Děsíme se zubaře

uris
13. dub 2016

Ahoj,
poraďte prosím, jak překonat zubaře? Ne že bych měla ze zubaře strach, to ani tak ne, ale už jen z té představy, že se mi "vrtá" v puse se mi zvedá žaludek 😕 Není to jen se zubařem, když mám v jídle např, vlas, kůstku,... tak v tu chvíli jsem dojedla... Máte to někdo obdobně? Jak to řešíte? Jen dodám, že na nějaký "umrtvovačky" jsem docela imunní, což se mi potvrdilo u porodu s epiduralem... Vám ho píchnem a hodinu a půl nic neucejtíte...hm, za půl hodiny jsem cejtila a za třičtvrtě přidali dávku, ta byla jen chvilková taky 😒A injekce u zubaře, čekáme čekáme, vrtáme vrtáme (úá, to bolí... To není možný) a při odchodu z ordinace jsem teprve pociťovala,že učinkuje.... Jaké máte fígle?

lv
14. dub 2016

já se bojím, zvedá se mi žaludek taky, tak chodím co půl roku, důsledná prevence, když se najde kaz, tak je malinkej a vrtání na malou chvíli. Neodkládám.

tehulka1167
14. dub 2016

@uris Jo,mám to úplně stejně. A zrovna mě začína bolet zub a mám z toho trauma. 😝

yume9
14. dub 2016

Taky to tak mam. Abych mela bezbolestny zakrok, tak jsem dr. poprosila, zda by mohla pockat pet minut, aby mi "umrtvovacka" zapusobila aspon trochu.

chrobacik13
14. dub 2016

S tim vlasem v jidle kpsti a tak to mam stejny 😀 zubaka jsem si nasla pred pul rokem po 8 letech a to si predstavte ten stres 🙂 me teda pomaha ten pocit kdyz uz to,mam za sebou jak jsem na sebe pysna ze jsem to zvladla a taky si odpocitavam vteriny,jsem asi cvok 😀 ale kdyz sedim v cekarne a slysim jak tomu prede mnou zacne vrtat zubpoxitam kolik vterim to trvalo a pak kdyz tam usednu ja tak si tikam ze tech 7,10,15 vterin vydrzi kazdy a zaviram oci a nejak to preziju 🙂Zrovna vcera jsem mu leknutim strcila jazyk do vrtacky na pikosekundu a tak to stipalo ze mi uz jina bolest byla sumak 🙂

hz
14. dub 2016

jejda, ja vcera byla u zubare a tahala mi zkazeny moudrak. Jeste stale citim, ze je pryc... ale po porodu jsem rekla, ze zubar je horsi nez nejaky porod... tak radeji zmovu ten porod nez zvuk vrtacky😀

uris
autor
14. dub 2016

Tak to po počítání vteřin asi taky zkusím 😀 😀 😀 to mě hodně pobavilo 😀