Co mám teď dělat? 😞
Stalo se to ,že jsem dnes označila nakou fotografku na focení na jednom fóru ....na fb a švagrová mi hned poslala Zprávu ,že jsem prej potvora atd...ze proč označuji cizí lidi a ne ji :( já to nemyslela zle jen se mi líbilo paní focení atd...a švagrovou tam označovalo plno lidí tak jsem si označila jinou paní 😔a jsem z toho špatná že mu takhle vynadala kvůli označení jiné fotografky namísto ní... samozřejmě jsem se omluvila e,je uražena já si už připadám ,že nesmím nic...jak by jste reagovali vy ?
@marcicek84 taky si myslim
Vážně se takto chovají dospělé ženské? To snad ne.
No bóže, tak jsi označila někoho jiného, to se snad nesmí? Se ti divím, žes to mazala a ještě se omlouvala, takto si k tobě bude příště chovat ještě hůř, protože jsi de facto uznala, že jsi udělala chybu. Mně kdyby přišlo po nějakém označení, že jsem potvora, tak bych na to odpověděla, že jsem ráda, že je to konečně venku, nemusím se už přetvařovat a už na ni nebudu brát žádné ohledy 😀
@srdicko123456789 To ma kolko 15?😂😂😂😂
@srdicko123456789 vůbec si to neber! Tohle prostě bylo,je a bude. Lidi jsou vztahovacny,zavistivy,neprejici,apod...
Buďto se teda má za dobrou fotografku co ví o s svých kvalitách a takhle uražená být nemusí a nebo ví, že jako fotografka stojí za pendrek..Na to se vykasli. To je úplně to podobný jak u nas. Mého muze taky obec vystipala z focení a z práce, kterou měli době si dobu smluvenou ještě za stareho vedení, pro jejich další známosti, kterým jsme se nelibili, a ještě to dělají stylem, že si myslí ala naschvály. Akorát jim ještě nedošlo že my to máme totálně u prd.....Jediny co zvládnou ve focení je krást nápady. Takže tohle je detinske chovani. To samé já si mohu zavolat třeba na vývoz septiku kohokoliv a nezájem. Také jsem si kolem toho vyslechla nasranou přednášku, že si to pomalu nesmím dovolit si zavolat někoho odjinud.
@srdicko123456789 Tak ja bych to rozhodně nenamazala a ani se neomlouvala. Napsala bych ji, že jsem dospělá osoba a ze si můžu označovat koho chci a jestli se jí to nelíbí ať si mne vymaže z FB. A jestli máš strach z tychne tak bych ji řekla úplně to samé. Musíš si vymezit hranice pokud to neuděláš, tak ti za chvili budou mluvit úplně do všeho a kvůli všemu se handrkovat a urážet a ty se budeš jen a jen omlouvat.
Dalsi trolli debata... Proooooooooc?
Covece, ty mas koukam hodne pech... Nebo hodne bujnou fantazii. Te te to trolleni bavi.
@sudylichozrout bohužel,nemusí být,ony takovéhle kravky opravdu existují a opravdu jsou schopné se urazit kvůli takovéhle ptakovine 🙄
@sudylichozrout proc?protoze spravci nefunguji
Jak bych reagovala já? Neomlouvala se, protože není za co. Já si mohu, chci a budu lajkovat, co chci já. Urazila se? Její problém.

bože další troll