Co se starším kočárkem?
Mám doma starší kočárek, trojkombinaci (starý 8 let), taková ta "polská" klasika na čtyřech nafukovacích kolech s vyjímatelnou taškou na mimino. Další děti už neplánuju a i kdyby náááhodou 😉 , tak bych si pořídila jiný typ. A nastává otázka - co s ním? Měla jsem ho teď 4 dny na velkém dětském bazaru za 300,- a nikdo o něj neprojevil zájem ☹ Vyloženě vyhodit ho nechci, je technicky zcela v pořádku a plně funkční, jen má už kosmetické vady (vybledlá barva). Přes net jsem ho nabízela na aukru od koruny (vydražil ho kdosi z druhého konce republiky a pak ho nechtěl, že je to daleko), na MMb bez úspěchu. Problém je asi v tom, že bydlím na vesnici, čili se nikomu nechce tady pro něj jet, i kdyby byl zadarmo 🙄 A já ho zase zdarma někomu nepovezu až před barák, balit ho a posílat poštou je pro mě taky komplikované (pošta daleko). Napadá vás, co s ním?
Ahoj, jediné, co bych poradila, tak vydrzet s nervem. Kočárek bych dala sem, na s bazar a bazos.cz...za tu cenu se jiste nekdo najde, kdo by si pro nej prijel a da se i poslat a neni to taková pálka za poštovné. Já tak prodávala dva kočárky, jeden nepouzity temer a druhy zas takovy ,,jety,,....trvalo to dyl, inzeraty jsem musela aktualizovat, ale prodala jsem oba....
v kojeňáku zájem není, tam využijí spíše kočárky pro dvojčata a trojčata (ať zvládne méně sester pobrat více dětí ven). A stejně se asi nevyhnu tomu, že ho sama někam 30km povezu 😖
@terap jo v kojeňáku jo, ale tak třeba nejdřív zkusit zavolat nebo napsat na ČK popřípadě nějakýho toho azyláku a zeptat se.
Upřímně já bych za 8 let starý kočár 300Kč taky nedala.
holky na balkon za 300kc je super....Ja ten kocar slozila a poradne zamotala do folie...ale je fakt, ze kdyz ho chces rpodat za 300, tak by postovne mohlo byt vic no:o/
Já jsem přesně tuhle "polskou klasiku" prodávala asi před 4 lety, byl to myslím Dorjan a byl už po druhém dítěti, měli jsme ho po kamarádce a nakonec jsem ho prodala za 2000,- a to měl na jedné straně nefunkční brzdu (zájemci o tom věděli)....ale je fakt, že jsme z Prahy a inzerát jsem dávala všude možně na internetu a taky do všech maminkovských časopisů - tam se to dá poslat do redakce mailem - Betynka, Miminko, Máma a já, na stránky maminka.cz, na s-bazar....většinou se nejlépe chytly inzeráty v těch časopisech....jo a taky do Annonce....vždycky jsem měla jako podmínku osobní odběr, takže maximálně jsem poslala orientační fotku mailem nebo MMS a zájemci se přijeli podívat...stejným způsobem jsem prodávala vlastně všechno po synovi - autosedačky, sporťák, jídelní židličku....někdy to bylo pryč za pár dní, někdy to trvalo třeba 2-3 měsíce, ale vždycky to nakonec zmizelo a měli jsme z toho docela dobré peníze.... Jinak když jsem byla malá, tak jsme věci, kterých jsme se chtěli zbavit a nechtěli jsme je už prodávat, tak jsme je postavili ke kontejnerům a prakticky všechno do druhého dne zmizelo....starší hračky, malé kousky nábytku, knihy, které už nechtěli ani v antikvariátu....a sem tam jsme tam zase našli něco zajímavého my 😉

Co třeba nějaký azylový dům, kojenecký ústav, červený kříž...sice za něj nic nedostaneš, ale uděláš dobrý skutek