icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

anta
24. únor 2009

Dobré ranko přeji, teď jsem udolala malýho. Řeším takový trošku problém. Když jsme tady byli s tátou, tak to tady bylo úplně bezvadný, malej byl milionovej, a on si zvykl, že pořád někdo u něj byl a teď jsem s ním sama a sotva odejdu na WC, tak začne do dvou vteřin řvát, že je sám, poraďte, co s tím mám dělat? Jak ho mám učit samostatnosti?

martinka79
24. únor 2009

Jani nic nech ho on si zvykne, klidně na něj mluv a jdu na Wc a říkej třeba neboj já jdu na záchod dělat číííííííí a manika je tady a nebo Honzíku koukej mami je tady. a bude když jdeš vařit tak to vše komentuj a klidně si ho vem do té dané místnosti a bude to za chvilku fajn. to víš drobek si zyvkl, že má někoho u sebe. normální..-)

martinka79
24. únor 2009

nejdou mi dával smajlíci a si mi to Mišák nějak ....

paolin
24. únor 2009

ahoj holky!jo, Jani, taky řeším po dovolených. Adam zvyklý na nosení od táty, na plno lidí a se mnou je pak naštvaný, znuděný, ukňouraný. je to na houbelec, co? konečně nejsi na malého sama a ono to pak má takové neblahé následky...
holky, je to ale boj!

martinka79
24. únor 2009

Tak u nás to je spíš, že Miláček chce tatina a bulíkuje či ho pronásleduje když odchází. jinak je pohdář.
hlásím pokroky. stavíme komín z kostek a a také na stojánek dává kroužky. vyfotit ho je nemožné. jedině až bude někdo doma.

holky vydržte.

anta
24. únor 2009

Já mám podezření na tu separačku, protože tohle nikdy nedělal a to jsem mohla být v klidu jinde i 10 minut a řev žádný, ale teď? No mám doma takové to lehátko, takže když jdu na záchod, tak si ho holt vozím s sebou, protože ten řev je naprosto hrozný 😀 😀
Marti, to dělám, říkám mu:"Maminka jde čury mury" 😀 , on na mě kouká, ale jak vidí, že tam najednou nejsem, tak řev. A to dělá i když jsem pár metrů od něj a kouká na mě! Tak šup, řev, na všechny čtyiř a po kolínkách za mnou doleze jako křeček a už se mě chytá za tepláky 😀 😀
Takže novinka je, lezeme po kolínkách, aspoň k něčemu to je 😀 😀 😀

anta
24. únor 2009

Jo a taky dělá to, že si hraje hraje, najednou dá ruce nahoru a už mě objímá 😀 😀 😀

e.k.t
autor
24. únor 2009

Koukám na mamánky a šikulínky, Joli je pohodová, teď cupuje mědvěda a přitom likviduje piánko s knížkou 😅

martinka79
24. únor 2009

Jani neboj to dělal i náš prdelínek bulel jen jsem popošla. a jak mě držákovala stavěl se a vše dokonce jeden čas chodil se mnou a držels e tepláků.
Vždy jsem říkala toto se mně nikdy nestane. HAHAHA 🙂
ale už je to pryč. jedné řešení vydržet jako všechno.🙂

anta
24. únor 2009

Evi, ahoj, závidím 😉

martinka79
24. únor 2009

jj to znám Jani hele normální 🙂

Evi ta je ale hodná holka.

paolin
24. únor 2009

holky, vy jste damé pokroky! no paráda! 😵
u nás nového nic moc. jo, vlastně Adam si sám stoupne ze sedu. pak udělá dvakrát něco jako, kroky a buc na zem 😀

martinka79
24. únor 2009

Jé Pavli a že prý nic. super.🙂 nedjou mi ty slajlíci to je blbé.☹

martinka79
24. únor 2009

:-/

martinka79
24. únor 2009

a neštovice nic.

paolin
24. únor 2009

Martim to je divný! zkus vypnout a zapnout koníka.

anta
24. únor 2009

A mám ho nechat tedy řvát a mluvit na něj, nebo mám hned k němu letět a objímat ho? To je to, co mě zajímá, vydržím obě varianty, jen chci vědět, co tedy mám dělat 😉

paolin
24. únor 2009

Evi, Joli je prostě užasná 🙂

martinka79
24. únor 2009

evi poslala jsem ti včera konečně balík. normálně asi 20min na poště, holky je toto normální? mám pocit, že pošta jedna z nejhorších institucí.

martinka79
24. únor 2009

Jani já radím vyržet pláč, ale samo přijít pohladit a zase jít to udělat co je třeba.

e.k.t
autor
24. únor 2009

No Marti myslím že je to odměna za ten měsíc v nemocnici beze mne, prostě se musela naučit, ale jinak je klidná a chvíli se zabaví i saMA.
teď si tu kramaří hračky po celým obýv áku, olizuje podlahu no to musí být dobrota 😀 😀

anta
24. únor 2009

Malej si ještě na ta kolínka kleká a vykukuje z postýlky, když má oporu šup na kolínka a už se opírá a šmejdí 😀
Pavli náhodou to je moc super novinka 😉

martinka79
24. únor 2009

Evi já mám pohodáře, Včera jsem jela na cvičo a normálně ho choval kamarádky manažel já byla jinde a pohoda v obchodě zdraví chlapy (hitlerovsky) já ho můžu dát komukoliv,a le když jsem s ním bývala sam také mi tokolem toho 8měs dělal.

e.k.t
autor
24. únor 2009

Marti tady je to s poštou podobné, ale už posílili, byly intervence i moje na ředitelství pošt, a kupodivu přidali okýnko, takže u listovní a balíkové jsou dvě a peněžní jedna 😉

martinka79
24. únor 2009

tak jsem to vypla a zapla nic. jenže já tam automatické přihlášení. nevím budu psát bez smajlů 🙂 já si ani nepamatuji jejich značky.

anta
24. únor 2009

Evi, vy tam sakra musíte mít pořádek, když se do toho Jolinka dá. Vytírá vám podlahu jedna radost 😀 😀 Tak hezky plínku do ručičky, ať to poslintaný ještě utře a máte po uklízení 😀

martinka79
24. únor 2009

no u nás šly 4okýnka,a el to víš na spádové město je to i tak málo.

e.k.t
autor
24. únor 2009

Jani taky jsem pro nechat chvíli pobrečet, joli si po řevu což taky někdy zkouší pěkně říhne a kolikrát udělá i nadílku, ale včera nebylo nic, tak doufám že bude dnes 😵

paolin
24. únor 2009

Marti, souhlasím s tebou. jak mám jít na poštu, tak se ježím. už využívám spíš PPL. jsou dražší, ale přijedou a pak přivezou až do domu. a to druhý den.

holky, je to ale sranda s těma mrňouskama! ale letí to! vždyť u Gábi budou mít za chvíli rok!

martinka79
24. únor 2009

u nás se stojí jedna fronta a ta se potom rozděluje kdo je jak na řadě. debilovina.