Dcera 2 měsíce a náušnice. Nastřelit nebo píchnout?
My byly na nastreleni a malá ani nepipla. Ona to snad ani nepostrehla. Hodinu před jsem namazala mastickou a asi krásně zabrala. Po nastreleni žádná krev ani zarudnutí. Takže za mě top 👍
taky jsme nastrelovali a vsechno probehlo v pohode,ted sbiram odvahu jit si nechat usi nastrelit ja :D
@zelenaesmolda taky jsem z toho pos.... 😁 doktorka viděla moje nervy,jestli to malou nebude bolet,tak mi nabídla,že mi je streli taky,abych věděla,že to fakt neboli 🙈
@petulejan
a nechala ses? :D
Nechala som nastrelit, prve ucho este spala ale to ju prebralo a potom asi 10 sekund plakala a tym to haslo. O hodinu uz spala doma naboku na usku a pohoda, netrebalo mazat, pretacat, nic
@zelenaesmolda ne jsem srab 😁
@petulejan
@zelenaesmolda dole to neboli absolutne, hore do chrupavky vlastne tiez nie len vam potom hori ucho 😅
@petulejan
tesi me vedomi,ze nejsem sama :D
Máme s dcerou obě náušnice čerstvé nastřelené a v pohodě. Mě to bolelo trochu, dceru snad vůbec. Nejvíc se vztekala, když jsem ji pevně držela. Hojení taky bez problémů, já si tedy dávala při spaní na uši trochu pozor a hledala jsem vhodnou polohu. Dcera se otočila na bok jako kdyby tam nic neměla 😀
@zelenaesmolda 😁 no až se odhodlam,tak mast Emla to jistí. Malá hrdinka mě o tom přesvědčila 😊
Malymu miminku bych teda píchat jehlou nenechala, jak to muze vubec nekoho napadnout🙄Na pul roce jsme nechali nastrelit a bylo to v pohode, brecela deset vterin.. Pak uz ani nevedela. Já jsem si nechavala nastrelit az v dospelosti, takze to mam v pameti.. Asi tri dny jsem to trosku citila, asi jako neco narazeneho, ale nic co by clovek pro krasu nevydrzel.
Nástřel. Rychlovka, téměř bez pláče, žádná infekce, žádné zarudnutí, dírky stále krásné. Plus jsme to měli se zaměřením akupunkturních bodů.
Nastřelit. Byly jsme pře týdnem a jen se lekla a za vteřinu ticho.
Malá je má píchnute a to jí jsou teď také dva měsíce. Doktorka byla šikovná bez krve, párkrát jsem namazala a všechno úplně v pořádku. Byla to otázka malé chvilky, první ouško vůbec ani nevnímala a u druhého chvilinku zaplakala, ale hned se potom zase smála. Prý se to lépe hojí, nevím ale je fakt, že tam neměla vůbec nic ani zarudle mistečko. Ale taky jde o to, kdo a jak je šikovný.
také jsme nechali nastřelit. Dcerku podržela sestřička. Ani moc neplakala, jen jí bylo nepříjemné to pevné držení.

@kudynovaveronika my jsme nechali nastřelil a naprostá spokojenost. Žádný problém. Mala křičela jen, když ji drželi za ucho..