icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

e.k.t
autor
21. čer 2009

Tak to je super, Martin ještě pořád není doma, no asi nestihl první spoj, no co se dá dělat 😉

anta
21. čer 2009

Dobré ranko, no koukám, že jste ve formě, Nikolka vylezla a Honzík zalezl do bezu 😉

anta
21. čer 2009

Evi, díky za maily, co mi posíláš, obzvláště ten poslední je velmi logický 😀 😀 😀

martinka79
21. čer 2009

jé se máš Jani, ale zase jsi s ním už nějakou dobu byla vzhůru. My vstávali tedy brzy před šestou... Mm budík nás probudil 😠
Evi to je blbé, když ještě není doma. tak rychle kávičku snídani ať má chvilku pohodu.

anta
21. čer 2009

Ano Marti, dnes jsem se probudila ale později, o celých 6 minut 😀 😀 😀

martinka79
21. čer 2009

No tak to jsi si pospala, ale co se dá dělat viď. 😉

martinka79
21. čer 2009

Evi přemýšlím jak vyplnit čas.. abch patřila do klubu. 😉

anta
21. čer 2009

Marti, jsem celá přespalá 😀 😀 No jinak to dopadlo tak, že jsem Honýse tátovi musela vzít, neboť ho uspával cca 20 minut, tak jsem ho raději unosila, za 2 minuty byl Honzík tuhej jako žádnej druhej 😀 😀 😀

martinka79
21. čer 2009

Jani máš na něj dobrej vliv. 🙂 a jak se jinak daří s tatinem doma? pohoda, plánujete nějaku prima vychajdu?
Nám za hcvilku začnou slíbené prázdniny a potom hurá za vámi. 😉

anta
21. čer 2009

Teď mám dobré období, tak ani nenadávám 😀 😀 😀 Dobrýýý je tooooooooo 🙂 No taky se na vás dost těším, jsem zvědavá na Honýše jak to pobere, snad nebude zrovna moc protivnej 🙂

martinka79
21. čer 2009

jé neboj my ho snad stresovat nebudem i když vidět takovou tetku to bude zážitek na dlouho. 😀 a když bude chuděrka z nás ... nalomenej spakujeme se. 🙂 tak to je fajn vědět, že se máte prímově a s tatinem. co dnes uděláš za super baštu?

martinka79
21. čer 2009

my půjdem dopo na chvilku ven, musíme dělat ejště úkoly a odpoledne asi pojedu s dětmi na kola. 😉

anta
21. čer 2009

Dneska uvařím slepici na paprice, to se moc těším 🙂

martinka79
21. čer 2009

jééééééé tu taky můžu.

martinka79
21. čer 2009

tak pádí me ven§

anta
21. čer 2009

Tak se hezky vyvenčete, svítí punťa, tak to bude fajn 😉

martinka79
21. čer 2009

bylo to příjemné teď oběd a hurá do hajan.

anta
21. čer 2009

My jsme již dojedli, Honzík je nějaký umrčený, mám podezření na zoubky, pořád si žmoulá ušiska a je protivnej, nakonec to tady dopadlo tak, že já vařila, dítě se mi pletlo pod nohama s vařečkama a vařilo na zemi víčka od petlahví, no a tatin ten seděl na sedačce naprdnutej nebo co, neboť Honýš u něj dopoledne neustále řval 😀 😀 😀 No ale máma nám jde, Honzík krásně chodí za ručičky a křičí u toho mama, to je super 😀 😀 😀

martinka79
21. čer 2009

Jani to je vážně super. Tak snad honzíka i tatina to protivenství přejde 😉

anta
21. čer 2009

Taky si to u mě Honzík vyžehlil tou mámou, jak krásně říká 😀 😀 Nechtěla jsem ho tátovi raději moc dávat, neboť je asi unavený a vždycky, když u něj Honza nechce být, mám pocit, že to cítí, že táta není ve své koži, tak řve a pak táta se začne vztekat, no kdo to má poslouchat? Tak je vždycky od sebe rozeženu "ty půjdeš tam, ty jinam" a je to 😀 😀 😀 Nijak extrovně to neřeším, vezmu si vařečku, oba dostanou naplácáno a tytyty, no ale je fakt, že táta by mohl mít taky rozum a zbytečně na něj nehoukat 😀 😀 😀

