Dobrý psycholog, terapeut v Brně. Poraďte

roofie
16. lis 2010

Ahojte,
situace v rodině mě dohnala k tomu, že zřejmě budu muset vyhledat pomoc odborníka. Neznáte - nemáte někdo zkušenost s nějakým psychologem nebo terapeutem v Brně nebo blízkém okolí? Moc děkuji za vaše odpovědi - klidně i do IP.

aknytnelav
30. bře 2011

Doporučuji paní Štelclovou - tel. 723 461 939. Je to velmi milá a hodná paní, moc mi pomohla. Opravdu vřele doporučuji.

veruska007
31. bře 2011

Také by mne zajímal dobrý psycholog. Prosím, holky, kdo máte radu, napište nejen jméno a tel, ale také na jaké problémy se psycholog specializuje a kde sídlí. Díky.

monulka003
5. kvě 2011

doporučuji pana doktora Pospíchala, sídlí na údolní telefon je 542215101

kamka06
23. zář 2012

Má osobní zkušenost je paní psycholožka Blanka Šimková, která pokud se to nezměnilo sídlí přímo na České. Nemám s psychology moc dobré zkušenosti, ale tahle paní mi moc vyhovovala 🙂
Další tip je paní Telcová , osobní zkušenosti s ní mají moji známí, kteří si ji moc pochvalovali. Ovšem si myslím, že není vhodná pro všechny, na mě působila jako paní od rány 🙂
Další psychology a terapeuty můžete nalézt také zde: centrum-mandala psychoterapie

kh007
19. led 2014

Dobrá psycholožka je Iva Hinková a Míša Killarová - obě sídlí někde v Žabovřeskách a obě znám.
S chlapů můžu osobně doporučit Honzu Rajchla.
Ti všichni dělají za hotové.

Zadarmo (na pojišťovnu) dělá například Tono Polák - je v seznamu - ale jsou tam, stejně jako u kohokoliv dobrého, který dělá na pojišťovnu.

ali_ce
27. led 2015

Já mohu doporučit paní psycholožku z Polikliniky v Líšni. Není sice na pojišťovnu, ale díky nějakému projektu mi přijdou ceny za konzultace hodně nízké a navíc má volné termíny do 14 dnů. Byli jsme tam s spokojeni. Přidám odkaz na její stránky:

http://www.cediro.cz

naty80
9. únor 2017

Ahoj, já můžu jen doporučit paní psycholožku Miechovou z Mojra.cz. Jsou to konzultace po Skypu a je to fakt fajn. Je mladá a pomohla mi, měla jsem u ní pocit, že mně opravdu chápe.