icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

e.k.t
autor
29. led 2010

no aspoň jsi si trochu dáchla s tím zubem 😉

martinka79
29. led 2010

KRÁSNÉ RÁNO VŠEM, dnes už to je Ok, vytáhla jsem dren sice to cítím, ale s tíms e dá už žít a konečně v klidu jíst bez aromatických příchutí a vůní... 😉

martinka79
29. led 2010

vysááááááááááááááváááááááááám

anta
29. led 2010

Ahoj holčiny, tak jsem ten včerejšek přežila bez újmy na zdraví, ale jsem unavená, panč když nemám MM doma, tak z toho nějak špatně spím, no Honzík splnil můj příkaz a byl na svého tatínka docela nepříjemnej 😀 😀 😀

martinka79
29. led 2010

JAni.. to je spiklenství

martinka79
29. led 2010

přijede ná návštěva a půjdem bobovat..

anta
29. led 2010

To má manža za to 😀 😀 😀

many
29. led 2010

ahojky holky 🙂
hodnej Honzíček 😉

anta
29. led 2010

Je to šikulka poslušná 😀 😀 No ne, mezi námi holkami, kvůli manželově zábavě jsem nevyspalá a mám toho víc plný kecky než v jiný pátek a tohle teda už mě přestalo jako bavit 😉

many
29. led 2010

tak dnes příjde z práce a může se věnovat Honzíčkovi celou sobotu a neděli 🙂 může mu kreslit auta, domečky,..... 😉

many
29. led 2010

dneska se mi podařilo uspat synka taky brzo 🙂 tak ještě přes půl hoďky by měl spát 😀 pak se těším zase na vzduch 😀

anta
29. led 2010

Jé já už se taky moc těším ven, nebyli jsme dost dlouho, do těch mrazů kluka příliš netahám. Ale dneska už se fakt těším 🙂

martinka79
29. led 2010

čauky my byli dopoledne s návštěvou a potom oběd dětem a návštěvě a hraní a nakonec spaní dětí.. a potom uklízení... to byl brajgl,ale zato hraní dětí mi to stojí. teď prdelín spí a odpoledne jdeme zase ven... je tu konečně prímově sněží a krásně a máme počasí o kterém mi vyprávěla many.

e.k.t
autor
29. led 2010

tak jsem dnes polítala co jsem musela

gyndr prohlídka ok ale tlak 160/110 ☹ 😝

takže k ol tam tlak 160/100, takže odběry neslaná dieta a za měsíc ko a pak buď léky nebo další dieta a ty léky jsou nějaký speciální a na 3 měsíce 1500 😝

anta
29. led 2010

Ahoj holčiny, tak mám net na notebooku a už tady můžu s vámi být 🙂 😉

e.k.t
autor
30. led 2010

Jani tak to je fakt super 😉

anta
30. led 2010

Ale jinak se cítím vcelku dost pořád unavená, chce se mi pořád spát, spaní mám rozhozený kvůli MM, v noci spím blbě a do toho ještě MM řádí s Honzou tak, že dítěti se pak nechce spát. Ztropil výtržnost, protože spadl manžovi tak blbě, že si rozsekl ret, mám já to s těma chlapama trápení 😠 😠 . Honzíka jsem raději uspávala sama, protože sotva viděl manžu, tak řval jak blbej, achjo. Manža je celej nerves, stojí to opravdu za nic ☹ No nenakopli byste ho už? Přemýšlím, že mu asi dupnu na krk, jak mě štve - ne Honzík, starej 😀 😀 😀

anta
30. led 2010

Vím, že si teď na MM pořád stěžuji, jenže čekám, že mi o víkendu aspoň pomůže a ne, že tady bude ještě větší rambajs, než když jsem s klukem sama doma 😖 Tak snad bude líp, neklesám na mysli, neb jsem dcera národa Jana Žižky a ty se hned tak nevzdávají 😀 😀 😀

e.k.t
autor
30. led 2010

Jani to máš docelatěžké doma, to já si teda nestěžuju, Martin mi tu adaptaci ulehčuje jak umí a může, je to dost únavné, ale stojí to za to. ho neubude a já si trochu dáchnu 😉

