Debata o všem a o ničem. Přidejte se
Ahojky vitam vas 😉
beruska2X-to já bych si picu dala taky už jsme neměla ani nepamatuju.My měli zapékane brambory a malá právě usiná.
no to mam z toho ze si dam pizzu jednou za dlouhy cas.. pak se nadsenim prejim ale dala jsem si preso a je mi lip 😀
za R uvidi krabici tak bude remcat ze jsem mu nenechala..
berus mňaaaam,aj aj by som si dala 🙂 🙂 🙂za také vysvedčká si nezáslúžia nič 😠 😠 😠nech tu hladujú 😎ale nie,no erik maturant šup ddve 4,ostatné známky ok a Pauli ešte neprišla 😝 😝 😝
sasi neboj,on začne papať,ja to ž mám za sebou,tiež mala týždne,že nič nejedla,som jej skúšala dávať všeličo a nič,tk som skúšala aj nezdravé a tto potvora jedla,takže tak... 🙂 🙂
naty ahoj 🙂 🙂 🙂 jooooj to kým náš dočítaš,tak ti to bude aj trošku trvať 🙂 🙂 🙂 ja som medzi baby prišla asi pred rokom do tejto témy,tiež kým som sa o kždej dozvedela čo to,mi to trvalo 🙂 🙂 🙂
Ahojte babulky - tak pre zmenu sme mali otrasnu noc my... vlastne ja. Neviem, asi ma chyta panika z porodu (dohodli sme sa na sekcii), vecer som nevedela zaspat, potom sa mi snivali kraviny 😠 . Zobudila som sa s pocitom, ze som nastvana na Chrusta a neviem preco.
Maly je trosku soplavy a plny nos ho zobudil o siedmej rano... ale zaujimave, ze u nas v posteli mu to nevadilo 😉 Akurat, ze som sa nakoniec este hnusne zobudila na to, ze ma stekli na nohe... chuda, skoro som ho kopla, ale nenavidim, ked ma niekto stekli... nieto este ked ma tak zobudi. 😠
Berus - ja mam chut na pizzu uz dva dni, ale pizza je jedine jedlo, pri ktorom mam odmerane, ze z nej priberam ako prasiatko (vlastne prasa, co si budem nahovarat). A tak som sa tesila, ked teraz na kontrole som mala o kilo menej ako pred tyzdnom (uz nemam dvoch snehuliakov)... uvidime, co to spravi este za tych 9dni 😉
Sasi no vidis... ale zatial nic nechvalim, aby sme to zase nezariekli.
Zuzi vy ako?
Naty, Pati, Eri ahojte 😉
naty - vitaj u nas v klube, prepac ak som ta prehliadla, ale momentalne nemam cas moc citat dozadu kedze mala mi nedovoli....
tak mala stale ujacana az zacinam byt zla na nu a potom si za to nadavam kedze este nie je 100%-tne zdrava ale teplota ok
uz sa naozaj tesim ze dojde svokra a s D sme sa dohodli ze pojdeme do nasej oblubenej sauny oslavit nase 3-rocne manzelstvo ,vyrocie sme mali v stredu a ja uz potrebujem zmenu inak ma tu picne, esteze idem do roboty 😅
kiss toto co popisujes sa u mna zacalo tyzden pred porodom a 2 dni pred porodom mi bolo zle a uz som aj isla rodit takze POZOR!!! 😀
beru aj my sme si dnes povedali ze si kupime pizu a urcite nam bude zle
pati 😀
sasi neblbni, sak ma picne, ked mi doki najblizsie zahlasi, ze rodimeeeeee. No odpadnem v tej chvili 😅 Ja by som skor povedala, ze to bude tym bliziacim sa splnom 😉 Ale pre istotu si aj vo stvrtok na kontrolu pribalim tasku 😉
Inak nemate nejake linky, kde by som nasla vplyvy mesiaca na porod? Zatial mi to vychadza, ze prave 6teho(ano mam novy termin - sobota 😉 ) by mal byt nov... Dufam, ze aspon rany by sa budu lepsie hojit 😉
Naty, pozrela som si albumcek a mala je straaaasne zlata, tak dufam, ze nechyti mrchavost od tych nasich certov 😎
kiss - ja som bola v 38tt v pondelok na kontrole vsetko bolo ok a lekar mi povedal ze to moze uz dojst kedykolvek, hned v ali sme utorok mi bolo celkovo dost tazko a hned som D povedala ze urcite budem za chvilu rodit, streda bola ok a stvrtok rano mi hned praskla voda a ficali sme do nemocnice a v piatok som porodila /stvrtok 15 min. po polnoci takze uz piatok/ takze to boli taky skryty poslickovia 😀 takze som rodila 38tt+3 dni, ale to samozrejme nemusi byt tvoj pripad ale pripravit sa treba na vsetko 😉
co sa tyka splnu a porodu neviem, ale viem ze elli prve 3 mes. vzdy ked bol spln tak jacala celu noc vzdy sme sa splnu obavali a potom to odznelo a uz nan nereagovala 😀
naty to ti mala dost dlho spi ale asi chodi neskor spat ze?
