Drobečci z třetího trimestru
😉
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀
my už máme za sebou výpravu do školy, snídani a vysávanky. te´d tu je čtenářský kroužek
dnes nás čeká dr. tak jsem zvědavá co řekne
Evi přesně já na to dojela tolikrát u nikolky pochvala buch políček do hlavy co udělala za botu. Jednu vám povím. Jednou jsme šli s taťkou ven či někam (i s malým) a Nikolka nám volala, oba jsem měli mobil doma tak jak to zvonilo došla k tomu přijmula hovor a povídala si. CHÁPETE TO? jsem myslela, že dostanu psotník..... jak je .... Mobil měla chvilku zabaven a potom se jí samo vrátil. Ona sice neví, že to stojí jako peníze,ale i tak. 😀
no doufám, že bude zdráv už bych vyrazila na malou prochajdu jen tak.
No já si trochu přece jen myslím, že Honýš není stále v pořádku, pořád přece jen pokašlává, rýmu má taky a chová se fakt prapodivně a pořád se na mě lepí, přemýšlím, že budeme muset jít k dr., tohle se mi fakt nezdá. Takhle pekelně se chová, když mu něco je ☹
no Jani raději si s ním zaskoč, ty už poznáš že mu něco schází a dr by ti mohla poradit co to je 😉
Zatím manža napsal dr. mail, uvidíme, co napíše, fakt to s ním není k vydržení, to, že mamánkuje, vím, ale takhle? To se mi fakt nějak nezdá 😒
Já právě myslela, že to nebude tak strašný, protože ač v pátek začal zdravotně haprovat, tak do neděle byl naprosto zlatej a od pondělí je naprosto nesnesitelnej, jako teplotky nemá, ale ten kašílek přece jen pořád je ☹
ahoj holky 🙂 tak u nás dnes hrozná noc ☹ Ladík se probudil kolem 11 a normálně bloznil,převaloval se ze strany na stranu,furt povídal a hrozně moc dýchal ☹ měla jsem strach jak blázen,tak jsem ho vzala změřila teplůtku a mezi tím mě ještě pochcal,tak jsem jí ani nedoměřila a chtěla jsem mu dát sirup nurofen,ani nechtěl a pořádně se zblil ☹ pak jsem mu dala čípek,úplně se klepal a tak po 15 min, usnul ☹ já nemohla do dvou spát vůbec až pak jsem usnula a ráno měl 37.7 ale byl živej,hrál si,povídal,hopsal,teď spinká,ale už by se měl každou chvíli probudit,myslíte,že i to bude zoubkama 😒 bývá i ráno teplůtka,zvýšená,...jaký máte zkušenosti,
zuby klidně teplotu vyvolají, many šílené tedy. drž se. uvidíš do odpoledne ale zastím bych nikam nehnala aby něco nechytil
Many já byla d Mišákem 3dny doma s teplota než jsme viděla rýmu a kašel takže klidně bu´d v klidu. snad to bude jen zubaté. někdy mi přijde že se přes net nakazíme taky. 😀
😀 😀 😀 no k doktorce zatím nepoletím,ještě by měla řeči,že plaším,... 😒 zkusím ho sama kurýrovat a s pomocí vás 😉 a uvidí se
určitě stejně na teplotu nic jiného nedostaneš a pokud to nebude na ATB tak a ni kapky a tak to vše si můžeš koupit sama.
ještě spí,bylo by dobrý,kdyby to i protáhl to spaní ☹ jsem z hotová,mám fakt strach,možná zbytečně velký ☹ ale mám a raději ať spinušká
áá na Honzíčka taky něco leze ☹
Marti ani nevím jak jste dopadli vy,musím dočist,jestli už jste fit,včera jste měli jít myslím na kontrollu ne,nebo to zase pletu 🙂
no já si ymslím, že se vyspínká z té noci
michálkovi je fajn jen dnes trochu rýmuje. Dala jsme ho hajat jelikož kolem 11.30hod chci jet k té dr.
tak snad Mišánka ta rýma už brzo přejde 😉 to je taky pěkně protivný,že ☹ a musíš odsávat nebo už ani ne
určitě dospává noc. bu´d v klidu a pokud měl teplotu tak i jí. teplotta je obranný nechanismus

Jani Evičko ahojky