Drobečci z třetího trimestru
😉
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀
many ahoj, díky 🙂 jen jsem sem bohužel namrkla, jdu dělat honem obídek a pak musíme k dr. do poradny..... tak zatím papa
Tak malej spal dohromady asi třičtvrtě hodiny, bléééééééé 😝 😀 To je děs běs to jeho občasný nespaní 😉
jsem tu míšák spinká venká já nasraná na tu firmu od okne. holky sleva 2613kč za čekání 60dnů.
Gabi elfíky znám to Miluje nIkolka už loni s nima šílela jak blázen pořád se tomu směje. moc pěkné. 😀 😀 😀
Dobře, Marti, klidně piš, poradím. Dala jsem malýho do postele a co myslíte? Nespí, nemůže chudák usnout, občas ho nosím až do jeho usnutí, ale teď se mi to ne a nedaří 😔 Venku je fakt hnusácky, tak tam ani nepolezu 😉
děkuji jdu se kouknout. přišla už Nikolka MIšák chrupe venku začíná pršet a já nemám pláštěnku.
V poho, já ti posílala i maila i do IP, pro jistotu, závidím ti, že ti Mišák spí, to moje zvíře ne a ne zabrat 😝 😀
tak my uz jsme zpet.
ahoj Manyyy a Gabii! skoda, snad vas chytnu priste 😉
Jani, tak snad uz Honzik zabral!
Marti, je to mizerie. nejak podle zakona jsou sankce 0,1%, coz je vysmech! my to meli pri rekonstrukci taky 😒 ta prodleva je naprosto silena! snad z nich neco vymlatis!
Adamek spinka, Vita ma kouzelnou skolku. jdu se honem najist. mam zase motaky, jak psavala Many 🙂 Mirek z Plzne vyrazil o pul ctvrte, tak dorazi nejak po sedme. kluky vzhuru uz asi nestihne. jinak jsem neodolala a koupila Vitovi k vanocum pejska. plysoveho, ale vypada, jak zivy 🙂
Bohužel, spal jen 10 minut, dneska mu to spaní kupodivu nějak nejde, i když je spavé počasí, tak snad zítra bude líp. Musím na jeho obranu říci, že i tak je usměvavý a nijak extra nepláče, jenže já jsem se s ním dneska tahala nejméně 4 hodiny v naději, že usne a ono nic, jsem ztrhaná tělesně jak mula 😒 😀 Ale jak vidíte, beru to s humorem 😀 😀 😀
Jani, to je super, ze te humor neopousti 😉 zase bude spinkat krasne v noci 😉
grilovala jsem koleno a jak jsem mazala za Adou, tak jsem ho trochu spalila ☹
holky já byla na besídce, Michálek spí pěkně v kočárku nádherně a v postýlce jak se mu chce přes den. 😉
😀 😀 To já jen tak, musím si dělat legraci, jinak bych se brzy zbláznila 🙂 Holky, co já jsem za trubku, chtěla jsem si dnes dát za odměnu slivovici a úplně jsem na to zapomněla. Před spaním si jí nedám, to bych špatně usínala 😉
Evi, ham ham 😉
No MM pomalu plakal že musí do práce, a prý to mám schovat nebo to sežereeee 😀 😀 😀
Eviii, doufam, ze jsi to stihla schovat 😉 Adamek uz chrni, Vita se chysta. a Mirek uz je doma. uf. mam slibenou masaz 😉 tento tyden je zatim velmi ukrutny. dru, jak mezek 😀 😝

tak jdu šmejdit jinam,mějte se pěkně,papa