Co považujete za svou největší životní chybu?
Jak plyne z názvu, co považujete za svou největší životní chybu?
Tak já jsem asi divná, žádnou svou životní chybu si neuvědomuji. Vše co mám, jsem chtěla, a zatím mi to přijde vše v poho. Možná lituju toho, že setrvávám v takové práci v takových podmínkách, ale to je spíš případ pro psychiatra 🤣 jako svou vlastní chybu beru to, že štěkám a jsem nervní na syna, kterýho nade vše miluju, a je pro mě všechno. Ale nějak to na mě padá poslední dobou a občas to chudáček odnese. To bych tak spíš brala za svoje selhání, protože jsem řekla, že tohle nikdy neudělám
V zásadě lituji 2 věcí v mém životě. Ta první je, že jsem po škole neodletěla do Ameriky, tak jak jsem měla - konkrétně na 2 roky jako au-pair, kvůli tehdejšímu příteli do kterého jsem byla šíleně zamilovaná. No do půl roku od zrušení cesty se semnou rozešel. A ta druhá chyba byla, že jsem se strašně brzy odstěhovala od rodičů, začala pracovat, neudělala vysokou školu. Studium doháním dnes při práci a pořád si říkám, jak jsem to tehdy mohla mít jednoduché.
Lituju, že jsem se nechala ve třeťáku vyhodit z VŠ, amatérské divadlo pro mě bylo důležitější, což s odstupem hodnotím jako blbost, nestálo to za to. Ale kdybych to neudělala, neměla bych zkušenost s bydlením bez rodičů, nezačala bych chodit s manželem, nezjistila bych, že ten obor opravdu dodělat chci. Pak si občas říkám, že jsem měla dostudovat před dětmi, bylo by to mnohem jednodušší, než to pytlíkovat s nimi, ale to bych je zas neměla.. Takže u mě vlastně dobře, že se ty chyby staly. Pak lituju, že jsme nekoupili větší byt, když byly ceny o dost nižší. Pořád jsme měli pocit, že není dobrá chvíle, a teď už jsou ceny tak vysoko, že na něj asi nikdy nebude. A pak jsou samozřejmě ty menší věci, jako že jsem se nenaučila dobře jazyky, že jsem nevyužila některé příležitosti.. ale co už, člověk nemůže mít všechno.

Nedokoncila jsem vysokou skolu. Skoda. Tata me tenkrat malem zabil. Dnes si doplnuji postupne vzdelani, ale pravda je, ze jdu jinym smerem. Ovsem s malyma detma je vse slozitejsi. Lituji, ze nejsem fnukna a ze jsem neprovalela prvni těhotenství. Treba by se syn nenarodil předčasně. Take lituji, ze jsem nevyuzila moznosti pobytu a prace v USA. Bylo to jeste pred detma a mohla to byt dobra zkusenost.
Presto vsechno je muj zivot ok. Mam muze, deti, dum, zviratka. S troskou rozvahy si postupne plnime prani a sny.
Ale vyhra ve sportce by se hodila, ne ze ne.