anta
30. led 2010

No je to jen blbé období, si myslím a taky si myslím, že se to spraví a zase bude fajn. Mám je oba moc ráda a všechno vydržím a nedám a nedám 🙂 Nikomu nezávidím, že má "lepšího" manžu než já, prostě se to jen nějak blbě sešlo. Když já jsem taky držka nevymáchaná a hned je oba zdrbnu, takže asi tak 😀 😀 😀

e.k.t
autor
30. led 2010

no nemysli, než jsem šla do práce a mm se začal snažit tak byl taky na studenou sprchu 😉

anta
30. led 2010

Snažím se býti holka rozumná a tak jsem MM řekla, že když náhodou po něm vyjedu, tak je to z důvodu, že jsem nevychrápaná a taky, když se snažím sjednat tady pořádek 😉 Ale říkám, ještě jednou a má kýbl studený vody na sobě 😀 😀 😀

e.k.t
autor
30. led 2010

no to by koukal, ale na vztekající se malé děti to funguje, tak třeba i na větší děti 😀

anta
30. led 2010

Evi, to mám taky odzkoušený, že když malýho chytaj hysteráky, tak jdu a opláchnu mu obličej a zklidní se, možná by na manžu stačil hadr od nádobí pěkně uleželý 😀 😀 😀

martinka79
30. led 2010

JUaNI ČAUKY EVI ČUSÍK...
tak holky, že by dnes bylo lépe?
U nás nádherně děti dopo sami venku a odpoledne jdeme na brusle. 😉 ..

anta
30. led 2010

Tak Honzík se nám z toho zaplaťpánbůh vyspinkal, no to jsem moc ráda, bylo to nepříjemné. MM je unavenej a tak jsem ho rychle s Honzíkem vyhodila ven, aby si provětrali hlavu, to má za trest, řekla jsem mu, že jak mi vyčetl, že ho mívá o víkendech, že tomu tak bude dál a že na tom opravdu nic měnit nehodlám, tak se s tím smířil, mezi námi holkami, se mnou není radno bojovat 😀 😀 😀 . Zítra očekáváme návštěvu, přijede moje máma, panč jsem měla ty narozky, tak chce přijet 😉

paolin
30. led 2010

ahoj holky! jsme back! jak se tu máte, co děláte? dočíst vás asi nedám 😀 tak šupky dupky novinky sem 😀 😀 😉
jinak hory príma. bála jsem se toho, ale zvládli jsme to i s Ádovou rýmou a děsivým chrchláním. Vítek jezdí jedna radost, tak jsem hrdá máma 😀 dali jsme ho na 2x hodinu do lyžařské školy a instruktor tátu pochválil, jak Vikyho hezky neučil 😉 vařili tam báááječně, tak jsem snad i přibrala 😉 no a studentíci z lyžáku taky fajn. učitelé na pohodu, takže večer prima pokec 😉 ani domů se nám nechtělo 😉 no tak šupky dupky k povinnostem.

anta
31. led 2010

Ahoj holčiny, tak vás zdravím, u nás se již žije naplno 🙂 .
Pavli, tak jste si to užili? To je moc dobře, já již píši ze svého nouťasu, konečně to mám zapojený a tudíž k něčemu 😀 😀 😀

monkia.pv
31. led 2010

ahoj holky,tak koukam ze Janca uz notasuje 🙂 to je fajn! Pavca se nam vratila to je tez dobre 😉 !
My jsme ode dneska sami doma ☹ MM odletel do Egypta na 3 tydny,nastesti konecne poridil druhy notas tak tu muzu byt s vami budu vas potrebovat! Ve stredu jsem se dozvedela ze muj tatka ma rakovinu ach jo holky co je to za zivot?! ☹

anta
31. led 2010

Ahoj Moni, no teď si mě dodělala, před chvílí mi moje máma oznámila, že má těhotná sestra v noci potratila, ještě toho trochu ☹ ☹ Drž se!