Císařský řez, je tu někdo, koho také teď někdy čeká?
Ahoj,příští týden mě čeká císařský řez a začínám být trochu nervózní..i když se ho asi bojím méně než předešlých, přirozených porodů.Je tu někdo koho také teď někdy čeká?
@kriistin Ano-kvůli tomu zamotání byl nakonec císař...Pokud to na utz DR viděli,tak mě o tom nikdo neřekl-až při samotném porodu sem to zjistila,tím jak se Dr snažila prcka odmotat a prasknout vodu a nějak se dlouho nic nedařilo A tím jak měl malý šnůru kolem krku a i kolem nohy,tak se asi dusil jak se sunul dolů a proto špatné ozvy ...A několikrát šnůra kolem nožky,tak to ho zas dolů pustit nemohlo...
Doted nad tím přemýšlím...
A taky přemýšlím,jestli se zamotal už ve 26 tt-měla sem uraz-docela hnusně sem spadla...A nebo se to stalo až po 30tt,kdy se přetáčel hlavičkou dolů...

@kriistin pupecni snura nemusi byt videt na UZ, dcera ji mela kolem krku a ramen a videt bylo prd, zmerili ji dobre, taktez i vahy, mela mit ke 4 kilum, po prenaseni mela 3.85kg, velkou hlavu, 56cm, k tomu ta snura, no rozhodne bych ji neporodila s jizvou na deloze. Jinak s tim merenim, prvni z dcer ve me zhubla, v 34 tydnu mela 2.6kg, v 38 namerili 2.3kg a mensi obvod briska a ten den mi ji taky cisarem brali kvuli spatnym prutokum a mela porodni vahu 2.29kg... Ja bych spis nebrala za smerodatny starsi UZ, i kdyz ono i hodne zalezi kolikrat to meri a jestli si s tim vyhraji...