Dárek pro tchýni. Co dáváte Vy?

areh
1. čer 2020

Poraďte prosím nějaký dárek pro tchýni. Krom kosmetiky a fotodárků. Je jí lehce přes 50, aktivní. Ale má všechno. Jsem v koncích. Původně jsme jí chtěli pořídit pobyt, ale to by teď neocenila. Má zahradu, kde má všechno - od relax zóny, pěstování, květin, nářadí. Lepší kosmetiku bude dávat zeť. Manikérku i kadeřnici má svojí. Na masáže není. Syn jí namaluje kytičku, ale prostě ten hlavní dárek letos nevím ☹ Co dáváte vy?

anakolut
1. čer 2020

@areh Co třeba kvalitní sadu jídelního porcelánu, nebo nějaký šperk?

kelerub
Autor odpověď smazal
Zobraz
levandule_k
1. čer 2020

Co třeba voucher do dobré restaurace? Já jsem kupovala lístky do divadla, to asi teď taky není úplně ono...

areh
autor
1. čer 2020

@anakolut nádobí má spoustu. Šperky nosí jen Pandoru, které dostala k 50ti. Restaurace mě už taky napadla. Vlastně to je jediné, co zatím připadá v úvahu. Když ona je hrozná. Všechno si hned koupí sama. Stejně jako manžel, když něco chtějí, tak jdou a koupí si to třeba týden před narozeninama. A co pak mají ostatní vymýšlet 😕

anakolut
1. čer 2020

@areh ještě mě napadá dárková karta do oblíbeného obchodu s oblečením.

hankaros
Autor odpověď smazal
Zobraz
shaun40
1. čer 2020

Sadu románu od Radky Třeštíkové nyní jsem četla FOUKNEŠ DO PÉNY.Všechny se dají pořídit na Mega knihy v akci.Má rada zahrádku tak si u odpočinku přečte něco na pobavení.

odula
1. čer 2020

@hankaros strašně nesnásím jedlý dárky. Připadá mi to jako že se někomu nechce nic vymýšlet, tak prostě koupí čoko. I když je luxusní.
@areh co nějakej zážitek? Ne nutně adrenalinovej... :D co jí zajímá, jaký má záliby? Nechtěla by se naučit něco novýho? Jen tak ze srandy? Plácnu - kurs keramiky?

brunetka11
1. čer 2020

@areh nebo třeba voucher na Mall či Alzu, že si může vybrat sama, či Tescomu

barmil
1. čer 2020

@areh tchyne rada turistiku, loni jsme kupovali nove nordic hole, letos novy batoh, funkcni trika.. A na Vanoce se s ostatnimi budem skladat na mycku

rnika
1. čer 2020

Tak já dávám věci k tvoření nebo relaxu. Jako relaxační omalovánky a větší sadu pastelek. Sadu na plstění a pod. potom různé hrnečky a moje sbírá slony, takže ty. Pak třeba víc všech možných drobností ... různé kravinky do kuchyně a taky třeba zážitkové vouchery.

shaun40
1. čer 2020

@odula Já jedu 5.6 na oslavu kamarádce a nesu mnou vyrobenej bezinkovej sirup a udělala jsem látkový věnec na dveře tak snad nezklamu😕.

michaela1990xx
1. čer 2020

A co poukázku trebabdo obuvi?

jipe
1. čer 2020

poukázky do oblíbených obchodů, květinu v květináči (manžel ted dostal bonsaj a tchyně chce citronovník :D ), nějakou vychytávku do domácnosti/na zahradu, co ještě nemá, ty nordicwalking hole, pokud holduje pohybu a turistice, předplatné nějakého časopisu

sumitra
1. čer 2020

Nejaky kurz, treba vareni? Sushi, indicka kuchyne... je toho spousta. Nebo nejaky degustacni zazitek. Pokud si sama kupuje, cokoliv chce, sla bych do nejakeho zazitku, at ma na co vzpominat

klea81
1. čer 2020

Víno, kafe, parfém.

shaun40
1. čer 2020

Mám další tip nevím jestli by ji to potěšilo. Já budu pro paní učitelku objednávat namísto kytičky med od včelaře přímo z farmy (Thomayer)má tam i dárkové balení medu .A k tomu koupit třeba dávkovač na med v Orionu a nějaký super čaj.

pipi_puncocha
1. čer 2020

Ještě nezaznělo předplatné na kávu, jestli pije kávu. My jsme kupovali tchýni z La Boheme Cafe a každý měsíc jí přišla domů káva na espresso a radost z toho měla i ona i můj taťka (ten to taky dostal).

odula
1. čer 2020

@shaun40 jo tak když je to vlastní výroba tak to je přece něco úplně jinýho 👍 ale naložit hermelín nebo koupit uzeninu víno nebo čokoládu... To mi přijde jako odbytej dárek.

areh
autor
2. čer 2020

Holky, moc děkuju za rady. Nakonec jsme se s mužem shodli na poukazu do restaurace se zahrádkou a knížku. Syn namaloval kytičku.
Ostatní tipy uchovávám na příště, budou se určitě hodit. 🤩
Jinak já poukazy dávám celkem nerada. Nikdy nevím, jestli se trefím do toho, co se bude zrovna hodit...

maya_zilina
5. čer 2020

Uz je to sice neskoro ale napriklad moja tchyne je zupanova kralovna... stale kupujem zupan a ona sa s toho velmi tesi...

marketanova
10. čer 2020

Dobrý večer, já jsem teď kupovala doplnky stravy pro mimča a dávala tchýni jako dárek.