Co je na dětech tak krásného?
Ahoj, co vám přijde tak krasného na malých dětech mne to přijde absolutně nechutny. Vždycky když vidím nějaký dítě cítím se znechuceně a představa toho že by to mělo bejt moje je ještě nechutnější. Nesnáším to... tak mě zajímá co vám na tom přijde tak skvělého když se vám zrodí nějakej fialovej ufon
@smatlafousek Mluvíš o sobě? Vypadala jsi jako ufon? Každému se může líbit něco jiného. Lidi všeobecně zas tak krásný nejsou a řekla bych,že děti hezké jsou,rozhodně víc než dospělí, nebo starý lidi.
Hele, to je nahodou super otazka pro diskuzi 😄
Ja jsem teda vzdycky mela rada deti, ale spis ty odrostlejsi a mimina a batoata, kteri byly vecne uslintane a upatlane od presnidavky, mi taky prisly nechutne 😅
Ale ver, ze kdyz je to tvoje vlastni, tak ti to dite prijde nejrozkosnejsi a nejvonavejsi na svete. Za uslintsnou pusinkou vidis radost z prvniho zoubku, z presnidavky na tricku zase pokrok v uceni, ze se snazi jist samo.
Vis co, hodne to zmeni fakt, ze ty jsi pro to dite ten nejdulezitejsi clovek na svete a nikoho lepsiho nez tebe nema. Prose mama je mama. A i kdyz materstvi nesmirne vycerpavajici, tak ta obrovska laska a zaroven strach, je tak naplnujici, ze se to neda popsat ani slovy. To se musi zazit 🙂
Maloktera mama lituje, ze je mamou. Samozrejme, ze se deje i to. Ale tam si myslim, ze priciny jsou jinde (spatne zazemi, hrozny partner, nulova podpora rodiny atd), nez to samotne dite.
@exbordelar Jste hloupá. Jake by dite melo asi jine byt kdyz je to dite. A vy z toho delate buh vi co to neni za nejuzasnejsi stvoreni 🤪🤣👍🏼 Pockejte az vyroste. Stezujete si na lidi jaci jsou to hovada a jeste mate dite a vychvalujete ho.
Deti jsou odpor.Vubec nejsou pritazlive. Nejlepsi zivot je cestovani po svete ale bez fakanu. S nima to neni dovolena! Deti jsou zabava vetsinou jen chudych. Kdyz uz clovek na tom svete je chce ho poznat. Meli byste si spis uzivat svuj vlastni zivot a ne zivot nejakeho fakana
Deti jsou odpor.Vubec nejsou pritazlive. Nejlepsi zivot je cestovani po svete ale bez fakanu. S nima to neni dovolena! Deti jsou zabava vetsinou jen chudych. Kdyz uz clovek na tom svete je chce ho poznat. Meli byste si spis uzivat svuj vlastni zivot a ne zivot nejakeho fakana
@simonagato mas recht, škoda, že tě Vaši meli
Jsem chudá👍
@simonagato a pročpak si ten život tedy neužíváš a místo toho zakládáš x-tý nick na MK a opětovně tu voláš po pozornosti?
@simonagato proč jsi teda na fóru pro matky? Léčíš si tu nějaké komplexy? Měl/a by jsi jít na nějaké fórum ,,Hledám psychiatra....akutně!!!''
@simonagato a kde všude jsi pocestovala? Pochlub se...Ja si jako bezdětná střihla plno extrémnich roadtripů a v cestování (už samozřejmě v trochu větším komfortu, ale k tomu bych dospěla s přibývajícími lety tak jako tak) pokračuji i se svým fakanem. Asie, Afrika, Latinská Amerika...tak šup, vysypej na nás to tvoje skvělé užívání si bez dětí. Ať ti my, zoufalé nenaplněné matky, můžeme závidět.
To je jak když někomu skončil ban a pokračuje kde začal 🤣🤣🤣
@exbordelar Jste hloupá. Jake by dite melo asi jine byt kdyz je to dite. A vy z toho delate buh vi co to neni za nejuzasnejsi stvoreni 🤪🤣👍🏼 Pockejte az vyroste. Stezujete si na lidi jaci jsou to hovada a jeste mate dite a vychvalujete ho.
@simonagato Obnovila sis vlastní starou diskusi? Já když byla bezdětná, tak mě ani nenapadlo něco lovit na mateřském webu, ani jsem nevěděla, že existuje. Tohle spíš vypadá na nějaký vlastní nezpracovaný komplex. Normální bezdětný člověk se realizuje na webech o cestování, o trendy restauracích, na sociálních sítích, případně seznamkách. Koník je pro matky, snažilky a zoufalky 😉

@goldenova haha škoda že to neudělala 😏