Dáváte dýško u kadeřnice?
Čau holky,
zajímá mě, jestli dáváte dýško u kadeřnice? Já nikdy nedávala, je drahá i tak, ale pak v nějakym seriálu to zmínily jako buranství, tak nevím, jestli nejsem celou dobu za burana?🙈
Dysko davam vždy, podle spokojenosti, většinou těch 10-15 %. V restauraci teď naposledy, kdy se pro nás snažili udělat první poslední a usmívali se jako sluníčko na hnůj i na naše tři malý patlavý děti, jsem ráda dala 20 % a přišlo mi to úplně adekvátní. Kuryrovi od Rohliku také davam vždy. Můj nákup je většinou 10-12 tašek, v tom spousta mlík, džus, kefir, Birelly a jiný těžký veci, já sama bych to ani neunesla, když ho vidím, jak to k nám táhne a v 99,9 % je milej a jeste prohodi slovo s dětma, tak mě to taky díru do kapsy neudělá.
Ne. Ale mam svoji kadeřnici rada,tak ji vždycky přinesu vínko,cokosku apod. Tady prostě dysko nedávám...stejně tak nehty,obocko ,kosmetika...
Ano, dávám.
Moje teta třeba dává i popelářům, aby ji hodili pytel navíc,když se jí nevejde do popelnice a má ho mimo ni 🤣
Dávám.
Zaokrouhluji, max desetikoruny - kadeřnice je OSVČ, sama si řídí ceny.. mě také nikdo peníze navíc nedává - vystavím fakturu, dostanu zaplaceno, Nic víc.
Davam.

@esmera
@esmeralda11 Moje dcera je zaměstnána jako kadeřnice, základní plat má teda ubohej,pro ni zrovna diska jsou důležitý, ale pracuje v drahém salonu a zákaznice právě ty diska moc nedávají. Já, když jsem spokojena, dám vzdy. Zase spousta kamarádek nedává nic, to moc nechápu. 😇