icon

Covid - očkování pedagogických pracovníků. Zkušenosti?

myskin
18. bře 2021

Zdravím všechny, prosím o info, jak to funguje s vydáváním kódů potřebných k zaregistrování do očkovacího centra. U nás jako první (v únoru) dostali kód všichni co byli 55+ nebo v té době fungovali ve škole (kancelář, učitelé 1.a 2. třídy). Od té doby kód nevydali nikomu. Známí, co ve školství také pracují, se podivují, že já jsem kód ještě nedostala, tím pádem nejsem ani zaregistrovaná. Oni jsou někteří už i očkovaní, jsou stejného věku jako já. U nich vedení kód poskytlo všem, zaregistrovali se a očkovací centrum vyhodnocuje, koho vezme dříve a koho později. Jak je to u Vás?

Strana
z2
inah91
19. bře 2021

@myskin aha, pardon... ☹️

nick1234
20. bře 2021

@myskin pracuji jako učitelka na prvním stupni + v družině, možnost nechat se očkovat jsem dostala od naší ředitelky hned jak se "rozběhlo" ale nemam zájem - 1. nejsem přesvědčena o přínosu očkování, 2. v blízké době bych chtěla otěhotnět...takže nevím kdy bych se teoreticky dostala na řadu, ale pár našich učitelek už je první várkou naočkovaných (50+).

myskin
autor
20. bře 2021

@inah91 ale třeba ten kód někdy dostanu a pak budu ráda za info o očkovacím centru. Co takhle od známých vím, jsou fakt velké rozdíly, někde čekali týdny a po přeregistrování to šlo během pár dnů.

78marcela
20. bře 2021

@nick1234 můžu se zeptat? Zaujalo mě, že jsi učitelka a současně v družině. Obojí máš na plný úvazek? Nebo jak? Nedělalo ti vedení problémy?

nick1234
21. bře 2021

@78marcela já jsem právě s takovým rozložením už nastupovala, jsme malotřídní škola (máme celá pouze 30 děti na celé škole, 1-5 třída) a mam úvazky 0,4 jako učitelka, a 0,75 jako vychovatelka...myslím že na menších školách je to běžné...

Strana
z2