Cvičení na podporu těhotenství, je někde na internetu?

katerina_m
1. pro 2015

Ahoj děvčata,dneska jsem se bavila s doktorkou a ta mi doporučila cvičení na uvolnění páteře,myslím,že to bylo cviční podle Mojžíšové.Je to někde na internetu nebo kde to seženu?a máte s tím nějakou zkušenost?

mrnous81
1. pro 2015

@katerina_m ahoj,já na to teď začnu chodit od prosince přímo k fyzioterapeutce,napsala mi to dr. na gynekologii.

kajalka
1. pro 2015

@katerina_m Jedině k fyzioterapeutovi. Cviky jsou fajn, ale bez srovnání pánve a odblokování především žeber je to celkem k prdu. Někdy se dělá i mobilizace kostrče.

katerina_m
autor
1. pro 2015

@mrnous81 aha,tak to se na to taky zeptám,díky

katerina_m
autor
1. pro 2015

@kajalka asito bude znít hloupě,ale jak se to pozná,že je tam blok?kam bych se měla objednat?k tomu fizioterapeutovi?

zuzapra
1. pro 2015

@katerina_m Je to knížka. Já to cvičila, ale byla jsem na IVF.

zuzapra
1. pro 2015

@katerina_m Jo a ještě jsem brala homeopatika GunaFem.

katerina_m
autor
1. pro 2015

@zuzapra vyzkousim,za to nic nedam

kajalka
2. pro 2015

@katerina_m To právě že sama nepoznáš. Zkus si vygooglit v tvém okolí, kdo to dělá. Pak se objednáš k rehabilitačnímu dr., aby ti to předepsal.

chladil
2. pro 2015

Rozhodně k fyzioterapeutovi, bude i kontrolovat spravné provedeni cviků ( popř. rehabilitační). Nebo i doporucuju hormonální jogu, já cvičila Mojžišovku a pak horm. jógu. Přišla mi lepší a otěhotněla sem třetí měsíc cvičeni a pomáhá i na řadu dalších problémů.

pajula123
2. pro 2015

A já ještě můžu doporučit Dornovu metodu. Taky je nutné, aby to dělal vyškolený člověk, ale mně opravdu pomohlo nechat si srovnat páteř. Byla jsem na dvou sezeních - zákrocích vloni v listopadu a v prosinci a hned v březnu jsem přirozeně otěhotněla, no a to už jsme upřímně s manželem ani nedoufali, že se kdy vůbec podaří 🙂 Takže jakoukoliv metodu, která vede k odstranění bloků v páteři (metoda paní Mojžíšové, Dornova metoda apod.) já určitě vřele doporučuju 🙂

paulittav
8. led 2016

A co hormonální jóga? 🙂