icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

e.k.t
autor
29. čer 2009

tak u nás bude dnes bezmasý oběd, žampionový bešamel a těstoviny 😉

martinka79
29. čer 2009

jéééé já chci taky bešamel. u nás se konalo domouvání na obci na motné pomoci lidem s povoDněma. hurá a nakonec to vyšlo pomůžeme teď aby lidičky nosili věci já už mám balík věcí..... 😉 a něco nakouppím.

martinka79
29. čer 2009

my dnes máme rizoto. Míšák šupal spát a já jdu balit hračky co chci dát z domu. asi je daruji někam. zítra u nás probíhá sbírka na povodně to se sbavím oblečení.....

anta
29. čer 2009

Holky, tak jsme zpátky z roční prohlídky, Honýš usnul cestou domů, aha a to jsem ho chtěla nakrmit, tak nic no 🙂 No a jinak vážíme 11,320 g, měříme 77 cm, tak to jde. 😀 Ptala jsem se dr. na takové trhavé pohyby, co Honýš občas dělá, říkala, že to mám sledovat a příp. nás objednají na neurologii. Zapomněla jsem se jí zeptat ale, jestli máme převařovat stále dobrou odu? Převařujete ji?

martinka79
29. čer 2009

od roku se nemusí. já mám,a le fitr a balenou vodu nedávám. už bych nepřevařovala.

anta
29. čer 2009

Dobroš, tak dík 😉 To jsi mi připomněla, že jsem vyluštila v TV magazínu křížovku a možná vyhraju vodní filtr, tak jsem zvědavá, možná vyhraju velký .... 😀 😀 😀

anta
29. čer 2009

Takže to znamená, že už můžu používat normální vodu z kohoutku? Mám v tom trochu hokej 😅

martinka79
29. čer 2009

Jani já po roce začla používat... jaká je u vás voda z kohoutku? pokud v poho tak klidně používej a začni pozvolna.

anta
29. čer 2009

Jo a (vím jsem hloupá) a tu taky musím převařovat? Ptám se pitomě, panč fakt nevím 😉

martinka79
29. čer 2009

Jani nejsi hloupá. 🙂 tu už nemusíš převařovat, normálně z ní uvař čaj a pokud pije čistou a je dobrá tak nepřevařuj a pokud je nic moc tak si ji převař a nalej do pet lahve. ale petkovou může pít už teď nepřevařenou.

anta
29. čer 2009

A můžu to třeba už ohřívat v rychlovarné konvici nebo je lepší v hrnci? Chci být připravená na všechno 😀 😀 😀 Jinak Honzík je naštěstí zdráv, budu jen sledovat ty jeho trhavé pohyby a uvidíme, snad to nic není, dr. říkala, že to taky může být tím, jak čůrá, že mám zkusit sáhnout na plínku zrovna po tom, co sebou trhne 😉

martinka79
29. čer 2009

no to je pravda to děti děláají při čůrání... Můžeš to přrvařit klidně ve varné konvic, když si bdueš vařit čaja či kávu tak zaelješ i honzíkovi čaj nebo až voda schladne tak mu ji nalij do lahvičky na pití tak to dělám já.

e.k.t
autor
29. čer 2009

Jani my dáváme normální vodu z vodovodu na surové pití přes filtr Brita aby se odstranil chlor a těžké kovy a jinak normálně když dělámpytlíkový tak normálně v rychlovarce, já teda Joli snad převařovala 3 měsíce, sterilizovala 1 za 4 dny do 6ti měsíců a teď normálně myčka a hotovo 😉

e.k.t
autor
29. čer 2009

já to dělám právě tak a když je schladlá přeleju do petky a tu pak pije v pohodě, jinak v konvi mám pořád převařenou vodu, když mi teď dává mlíko i během dne tak jen přihřeju a hotovka
😉

anta
29. čer 2009

Tak díky moc, holky, nám zbyla ještě jedna dobrá voda, tak jí dodělám a přejdeme na normální, myslím, že je docela i dobrá ta z toho kohoutku. No jo jsem takový poctivec a dodržela jsem ten rok, teď už se můžu utrhnout ze řetězu 😀 😀 😀 Takže když bude mít žízeň tak mu můžu dát normálně nepřevařenou dobrou vodu jo? Tak to bude čučet, co pije 🙂

martinka79
29. čer 2009

ano dej mu nepřevařenou ať si zvyká a počkej jak ji bude pít ve vavě....

anta
29. čer 2009

🙂 No tak snad ten filtr Brita, Evi, možná vyhraju přes tu křížovku

e.k.t
autor
29. čer 2009

jinak my ji koupili v akci asi za 700 😉

anta
29. čer 2009

Já jsem se právě chtěla zeptat, kolik to stojí 🙂

e.k.t
autor
29. čer 2009

bez akce cca 900

anta
29. čer 2009

Tak jo, uvažuji o tom, že bych to pořídila. Teda Honzík ještě spinká, holky, on bývá vzhůru již od půl páté, to je děsný 🙄 😀

martinka79
29. čer 2009

Jani to je děsný,a le normální já s Nikolkou tak bývala vzhůru sama sebe nechápu. 😉

martinka79
29. čer 2009

dnes pracují na stavbě jak o život,,, dělají prapery a bagrují zahradu. 😀 jen zase parapetáři od bourávají část podezdívky na prapety mě to taks e re ajk se v tom domě furt něco dorovnává, platím firky a ony to poserou. 😝 a já jsme tak zaujatá, že sleduji v domě každou puklinku..... jsme děsný detaalista

anta
29. čer 2009

No já jsem se probudila ve 4,13 a už jsem neusnula, tak si dokážete asi představit jak vypadám, zombik hadr 😀 😀 😀

martinka79
29. čer 2009

ale ne... jsi krásná. 😀

anta
29. čer 2009

Marti, ale to je správný, že na to dohlížíš, dáváte do toho dost mastný prachy, tak si přece nebudete za to pořizovat šunt, jde o budoucnost, ne? 😉
Ano jsem hezká jak záchodová deska 😀 😀 😀 Miss ČR je oproti mně samozřejmě držka 😀 😀 😀 😀

e.k.t
autor
29. čer 2009

teda tady tak šíleně leje 😝 😝

paolin
29. čer 2009

čauky holky! ráno jsem si dáchla s Ádou, pak jsme byli venku, oběd, uklízení a teď už zase spít, tak jsem tu 😀
Adam už pár dní drží svoji nespací novinku. usne v 7, v 9 je vzhůru a do půl dvanáctý děla bůgr. no a pak vstává o půl 6. fakt supr teda 😠 snad ho to brzy přejde. 😉
stihla jsem mu dnes juknout do pusy, když zíval a myslím, že se mu klube nějaká stolice. kolik, to nevím. neukázal 😀 taky jsem si volala na výsledky stěru z krku a má je negativní. takže veškeré výsledky OK, ale chlapeček pořád kašle a je zahleněný. možná zuby, možná alergie. co už no..

Jani, jdu kuknout na fotky! oslava tedy prima, ju? no a míry váhy máte pěkné 🙂
Evi, Marti, u vás vše OK?

holky, taky je u vás takový hnus dusno?

martinka79
29. čer 2009

nééééééééééé nech si déš´t, jedu do brodu pro yktku a Nikolka má poslední Aj. no je pravda, že to beru an celý život a porto vše moc detailně zkoumám. ale nějak nejsme na 100% spokojená s prací některých ... až na mého MM ten je profík. 😀 😀 musím ho chálit.

paolin
29. čer 2009

čoveče, Jani, ty máš ale dlouhý vlas! úplná zlatovláska 😉