•
3. čer 2009to maji eri takovy akce v Penny, maji i spacak a furu jinejch veci , maji ho i normal na netu ale o 200,- drazsi :-p ty balonky jsou umelohmotne, ma jich 100 a je to malo :-N 😃
0
dakujeme ... no ja som chcela tiez kupit tie lopticky ale neviem docoho by som mu ich dala lebo prenosnu postielku som uz zlozil azbytocne zavadzala ...a keby som to nechala len tak na zemi tak to by som sa nazbierala asi potom :o)) ... berus ked chces preposlem ti mail pomocok ktore mi pouzivame na cviceni a mozno sa ti nieco bude pacit ja idem malemu obiednat taku lienoku drevenu je perfekna na masirovanie a taktiez tie valceky (taky jezkovia) tiez na masirovanie dobre
skoda ze nemamem penny v BA 😞
skoda ze nemamem penny v BA 😞
Cauky kocky 🙂
no vas docitat ani nestiham reagovat 😃
Pati - mala je uzasna ani nemozem uverit ze je od Elli len o mesiac starsia, krasne cupitka a musim teda podotknut ze je to cely tato, teba v nej vobec nevidim ... 😎 si vobec matka??? 😃
eri - juj vies detske Dr. nie su odbor. na detsku vyzivu bohuzial, deti do 2 rokov by mali mat vsetko plnotucne to by ale mala vediet, a tvarohu s mliekom sa do roku urcite vyhni, tvrdy syt kludne moze ak mu bude chutit a lucina je ok a velmi zdrava ( inak len pre info deti na rozvoj nervoveho systemu potrebuju tuk a zl y cholesterol ktory dospelym skodi) samozrejme vsetko s mierou kludne jej to plesni nabuduce do ksichtu ze nema zakl. znalosti o detskej vyzive ]-(
beru - ahojky 😉
no vas docitat ani nestiham reagovat 😃
Pati - mala je uzasna ani nemozem uverit ze je od Elli len o mesiac starsia, krasne cupitka a musim teda podotknut ze je to cely tato, teba v nej vobec nevidim ... 😎 si vobec matka??? 😃
eri - juj vies detske Dr. nie su odbor. na detsku vyzivu bohuzial, deti do 2 rokov by mali mat vsetko plnotucne to by ale mala vediet, a tvarohu s mliekom sa do roku urcite vyhni, tvrdy syt kludne moze ak mu bude chutit a lucina je ok a velmi zdrava ( inak len pre info deti na rozvoj nervoveho systemu potrebuju tuk a zl y cholesterol ktory dospelym skodi) samozrejme vsetko s mierou kludne jej to plesni nabuduce do ksichtu ze nema zakl. znalosti o detskej vyzive ]-(
beru - ahojky 😉
ahojcek sasi: vies ja som citala kade tade ved aj tu sa svami radim lebo niesom odbornik na vyzivu ale tak take hlupociny mi povedala ze som bola nasrana ako neviem co... chcela by som mu skusit tekvicovu omacku jedli vam to uz drobcekovia? jasne ze tam nedam normalne mliecko ale zarobim trosku jeho mliecka dotoho a zemiacik k tomu
no tak kocky ja mam presne opacny problem, D by stale a mne sa vobec nechce myslim si ze je to tou HAK neviem ci ju nemam vymenit alebo este pockat ...
myslite ze ta 1 vynechana tabletka je az taky problem??? mam sa fakt obavat??? :-N
daska - neboj je to ako bicyklovanie 😃
ja som uz 1,5 roka nesedela na koni a D povedal ze som to urcite nezabudla tak snad je to tak aj so sexom =-) 😃
myslite ze ta 1 vynechana tabletka je az taky problem??? mam sa fakt obavat??? :-N
daska - neboj je to ako bicyklovanie 😃
ja som uz 1,5 roka nesedela na koni a D povedal ze som to urcite nezabudla tak snad je to tak aj so sexom =-) 😃
Začni psát odpověď...

Odešli