Debata o všem a o ničem. Přidejte se
Ahojky vitam vas 😉
baby - emigrantky, ci nevernice, ste tu???? uz je u nas dokojeno a vidim, ze aj tema je uz uzavreta 🙂
uz som nasla v pravom hornom rozku zazracne tlacitko " Tema nie je OK" , cize nieco ako praskacsky system 😀
dobry večer len sa chcem spytat ci mi tu nevie niekto poradit ked mi administrator stopol inzerát pre velké písmená v názve a ja som si to uz zmenila kedy mi ho zasa povolia? dakujem
@melissa00131 najlepsie bude, ked si ho zadas nanovo a spravne 😉 ...stary/teda s velkymi pismenami/ vymaz
beru no co sa tu dialo??
a az teraz som dosmazila sampiony /rezne uz sa mi nechcelo/
a dorobila kasu a halusky. takze som mala frmol. a este som robila bublaninu s ribezlami. ale mam to stastne za sebou.
tak co sa to dialo???
😉
@pancake zuzi celkem nic, akorat adminky si z toho delaji odkladni tema, kdyz nekdo napise neco co se jim nelibi , nedej boze, kritiku na ne, tak ho poslou vykecat se sem 😀 😀 😀
jeee zampiony jsem delala taky ale jsem jeste linejsi nez ty 😉 takze jsem je neobalovala ale udelala jsem testicko ala KFC a jen je omocila 😉 s novym bramburkem.. no dobry to bylo...
dneska jsme byli na hristi v parku ve meste, tak zmena, koupila jsem sSimovi vestu na podzim prosivanou, nejaky tricka moc pekny uz se pripravujem na podzim no.. je docela chladno a uz zase leje, jsme zvedava co budeme zitra podnikat, kdyz bude vsechno nacucany 😠
jeste ze jsme v lese byli dneska...
vcera vecer jsem si pustila Vriskot a pak jsem musela jit spat k Simovi 😀 kdyz ma R nocni..

@beruska2x tomu sa hovorí, daj blb..i funkciu 😅 😅