Dětská narozeninová oslava v Liberci pro prvňáčka

petradova
9. kvě 2017

Ahoj holky, dcerce se blíží sedmé narozeniny a ráda by je oslavila se spolužačkami ze třídy. Je to teď prostě trend🙂. Napadá vás kde v Liberci by šlo takovou oslavu uspořádat?
Našla jsem zatím trampolíny Patrman, pořádají oslavy. Moc se mi to líbí, ale ráda mrknu i na jiné tipy? Aby to bylo s programem-ne jen sedět u stolečku a zároveň abych se o ně nemusela bát? (Lunapark asi ne, tam je neuhlídám)🙂. Oslava bude bez rodičů spolužáků.
Děkuju

sirka1
9. kvě 2017

Kamarádka tohle měla pro dceru v McDonalds. Myslím, že to přímo nabízejí. Rodiče i děti byly spokojeni.

petradova
autor
9. kvě 2017

@sirka1 to jsem právě nechtěla, protože si nejsem jistá tím, jestli maminky žáčků by tolerovaly tenhle způsob stravování (byť je to vyjímečně-ale známe jak to někdy rodiče přehánějí....) a taky to je bez programu, ne?😕

verkaver
9. kvě 2017

@petradova No a co přímo u vás doma? My to tak děláme,ale je fakt,že máme velkou zahradu,trampolínu,bazén,houpačka,...Něco opečeme,děcka posedlí v pergole - stolní hry atd. Uděláme třeba pohár,nějaké toasty nebo objednáme pizzu. Poběhají po zahradě - kola,koloběžky... mám je pod dohledem (oploceno) a vyjde to mnohem levněji,vždyť ty akce s programem pro děti musejí i dost stát,ne? Večer si je vyzvednout rodiče a ti,se kterými se známe blíž,taky třeba chvilku posedí 🙂

petradova
autor
9. kvě 2017

@verkaver původně to mělo být doma, ale my jsme na polosamotě a špatně dohledatelní🙂, tak přemýšlím o variantě takové, která by byla z důvodu lepší dopravní dostupnosti příjemnější pro rodiče...bloudili by nám tu po kopcích🙂. takže v centru města.

sirka1
9. kvě 2017

@petradova Kamarádka říkala, že tam mají nějakou holčinu, co je s dětma celý čas, udělají jim exkurzi v kuchyni a hrají nějaké hry. Kamarádka si to pochvalovala, doma nemají bordel a přitom děcka se zabavily. Ale jak jsi psala, nevím jestli by to schválily i ostatní rodičové.