aj my sme dnes spali (spolu) do pol piatej 😀 Normalne sme mali aj slusny rezim - budicek o pol osmej, ranajky, kreslenie, Levi kral, desiata, spolocne varenie (pomahal mi supat zemiaky 😉 ), dokonca si dal obed predtym ako isiel spinkat, spanok od 13,15 do 16,30 😎 😀 , olovrant, dokument o zvieratkach, obliekacka a vychadzka s hafkackou... Za cely den pozitivna statistika - 2x hlasene KAKOOOO (vysledok na nocniku - ze nic), 2x nehlasene posadenie na nocnik s vysledkom - uspesne vycikanie sa 😉 . Takze uz len aby isiela aj normalne spinkat a uspesny den za nami 😉
😀 no krasne, elli je zatial dost umrncana a o rezime sa ani neda hovorit 😖 ale my zasa nabehneme do toho nasho 😀 ale pripisujem to chorobe takze to neriesim kedze som aj ja chora ale dnes lepsie aj u mna
zajtra doleti babi, takze mama si trosku oddychne a babka odtrpi 😀 😀 ale ved ju nevidia tak casto, este buduci tyz. ostane doma a potom nanovo nacvik skolky 😅 ale tentokrat to pretrpi D aby vedel ake to je tazke...
ahojky babulky
asi sa uz pojdem zakopat 😠 do rana ma chytila taka nadcha/ryma, ze uz naozaj nemozem nic a to som si myslela ze pri ATB sa ma uz nemoze nic chytit ☹ prskam kaslem soplim a som na tvari vyhadzana ako hovado uz naozaj neviem co sa to deje D skoro odpadol ked ma zbadal 😅
asponze malej je lepsie, 2 den nema teplotu dnes si aj ranajky vypytala aj ked obedu moc nedala ale zlepsenie vidno, len keby nebola taka ujacana 😖
dufam ze vy mate lepsi vikendik ako ja 😉
sasi - dnes mas spln... a nespavas nahodou odkopana? Mne na taketo stavy najviac pomahal coldrex tablety - hlavne asi ten kofein v nom ma drzal na nohach...
ja som prave dopiekla muffiny - jahodove a jahodovo-cokoladove brownies (muffinove cesto, len s kuskami cokolady), lebo sa mi minuly kosicky a mala som este polku cesta. Rozlievali sa mi jak sproste, ale chrust s malym ich zjedia aj lyzickou z plechu 😉
Varila som spanielske vtacky, takze som cely den stravila v kuchyni a som rada, ze sedim...
Babule asi vikenduju 😉
kiss tiez mam nieco podobne ako coldrex ale chcije mi z nosa z oci zovsadial ale babi je uz tu tak zajtra lezim a potim nech som do prace fit 😀 nakydam na seba tonu makeupu nech nevidia ten cerveny nos a spuchnuty ksicht a bude to snad v poho 😀 😀 😀
neboj, poriadne sa vypotit naozaj super pomaha... Inak nasa pediatricka odporuca detom pri nadchach antihistaminika (lieky na alergiu) - minimalne davky na noc, aby tolko netiekli sliznice. Vies si zohnat take nieco? Aerius a pod. Si daj cez den, ked potrebujes fungovat... lebo ked mas ist takato medzi dochodcov, tak ta ani nepustia...
