Drobečci z třetího trimestru
😉
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀
dobré ráno,
Honzulátko, přejeme Ti s Martínkem všecičko nej nej nej k těm Tvýmprvním narozeninkám, ať děláš mamince a tatínkovi jen samou radost a jsi stále tak šikovný, jako doteď. Martínek posílá fialovou pusinku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Krásně si užij oslavičku a dárky!
Nás dneska taky čeká oslava, neštovice jsou v plném proudu s teplotama, ale bohužel už je vše objednáno, takže to nemůžeme zrušit, tak sand to nějak dopadne☹
Joa Ládíčkovi od Many, vše nej k svátečku! Samý oslavenečkové🙂
Děkuji Vám holčičky a děťátka za přáníčka 😉
Alenko, chudáček Martínek, ten je jak beruška posetý fialovými tečkami, pusinka se Honýškovi líbila, musela jsem si ale napatlat pusu genciánkou, aby byla fialová. Ty se Alenko 2v1 opatruj 😉
Děkuji Evi za pevné nervy, ty jsou občas každý den potřeba 🙂
Připojuji se k blahopřání Ládínkovi a velkou půůůůůůůůůsůůůůůůůůů, je to tady pěkně propojené, Martínek má narozky na Honzíka a Honzík na Ládíka, super 🙂
Tak jsem dneska Honzíkovi ostříhala vlásky, vzala jsem mu tedy jen ofinu, panč jí měl až k nosu a musel nosit sponečku, aby si vlasy nemáchal v jídle 😀 😀 Vlásky jsem si schovala pro vzpomínku 🙂
Měl to dlouhý jak Filipes ušáky, tak to šlo pryč a zdá se mi, že má konečně chlapecký vzhled 🙂
Krásný narozeninový den Honzíkovi a´t je jen jen ten život krásnější a šťastnější. 🙂
Ládíku vše nej k svátku. 🙂
Evi Jolanka je hodná to holčina má správné způsoby tak ať jí to vydrží. 😉
jani ty jsi stříhala cuplíka čekal jsi na 1rok viď. také mám schované vláskyNikolky. prdelínovi enní co stříhat tahám mu vsaly sama z hlav, aby rostly. 😀 😀
Marti, chacha 😀 😀 No měl to už fakt dlouhý a teď mu to moc sluší 🙂 Šoupnu do albíka jednu fotku, abyste to viděly, jaká je to změna 😉
milý Honzíku, už jsi cca půl hodinky na světě! tak ať jsi ořád tak šikovný, roztomilý a rosteš, jako z vody! ať z tebe má maminka jen a jen radost! hodně krůčku, zoubků, slovíček a jiných pokroků do dalšího roku ti přejí všichni od Pečenků 🙂
Pavli, kadeře jsou uschovány v pytlíku, schovala jsem si od něj vlásků jak na dvě hlavy 😀 😀 😀 Děkujeme za přání. Honýš je dnes bohužel protiva, tak je takový řvavější, ach ty zuby, ty přijdou vždy, kdy se to nejmíň hodí, ale co, zítra zase bude líp 🙂
Ahoj holky, zítra jdeme na roční prohlídku, to bude zase rambajs 🙂 Ale mám dojem, že Honýš trochu povyrostl do výšky, to jsem moc ráda 🙂
Proč rambajs? Hozulka to zvládne v pohodě, neboj a dr je určitě o moc lepší naž ta původní 😀 😉
jééééééé to bude rachot hele náš Michal je vždy hodnej,a le je to rachot ajak tam poletuje a hraje si. 😀 máme prímovní dr. takže pohoda.
Evi tak dojeď.
jo slibuju to delší dobu, ale nějak teďko nestíhám, ale bude určitě jen lépe 😉
Evi jasně to bylo jen ze žertu když jsme obě dvě samotinké. 🙂 samo až to vyjde tak to vyjde.
jasně, já to pochopila, dítě konečně uspáno teplým UM s odměrkou granka, potvůrka vyrunkla 200 a při tom spokojeně usnula 😀

no já jsem si nestěžovala nikdy, mám pocit že tu někdo smrrrrdííííííí 😝 😀 😀 😀