za nižší částky a jednou či dvakrát za týden partner večer dítě pohlídat může; mě osobně to přijde neperspektivní, ale třeba se mýlím....

veruska007
•
30. srp 2013

Přijde mi to dost drahé. Chodila jsem v Brně na těhu cvičení s hlídáním za 70,-/h. 😉. Za účast ve skupinovém kurzu s hlídáním bych dala tak polovinu z nabízené částky 😉.