icon

Chodíte do DM drogerie?

kecalka2
27. říj 2015

Ahojky holky co všechno tam od jejich značek nakupujete?Já mám ráda jejich šampony a sprcháče.Ale nevím jestli ta jejich značka je kvalitní i třeba na dětské příkrmy... 🙂

leniczka23
27. říj 2015

@kecalka2 Je to kvalitní značka, jelikož to jde z německa, takže bych se toho nebála..

lv
27. říj 2015

pro Céčko

obyvatelka
27. říj 2015

já tam chodím pro alverde kosmetiku, je netestovaná a cenově dostupná 🙂

veraga
27. říj 2015

V DM nakupuji hlavně pečující kosmetiku Alverde a potraviny Alnatura. Potravin jsem už vyzkoušela hodně a vesměs se vším jsem byla spokojená. Ač jsem masožravec, ujíždím na jejich veganských pomazánkách. Dětskou stravu jsem zatím neřešila, tu neposoudím.
Jinak mám i ve značce Balea pár oblíbenců a stálic (pleťový peeling, kokosový šampon, žiletky Fantastique a jejich pěny/gely na holení, krém na ruce s ureou, sem tam sprcháč z nějaké limitky..) Naopak mě vesměs nenadchla jejich tělová mléka, másla a krémy. Na můj vkus to buď hrozně lepí nebo smrdí. Z dětské značky Babylove ráda kupuju jejich waschgel (pro sebe). Hezky voní a nemusím se po něm mazat krémem.
Sice to není přímo DM značka, ale největší radost mi udělali značkou vlasové kosmetiky Aussie, kterou zavedli do sortimentu. 😉

pety91
27. říj 2015

Já - pleny, příkrmy, kosmetika.