Ahoj kocky
tak zajtra opät s malou k Dr. pretoze stav sa opät zhorsil a mala ma dost caste zachvaty kasla 😢 ale pojde tato aby vynadal Dr. 😠 ze jej stale nic nedal a po 8 dnoch je opät tam kde bola na zaciatku
ja nic moc, ale ja to viem aspon ovladat, mala je nechutna umrncana, zachranuje to len babi, ktora ma bozsku trpezlivost 😉
ja sa zajtra po 1 dni v praci urcite ozvem, prajem pekny zvysok vikendu 🙂
kiss- nemam si to kde zohnat az ked pojdem na SK tam ano 😉
Ahojte babulky, aky ste mali vikend? Ja som dnes mala super, den, uplne neocakavane som sa dostala k skvelej babenke a narobila mi bruskate fotky, par mam v albume.
Inak je tu kosa jak v ruskom filme, fuci jak besne a cesty medzi dedinami ani nenajdete 😒
sasi vypotenie nepomohlo? 😒 Mas vazne smolu... niekto by povedal, ze ty v skutocnosti do tej prace nechces ist... ale co mala? Keby som si bola ista, ze nas nechytia a nezavru za dealerstvo, tak ti poslem mega krabicu liekov, ktore tu zozenies v lekarni(aj tie ostatne) a pomahaju - ale by ste potrebovali kompletne vsetko, lebo pri vasom stasti dostanete zrovna to, co bude v krabici chybat - aj ked to bude len naplast na prsty☹ Drzte sa!
ahojte holky ....
kiss fotky jsou fantasticke, desne me mrzi ze nemam s briskem vic fotek ☹ fak ti to moc slusi...
sasi.. teda vy si v tom libujete 😅 uz aby bylo lip vid.. nejak se vas to nechce pustit.. a co jit do sauny???
no holky u nas vikend super, R byl v patek na pivku ale prisel brzo a o.k. takze i romantika byla tak jsem spokojena 😀
se Simou chodim kazdej den bobovat, mame tu super sjezd od domova duchodcu 😀 takze ficime, no jemu by i 100km/h bylo malo... tak 2x ho vyslape sam a pak uz se jen vozi takze jsem vecer k.o. ale zase pekny telocvik to je to jo 😀
ted jsem dodelala papiry, musim zitra za ucetni a na postu.. a je tu snehu jak nasr..no ☹
stala jsem taky dobu u sporaku, ale mam na zitra napecene bramboraky a pro vsechny rajcatovou polivku...
no a asi mu rostou dolni zuby, furt chodi s rukou zaborenou v puse... tak jsem zvedava co se z tohy vyvine..
jo a uz mam to stupatko a zjistila jsem ze se na tom da dobre cvicit 😉 tak tapu schod at mam pevnou prdelku 😀 😀 😀 😀 😀 no aspon je to vyuzity 😉
uz asi spite ☹ ale stejne - delate nekdo ovocne kynute knedliky??? uvitala bych recept 😉 jeste jsem je nedelala takprosim verzi pro blbe 😀 diky 😉
dievcata dakujem, na fotkach som lepsia ako v skutocnosti 😉 babula je vazne skvela... by sa tym mohla zivit.
sasi, budem na vas zajtra mysliet (ved ja na vas stale) 😉
berus tak taky telocvik by som brala aj ja... len co zhodim brucho... ale pri mojom stasti tak buducu zimu... A u nas je najvacsi kopec ten, ktory urobi moj pes na zahrade, ked hlada mys 😒
A kysnute knedliky? Tak na take som este nenasla odvahu - ja robim len z takeho podobneho ako je tastickove - bramborove cesto... skor taketo http://www.mimibazar.sk/recepty.php?user=

beruska2X-tak to já taky