Do kdy pojišťovna proplácí očkování? (ČPZP)

katkabarmich
2. lis 2017

Zdravím. Nechali jsme syna očkovat prevenarem a máme potvrzení o zaplacení každé vakcíny s tím, že si máme dojít na pojišťovnu (Česká průmyslová zdravotní pojišťovna) a tam nám alespoň část proplatí. Je to ale už docela dlouho, pár měíců, tak by mě zajímalo jestli má vůbec cenu tam ještě chodit, jestli nemají nějakou lhůtu na vyřízení.Za každý názor děkuji 🙂 Hezký den.

punticka
2. lis 2017

Zdravím,
mají, na všechno 2 měsíce. Alespoň tak mi to řekla kdysi paní na přepážce. Chodím tam tedy po každé vakcíně zvlášť, pokud je možné proplatit. Více info by měli mít na stránkách pojišťovny s kompletním přehledem proplácení.

jitka_cv
3. lis 2017

Kolik jste platili? Jestli kolem 500 za dávku,tak nic nedostanete,protože už pojišťovna část vakcíny zaplatila.Synflorix je zcela hrazen a prevenar částečně doplácí rodiči.Jinak my máme taky průmyslovou a očkování proplácí do 14 dní.A ještě účtenka platí měsíc.

punticka
3. lis 2017

Jo,proplaci do 14 dni🙂 Doklady o úhradě pro čerpání příspěvků lze uplatnit nejpozději do 2 měsíců od data vystaveni.Prevenar mi vzdy proplatili celych 500,naposledy jsem tam byla predevcirem,u cpzp.Podle vseho proplati cokoli do vycerpani limitu,ted 1500,-