Čím vyčistit detskou sedačku?
Ahojky maminy... 😵
potrebuju poradit...mame cervenou sedacku a jsou na ni hrozne fleky od mlika,krupice,jogurtu no proste vseho co mel malej...zkousela jsem to vodou ale flek zustal a navic mapa po tom jak to bylo mokre 😖
poradite mi prosim cim bych to mohla vycistit?
moc dekuji... 😉
jani já jsem jí vyčistila vanishem.Hodila jsem ho do vysavače na mokré a vyčistilo se všechno 😉
mudr jo? 😕 Tak mi to vyčistilo a byla od malého teda pěkně zasviněná 😖 .Tak to potom nevím 😔
slunicko jak na mokre...?ja nemam vysavac na mokre cisteni...ja myslela ze se to jen nasype zakartacuje a vysaje... 😕
jani a nepucujou nekde u vas ty stroje na to cisteni?
jak pise mudr vanisch bez efektu 😒
jani já jsem si ho půjčila od našich.Nečistila jsem to tím sypkým,ale tekutým 😉 Ten sypký nevím,ještě jsem ho neměla.Ale jestli holky píšou,že jim nepomohl.Nevím no,u mě zabral.Třeba někdo poradí něco lepšího 🙂
ja si zvu profika, za 100,- celou sedacku bez prace a bordelu.. to ten Vanis je mozna drazsi, prasek je vsude kolem a praaace..
jani- sluni mysli ten tekuty vanish na strojove cisteni, to me taky nepomohlo...ani to suchy... 😖 vanish jen provoni, ale me nevycistil...ja mam na boku sedacky flek od rozliteho kakaa, je pekne zaschly a vanishem teda dolu nesel. 😠
jani tak to je na tom vanishi napsané jak se to ředí 😉 A jde to docela dobře,hlavně,když to neděláš 😀
Ale,aby jsi zase nebyla nasraná,když Ti nepomůže.Ať mě tu pak nenaháníš 😅
Mozno bude moj prispevok trochu odveci a nevyriesi problem janulle, ale prave pre toto si planujem dat na sedacku nejaky prehoz. Nie je to sice prave najestetickejsie riesenie, ale urcite tu sedacku ochrani.
Beruska - podla toho, aky ... a mas to na dlhsie, prehoz jednoducho vyperies a je. Vacsinou znesie viac ako sedacka.
to bys musela dat igelitovou plachtu, protoze pokud neco vylejou tak to mas stejne skrz a jeste peres 😀
ja jsem koupila deky tenoucke a ve stejne barve jak sedacka a pru deky a nevypada to zle 🙂
Beruska - mame aj teraz na sedacke prehoz a riadne spiny to zachyti.
Skurinka - vselico sa da vymysliet
Janulle - myslim, ze sikovna krajcirka by to dokazal usit aj na taku sedacku.
My planujeme koncom roka alebo na buduci kupovat tiez sedacku do U-cka a hned si kupim na to aj prehoz, alebo si nieco vyrobim bud sama alebo s pomocou krajcirky, aby sa hned neznicila.
no ja si ji necham obcas vycistit ale nijak ji neresim az malej povaroste a nebude delat takovej bugr tak si koupim novou 😀
majcik tak ja svadlenka jsem zeby se mi s tim chtelo drbat.... 😝 😝 navic na jedne strane je operadlo na druhe strane neni... no vidim to stejne jako beruska... 😀
Aj to je riesenie ... my sme boli nedavno na navsteve u jednej rodinky, mali 3 male dievcatka a sedacku v strasne ubohom stave, ale povedali, ze nech sa nehnevame, no oni si kupia novu, az ked ta najmladsia (teraz 2-rocna) vyrastie a nebude robit az taky bordel.
majcik bohuzel to tak s detma je no... 😔 ... ale nevadi mi to...jen bych to chtela vycistit at to nevypada tak hrozne... 😉
tak ja jsem koupila v Rossmanu zlucove mydlo jakesi znacky za 49kc a vycistilo to snad vsecko az sem cumela..
ja sem si na sedacku koupila sprej na cisteni potahu a kobercu od Hekry je to pro auto ale i na domacnost a u nas spokojenost 😉

jani- je tu nekde diskuze Rady do domacnosti, ci jak se to jmenuje, tak jsem videla cely lejstro psani, jak co a cim vycistit, tak tam zkus mrknout 😉