icon

Debata o všem a o ničem. Přidejte se

beruska2x
21. únor 2009

Ahojky vitam vas 😉

saska.t
16. bře 2009

berus - presne si to uhadla vsetci uspavame a my sme uz v hajanoch 😉 uhorka - okurka 😀
gali - ja ju uz nedrzim uz to mam za sebou mam dole 3,5 kg ale este potrebujem z 😀 hodit ale to uz budem postupne 😉

cessy
16. bře 2009

ahojte, tak mam chvilku, tak ze nakuknem 😅

beruska2x
autor
16. bře 2009

😉

cessy
16. bře 2009

maleho som teraz uspala,tak mam konecne volne ruky 😵

saska.t
16. bře 2009

no my sme sa tiez uz uspali ale ked si predstavim zasa tu noc tak mi je zle, kocky idem este do sprchy tak ma tu chvilku pockajte 😉

cessy
16. bře 2009

aj ja by som uz konecne isla do sprchy,len maly sa mi vzdy po pol hodinke budi, tak este musim pockat 🙄

beruska2x
autor
16. bře 2009

fakt?? nas malej usne behem 2 minut, dneska uz v 17:00 a vzbudi se na jidlo tak ve 4 az pul 5... to ti nezavidim...

beruska2x
autor
16. bře 2009

co manza je v praci?? muj za chvili jde.. 😖

cessy
16. bře 2009

no tak to mas super...mne zaspava ako kedy, niekedy aj pol hodinu

cessy
16. bře 2009

muz?? ten dosiel z roboty a teraz si chysta neake veci na zajtra (papire) 😕 , takze pokedy sa maly nezobudi,tak tu mozem byť

kisska
16. bře 2009

Ahojte, tak my este nespinkame... tak za hodku mozno 😉

berus - som rada, ze aspon niekomu som svojim zlyhanim urobila radsot 😀 😉 Inak tiez mam najradsej k francuzakom cviklu, alebo domace zavarane hribiky... a ked nie su (minaju sa velmi rychlo 😉 ) tak uhorky, kapusta, alebo v lete hlavkovy salat.... mnaaaam, boze baby a to mam pri vas chudnut? 🙄

beruska2x
autor
16. bře 2009

to ho moc taky nevidite vid.. chudak musi mi to byt lito... 😒
a co jinak maly?? a ty?

cessy
16. bře 2009

kisska aku drzis dietu??

beruska2x
autor
16. bře 2009

😀 😀 😀 kiss to tady nejde hele kamoska mi pres skype posila fotky co vari, takze dieta 😝

saska.t
16. bře 2009

no kiss ja som si tiez urobila bagetu ale iba stvrtku 😀 a len 2 kolecka kur. sunky a paprika 😀

cessy
16. bře 2009

beruska zatial to zvladame, obcas dobehne babicka, kamaratka tehulka a tak pomaly sa trapim s malym nervacikom

kisska
16. bře 2009

cessy - taku "nezer cica" kombinovanu s delenou stravou a sem tam nejaka ocista, ale vacsinou zlyham na nejakej akcii (oslava maleho narodiek) alebo si drahy nakaze navarit nejaku mnamku a na vlastnej slabej voli... 😒

cessy
16. bře 2009

no oddelenu som drzala aj ja a schudla som 12 kg 😵

cessy
16. bře 2009

ja som v podstate stale na diete, lebo ked si nedavam pozor, vaha mi ide nebezpecne hore 😠 , oddelenu doporucujem 😉

kisska
16. bře 2009

berus - to je zakerna kamoska... Boze baby ked nam z oslavy pozostavali studene misy a mne je to tak luto vyhodit... ja viem, ja viem, ze nemam byt lakoma 😉 😔

saska.t
16. bře 2009

kiss- prave som manzovi precitala aku dietu drzis a este teraz sa rehoce "nezer cica" 😀 no to poznam ale uz budem len splnovu najviac mi vyhovuje ocistuje a este som aj o kilo lahsia a ked si davas malicky pozor tak ani nepriberas do dalsieho splnu 😉 takze kiss 9.4 sa priprav 😀

kisska
16. bře 2009

cessy - 12 kg dolu by mi stacilo, aby som sa presunula z tazkej vahovej kategorie do strednej... o lahkej zatial ani nesnivam 😉

beruska2x
autor
16. bře 2009

vyhodit je to skoda, to neblazni, tech penez co to stalo a te prace 😉 dej manzovi na svacu do prace, ja mu delala smazenky a meli veeeliky uspech...

kisska
16. bře 2009

sasi - by som sa mala psychicky uz teraz, ze? Boooze maly sa prave pustil do "upratovania" CDciek, vliezol do policky pod telkou a len odtial lietaju obaly ☹ a tato sa pokusa mat ho na dialkovom ovladani 🙄

saska.t
16. bře 2009

baby co hovorite na tento???
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd..., musite ist az na koniec stranky
😉

cessy
16. bře 2009

kiss 😀 😀 😀
ja som to drzala ale pred dvomi rokmi a zatial sa mi vaha drzi....ale teraz este kojim, tak jem jedno cez druhe

beruska2x
autor
16. bře 2009

sasi vypada pekne... i barevne se mi libi... 😉

dididi30
16. bře 2009

sasi wow paradne si schudla, len teraz davat pozor co spapas 😉
ja vetu chudnem kazdy mesiac pol kilecka, staci 😉 a k tomu sa prezieram, no kojenie je kojenie 😎
pri malej som nekojila a normalnu vahu som mala az po 2 rokoch 😒

ale baby, ved co budete robit take chude, sak to nevyzera pekne, poriadne zeny musime byt 😀

beruska2x
autor
16. bře 2009

didi to myslim ze budeme i po diete 😀 😀 😀

kisska
16. bře 2009

hmmmmm, kraaaasny, a ked mas kvalitne chodniky, tak aj kolieska su ok 🙂

berus - tatino si dnes bral do prace dve polovicky strudle 😎 a vraj sa ani s kolegami nepodelil... pazravec...

Mam podozrenie, ze chysta na mna na vecer romantiku, pusta si Eltona Johna a tancuje s malym.... zatial sa tvarim, ze som si nevsimla 😀

Strana