icon

Cvičení s kočárky, co si o tom myslíte?

gabien
5. dub 2013

Ahoj maminy Moc by mě zajímalo co jsi myslíte o cvičení s dětmi a kočárky 🙂
Máte někdo zkušenosti ? prošli jste kurzem ? co na to říkáte ?

Cvičení s kočárky, co si o tom myslíte?
hofka1
•
5. dub 2013

loni naše MC takové cvičení pořádalo, 2x týdně, bylo to fajn, já jsem pro🙂

kkouzlo
•
5. dub 2013

já uvažuju, že něco takového zkusím, v Plzni jsem nedávno viděla nějaký letáky, ale už nevím kde... mě by se to líbilo nejen kvůli pohybu, ale i společnosti dalších maminek....

zlatelevizeedna
•
5. dub 2013

Chodím na strollering a má to jednu velkou výhodu, nemusím hledat hlídání😀.

andelka
•
5. dub 2013

bezvadné. U nás je 7.dubna soutěžní běh, sportování s kočárky. Ale daleko od nás a bude hnusně, zima. Jinak bych šla. 🙂

blahova_andrea
•
5. dub 2013

já to znám jen z internetu, ale moc se mi to líbí. jen já nemám kočárkové dítě, tak by to asi úspěch nemělo. ale proč si nezacvičit a nezaposilovat, když na ty procházky s kočárky stejně musíme 😉

funca
•
6. dub 2013

mě taky zaujal ten strollering a chci chodit, až se malá narodí na Prahu 4 😉

gabien
autor
•
22. dub 2013

A moc děkuji za názory 🙂 Chtěla jsem se stát lektorkou ale bohužel jsou u toho podmínky které si z rodičovské nemohu dovolit je škoda že je to složité se do tohoto super nápadu zapojit a umožnit více maminkám super prospěšné procházky 🙂

hojda
•
22. dub 2013

Jen bych upozornila, že kočárky rozhodně nejsou vhodné pro používání kolečkových bruslí, z hlediska bezpečnosti pro dítě je to naprosto nevyhovující. Pokud chcete jezdit na buslích měly byste pořídit cyklovozík, který je určený na sport.

audrey44
•
24. srp 2013

Ahojky! Tak já chodím na cvíčo a v září mě čeká kurz, takže taky budu lektorovat 🙂
@gabien Jaké složité podmínky máš na mysli?

gabien
autor
•
26. srp 2013

myslím tím to že po roce si musíte znovu zakupovat licence , nebo to že musíte mít k tomu vzdělání jako je třeba zdravotní sestra aby jste mohla vykonávat cviky s dětmi nebo kurz fit trenéra který stojí dalších 8 000,. tyhle podmínky , nepovolí vám živnost když to nebudete splnovat ....... To mě zklamalo a oni vám to neřeknou hned, málem jsem to zaplatila a když zjistíte po bádání že je to tedy zbytečné tak si vám ze zaplacené částky vezmou ještě procenta ........asi tak 😒

sixta
•
18. srp 2015

Cvičení s kočárkem je super, sama chodím cvičit dvakrát týdně a pomohlo mi to vrátit se po porodu spátky do formy. Cvičím s Luckou v pondělí a ve středu na Pankráci a Budějovické. V září se s ní chystám na pobytovou akci do krkonoč - cvičení, babyangličtina, spoua zábavy pro maminky i pro děti, už se na to moc těším. Kdyby jste se chtěli někdo přidat tak tady najdete podrobnosti (pohybskocarkem.cz).

dandull
•
7. únor 2017

Cvičit venku s kočárkem je fajn, dostanete se brzo zpátky do formy a spojíte příjemný s užitečným. Můžete cvičit i samotný, k tomu doporučuji průvodce Cvičíme venku s kočárkem od jakfit.cz

lucinka58
•
7. únor 2017

Vřele doporučuju 🙂 Rychle se dostaneš do formy a hlavně potkáš nové maminky a miminka - je to takové cvičení a relax. my si utvořili skvělou partu 🙂

lovely_creature
•
21. únor 2017

Já o tom uvačuju po porodu. Nic oficiálníhou nás není, ale doufám že se nějaká mamina přidá. Dělám lektorku alpiningu, lecos se dá použít.