Dětský pokoj - kde koupit vybavení pro školáka?

marketacekkk
12. únor 2019

Prosím o typ kde koupit vybavení do dětského pokoje,syn půjde v září do školy,potřebujeme stůl,skříně,postel,poličky a já vůbec nevím kde koupit celou sestavu za rozumnou cenu. Děkuji

vecerinka
12. únor 2019

Ikea? co internetove obchody, Asko (kvalita nic moc), Sconto, Jysk, Mobellix, XXlutz….

ejmate
12. únor 2019

Já jsem teď kupovala ve scontu - psací stůl, postel, komodu, skříň, police. Celé mě to vyšlo asi na 30 tis. Nábytek jsem chtěla vidět na živo, aby to nebyla nějaká hrachovina a tohle vypadá bytelně a je moc hezký. Ale určitě bys vybrala i levněji.

krachken
12. únor 2019

My jsme teď kupovali dcerám v Asku, dvě komody, šatní skříň, regál, závěsnou polici a dvoupatrovou postel a stálo nás to 27 500,- . A jsme moc spokojeni 🙂 Mají i v modré. Ze všech obchodů co jsme projezdili byl Asko jediný, kde bylo vše vystavené a tak jsme si to mohli "osahat". Jen sestavování (hlavně postele) byl celkem oříšek, nicméně pokoj už je hotový a moc se líbí.

no_title
12. únor 2019

my máme z Ikea systém Stuva. Líbilo se nám, že si můžeme skříně vybrat sami, kolik tam bude poliček, šuplíků, jaké barvy atd. Jen jsme přišli, s prodavačkou a manželem vymysleli a bylo. Navíc byla oproti jiným skříním opravdu levná.

sudylichozrout
12. únor 2019

@marketacekkk volila bych nakup v IKEA. Pomer cena/kvalita je z tech nabytkarskych retezcu nejlepsi. Navic je vse spolu kompatibilni a hezke.

nina_ninuss
12. únor 2019

Ikea vychází nejlépe a nejhezceji

meronym
12. únor 2019

@marketacekkk Doporucuji nabytek z Tchiba - maji ho na eshopu, je hezky a kvalitni.

bayt
12. únor 2019

Já jsem za IKEA!

nikuu
12. únor 2019

My koupili dceri v asku, chytli jsme 50% slevy. Mívají celkem často. Jsme moc spokojení a všichni nam ho zatím pochválili. Mají několik druhů komod, skříní, police, postel, stůl.

mariefiura
19. únor 2019

Mě se moc také líbí celkové sestavy, ale jsem už opatrná v tom za jak dlouho to zese budeme měnit. Aby to nebylo moc dětské, ale v našem případě spíše pro slečny (1. a 2. třída).
http://www.ketyban.cz/5848-pokoj-sestava-for-yo... na tohle mám teď zálusk 🙂
Ale pro kluka se mi líbí třeba tohle http://www.ketyban.cz/2381-pokoj-sestava-detsky...