martinka79
21. čer 2009

jééé rozum, to je fór 😀 správně to děláš a já musím rozhánět všechny a někdy i psa. Ovšem ten je inteligentní tak dá pokoj sám.
chystáme se ven malej se porbudil.páček snad trefíme s kolama i domů.

anta
21. čer 2009

Tak nám poroste dvojka vlevo dole, našla jsem teď rýhu na zoubek a já pořád, proč je Honýs tak ukrutně otravnej 😀 😀 😀 Třikrát huráááááá 😉

paolin
21. čer 2009

ahoj holky! my dnes byli ve Vyškově u dědy a u švagrovců. Adam nečekaně po cestě neusnul a pak se dědy hrozně lekl a celou dobu usedavě plakal. tak jsme ho po hoďce dali spát do auta a byli s dědou ještě chvíli venku. u švagrovců pohoda, jako vždy 🙂 kluci-všichni čtyři-divočili a cestou zpátky jsme vezli synovce, takže jsme ozkoušeli autíčko s třemi řady sedadel a překvapivě supr. Vítek je teď s Martinem u babi a Adama se mi i přes probuzení po vyndání z auto podařilo uspat. jůůůů...tady je ale tiché 😀

Jani, roste další zoubek? no tééda, to jsou zprávy!
Marti, už jsi měla klidnější den?
Evi, s tím učením jsi vážně frajerka!

paolin
22. čer 2009

tak dnes jsme vstávali před pátou. fujtajbl teda...venku ošklivo, zima, brrr! 😝

martinka79
22. čer 2009

krásné ráno holkx nějak nám stagnuje technika pc se stále vymýšlí a chce obnovat MM už by ho neraději vyhodil, ale já stále říkám škoda škoda.... peníze se hodí jinde a máme ještě přeci nˇtas.
Včera to bylo prima výlet na kolech a jen domů nás vezl kamarád a kola na vozejku 😀 lilo.
Pádím uklízet a umyt si hlavičku jedeme potom k tomu dr.. na vysočinu. taky si dens dovezu svoji maminu asi na 3dny 🙂

martinka79
22. čer 2009

holky pc stávkuje ☹ ale je nám fajn.

anta
22. čer 2009

Dobré ranko, holčiny, teď jsem udolala Honýše, ach ty zoubky, to je hrozný, v noci byl vzhůru nejdříve ve 23 hodin, pak ve 2,30, pak ve 4 a v půl pátý, takže děs běs, ale aspoň vím, že jsou to ty zoubky, tak si nedělám takové starosti, to se vydrží 😉
Pavli, vše nejlepší k svátečkovi, Honzík ti posílá uslintanou hubinu na čelo, aby jsi se moc nerozvášnila 😀 😀 😀
Ahoj Marti, tak odežeň Mišáka, ať ti ho nevypíná 😀 😀 😀

martinka79
22. čer 2009

tak pc nějak nechce poslouchat píšu z MM noťase. jedeme k dr. snad od zítra bude v pohodě. Jinak mu noťas zabavím. 🙂 no mišák ten už tomu jen dodal korunku. mějte se prima.

paolin
22. čer 2009

čus bus! dnes je venku ale hnus! jsem z toho pěkně na hlavu padlá 😒 docela se těším, až půjdou hoši spát. klidně všichni tři 😉

e.k.t
autor
22. čer 2009

ahooooojjjjjj jsem zpět z Prahy, zkoušku mámk, uši ne, ale to neva, ještě zmáknout dopravu a jsem zase výpravčí 😀 😀