icon

Dotaz děti. I přes opatření...scházejí se vaše děti s dětmi sousedů na pozemku a hrají si tam?

2. bře 2021

Ahoj chci se zeptat.
I pres veskera opatreni, ktera jsou ted zavedena schazeji se vase deti s detmi od sousedu? Treba, ze chodi k nim na pozemek a hraji si tam? Dekuji.

Strana
z8
ondul
5. bře 2021

Tak před chvílí jsem přistihla mýho třináctiměsíčního kluka jak se mazlí a povídá si s dítětem na obrázku krabice od autosedačky. Ta izolace už začíná mít fakt docela debilní dopady a je to dost hnusnej sociální experiment. Je mi z toho do breku, že za svůj život nezažil nic jinýho a krní mi doma bez příbuzných a jiných dětí.

patypresdevaty
5. bře 2021

@ondul 🤦
Tomu říkám paranoia

aguu
5. bře 2021

@ondul hele, já nechci znevažovat izolaci dětí, je to fakt průser, ale v tomhle případě je to blbost, tohle dělá každé dítě. I moje malá pusinkuje dítě na balíku plinek. A má dva bráchy, kteří to dělali taky 😉

ondul
5. bře 2021

Tak to se hluboce omlouvam.

hojda
5. bře 2021

@kamino Podle mě, když se jim to někde nekontrolovatelně rozšíří, tak je zavřou na nazdar. Na netu byli info, jak lidem z jipek chodili účty na milionové částky, tady si myslíme, že je vše zadarmo.

hojda
5. bře 2021

Odborníci, nabízejí cesty, ale vláda nechce a dost lidí taky nechce nic dodržovat a tím trpí celý zbytek společnosti, trošku má obavu z toho, že u nás by to ztroskotalo na tom, že by zase všichni všechno obcházeli, ale to by bylo pak nutné nasadit opravdové tresty. Chceš fungovat? Funguje, ale za těchto podmínek....nechceš.... podvádíš??? Končíš a nepočítej s tím, že tě stát bude živit.
https://www.facebook.com/watch/?v=557260218584774
@cherie24
@kamino

marcicek84
5. bře 2021

@hojda prosím tě, proč to v každé diskuzi tapetuješ tímto starým videem, kterým se stejně vláda neřídí a neřídila...🙈

hojda
5. bře 2021

@marcicek84 Nevíš o co jde a bavím se s někým jiným,jestli sis nevšimla. Kamino se na něco ptala.... tak zalez😉

marcicek84
5. bře 2021

@hojda jestli bys neměla zalézt spíše ty s tím tapetováním starých videí... 😴😴

ilonne
5. bře 2021

@ondul Všechny moje děti si povídaly s balíky plínek, miminy na krabicích UM a podobně. Prostřední syn si dokonce povídal i na zabijačce s mrtvým prasetem.

hojda
5. bře 2021

@marcicek84 Jdi si přepočítat mouku, ať se trošku uklidníš....

nazka
5. bře 2021

@ilonne promiň, ale to prase mě pobavilo 😄😄
Moje děti si taky povídají a povídali se vším možným

marcicek84
5. bře 2021

@hojda prosím? i ta popelka dostala za úkol přepočítat hrách, ale mouku??? 😂 mám prosívat, nebo vážit? 😂 nestraší ti už z té izolace ve věži? 🙈🙉🙊

hojda
5. bře 2021

@marcicek84 Popelka loni na jaře panikařila a dělala si zásoby??? Jsi se blbě vyspala, nebo proč útočíš? Tady nikoho nezajímáš a jen to tu plevelíš.

kamino
5. bře 2021

@hojda idea pěkná, ale mám obavu, že u nás neproveditelná. Co zaměstnanci uzavřených firem? Kam se žáky škol? Jak rikam, podmínky v USA neznám, ale jak píšeš, tady se nehledaji cesty, jak zmenšit čísla, ale jak ocurat nařízení.

marcicek84
5. bře 2021

@hojda říká někdo, kdo má zásoby na 2 měsíce, ještě teď a pořád nepochopil, že si někdo hold musel z nuly nakoupit na těch 14 dní, když se nevědělo co bude, ale s tebou to je marný, ostatně jako vždy s hojdou, o počítání mouky a plevelení diskuze by ses měla zamyslet hlavně nad sebou, jsi totiž v této diskuzi absolutně mimo téma, tu se řešilo vídaní dětí mezi sebou 😉

radiva
6. bře 2021

@hojda ty jsi trapná 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

autor
6. bře 2021

Holky date uz pokoj? Me zajimaji odpovedi na dane tema. Dekuji

Strana
z8