Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli jste od manžela/partnera dostala nějaký dárek za narození miminka. Něco na památku, např. řetízek nebo něco podobného? ☺️ Moc se mi líbí nápad s "otiskáčkem", ale je to docela drahé, proto mě zajímá, co jste dostaly vy? ☺️
@barumrallyebum A to je zas krásný 😊 to je opravdu ojedinělé když zůstane chlap se ženou v nemocnici dobrovolně, i když nemusí ☺ já měla naštěstí ambulantní porod, protože kvůli koroně by se mnou nemohl zůstat na nadstandartu. Ale byl se mnou v nemocnici když jsem měla mimoděložní, doktor z příjmu tehdy říkal že je blázen, ale mě to moc pomohlo, psychicky i fyzicky. I po tom porodu to je určitě super když je chlap na pokoji taky.
Byl mi opravdu velkou psychickou oporou, takze se nedivim maminkam, ktere si stezuji, ze nekde nechteli pustit muze k porodu..navic mi nosil jidlo, protoze to byla bida.
Za syna jsem.dostala zlaté náušnice s diamanty má, za dcerku medailon s jménem obou dětí a diamantem... K tomu vždy kytku, naklizenej být a nakoupeno... 🥰😍
@zuzineckah uplne souhlasim. A jeste bych dodala, ze z meho pohledu jde o to, ze snad kazda zena se takovemu darku potesi. Tim nerikam vyzaduje, ocekava atd., ale chtela bych videt zenu, kterou by nepotesilo, kdyz manzel pri prvni navsteve v porodnici po porodu vytahne z kapsy krabicku a zapne ji kolem krku sperk. Jasne, ze nejde o ten dar jako takovy, ale i ted kdyz si na ten moment vzpomenu, tak mne to dojima a retizek X let ani nesundavam. Je to proste zhmotneni te chvile, pripomina mi to, co jsem dokazala (porod byl priserny) a kdyz se na nej podivam, uplne si vybavim ty okamziky. Padlo tady, ze darek a pamatka je dite - jasne, to asi nikdo nepopira, ze to je ten nejvetsi dar. Ale to jsou dve ruzna temata, ten darecek ma proste jinou funkci - kdyz se podivam na dite, tak mam spis asociaci, ze potrebuje uz prebalit nebo tohle opravdu nesmi brat do pusy a co bude k obedu, nez ze bych se dojala nad tou neopakovatelnou chvili v porodnici.
@suzyz I když je porod skvělý, tak každá žena na sebe musí být pyšná co dokázala... Přece jen přivést na svět to klubíčko štěstí je neskutečný zázrak. A i teď po porodu mi pořád nejde do hlavy, jak člověk může ze sebe dostat mimčo...😯 prostě zázrak.
Já dostala k narození dvojčat akorát kytku. :D ale byla krááásná, vypadala nějak takhle https://www.florea.cz/detail/kytice-100-michany...
@gabi95m já dostala swarowski náušnice. Ale přítel se mě ptal co bych chtěla, ať prý nekoupí něco zbytečně. A řekl ať mu otevřu pár odkazů které se mi líbí a on je vybere.
Nic. Manzel lital z prace do porodnice a zpatky 🙂 spal se mnou na pokoji a pomahal mi s malym.